59 44 29 19 | hotel@sidesporet.dk

Hold dit selskab på Hotel Sidesporet

Barnedåb, fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, receptioner og firmafester - vi rummer det hele.
Vi har lokaler, store og små, med plads op til 240 personer.
Se vores festmenuer / buffer eller sammensæt selv din menu.

Lokaleleje, opdækning, duge, lys, servietter, blomster, oprydning, servering/ betjening er incl. i menupriserne.
Specielle blomster & dekorationer er I velkommen til selv at medbringe.

Sov godt i Holbæk

OVERNATNING 745,-

book (Lørdagstillæg 100 kr.).

Dobbeltværelse med GRATIS morgenbuffét.

Alle værelser har eget bad og toilet,
fladskærms-tv og gratis internet.

Bemærk venligst, at vi kun har værelser på 1. og 2. sal, og at vi ikke har elevator i ejendommen. Ved online booking kan der laves en bemærkning inden reservationen gennemføres, hvis du er dårligt gående og derfor ønsker værelse på 1. sal.
Prisen gælder i 2017.

Festmenuer, buffetter, brunch

Menutilbud
klassisk menu

Velkomstdrink: Mousserende vin

Forret: Tarteletter med høns i asparges..

Hovedret: Svinekam Danoise med brunede og hvide kartofler, rødkål og brun sovs.

Dessert: Citronfromage.

Kaffe m. 1 glas likør eller cognac.
Vin/øl ad libitum til menuen.

Pris pr. person: 415,-

husets menu

Velkomstdrink: Pærecider

Forret: Tuncarpaccio med sød soya

Hovedret: Kalveculotte med rødvinssky og kartofler vendt i krydderurter

Dessert: Blødende chokoladesoufflé med sorbet

Kaffe med 1 cognac eler likør.
Vin/øl ad libitum til menuen

Pris pr. person: 495,-

luksusmenu

Velkomstdrink: Mousserende vin

Forret: Hummersuppe med hvid fisk

Hovedret: Oksemørbrad med årtidens grønt, portvinssky, revet trøffel og pommes Anna

Dessert: Desserttallerken med chokoladekage, is, mousse og frugt

Kaffe med 1 cognac eller likør.
Øl / vin ad libitum til menuen

Pris pr. person: 565,-

Råvildt luksusmenu

Som følge af fastbestemt jagtsæson, kan råvildt kun bestilles i perioden 20/10 til 31/1

Velkomstdrink: Mousserende vin

Forret: Rimet kammusling med urteolie og rugbrød

Hovedret: Lammeryg med årtidens grønt, lammesky, sprød parmesan, kastanje og pommes Anna

Eller: Råvildt med årtidens grønt, vildt sky, sprød parmesan, kastanje og pommes Arissolées

Dessert: Spongecake med Amaretto og mascaponecreme

Kaffe med 1 cognac eller likør.
Øl / vin ad libitum til menuen

Pris pr. person: 625,-

klassisk buffet

Forret: Dampet laks med rejer (Serveres på tallerken).

  • Hjertesalat med løg og olie/eddike dressing
  • Salat af rå blomkål og broccoli med urter
  • Frisk pastasalat
  • Stegt unghanebryst
  • Helstegt oksefilet med honning-dijon
  • Frikadeller
  • Flødekartofler
  • Whiskeysauce
  • Hjemmelavet frugtstang med flødeskum
  • Pris pr. person: 265,-

Husets buffet

Forret: Bagt torsk med topping (Serveres på tallerken)

  • Årstidens kålsalat
  • Rødbedetatar med rygeost
  • Salat af knoldselleri, blegselleri, æbler og nødder
  • Marineret svinenakke
  • Braisseret oksebryst med peberrodssauce
  • Kartoffelgratin
  • Honningglaseret kyllingebryst med rosmarin
  • Kantarelsauce
  • Hjemmebagt æblekage
  • Pris pr. person: 295,-

Grøn buffet

Forret: Spinatroulade med røget laks (anrettes på tallerken)

  • Salat af søde kartofler og bagte løg med gedeost
  • Salat af persillerod, grønkål og æbler
  • Salat af avocado, mandler og rød grape
  • Salat af babyspinat, blomkål, kapers og solsikkekerner
  • Unghane stegt i honning
  • Helstegt oksefilet med pesto
  • Varm grøntsagstærte
  • Lun kartoffelsalat med vinaigrette og urter
  • Pris pr. person: 260,-

Brunch
  • Ristede brunchpølser
  • Røget laks med urtecreme
  • Lun grøntsagstærte
  • Pandekager med sirup
  • Røræg med bacon
  • Rullepølse
  • Oksespegepølse
  • Paté
  • Græsk yoghurt med müsli og sirup
  • Frisk frugt
  • Osteanretning
  • Marmelade
  • Friskbagt brød
  • Kaffe, te og juice
  • Pris pr. person: 185,-

    TILVALG: Croissant med rejesalat 20,- | Wienerbrød 15,- | Kaffe og lagkage efter brunch 65,- | medbring egen kage 35,-

Koldt bord

Sild anrettes i skåle og kommer på bordet fra start.

  • Hvide sild og karrysild
  • Æg og rejer
  • Fiskefilet med citron og remoulade
  • Hønsesalat med bacon
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Ribbensteg med rødkål og surt
  • Lune mørbradbøffer med bløde løg
  • Lun leverpostej m. bacon og champignon
  • Ost, kiks og druer
  • Gammeldags frugtsalat
  • Pris pr. person: 205,-

Sammensæt selv

FORRETTER
  • Marinerede rejer m/ avocadocreme 75,-
  • Bagt torsk med rødløgs-æblekompot 75,-
  • Tarteletter med høns i asparges 65,-
  • Spinatroulade med røget laks 75,-
  • Varmrøget laks med kapersdressing 80,-
  • Rejecocktail 65,-
  • Soyamarineret tun med pesto 85,-
Hovedretter

Helstegt oksemørbrad med årstidens grønt og portvinssky Pris: 215,-

Helstegt oksefilet med årstidens grønt, pommes rissolleés og bearnaisesauce Pris: 195,-

Kalveculotte med årtidens grønt, kartofler vendt i krydderurter og rødvinssauce Pris: 185,-

Bryst af Unghane med braiseret kål og Pommes Duchess Pris: 175,-

Kalvesteg stegt som vildt med brunede og hvide kartofler, waldorffsalat, vildtsauce og sødt og surt Pris: 185,-

Svinekam Danoise Flæskesteg med brune og hvide kartofler, rødkål, surt og skysauce Pris: 175,-

Lammeculotte med årtidens grønt, kartoffelgratin og sauce Pris: 185,-

Desserter
  • Chokolademousse 65,-
  • Pandekager med is60,-
  • Blødende chokoladesoufflé m/ vanilleis 65,-
  • Variation of sorbetis 60,-
  • Isdessert med frugt 60,-
  • Desserttallerken med chokoladekage, mousse, is og frugt 75,-
  • Nøddekurv med is og frisk frugt 70,-
  • Pannacotta med skovbærkompot 55,-
Natmad
  • Snitter 3 stk på rugbrød 65,-
  • Lune frikadeller med kartoffelsalat 70,-
  • Pølser med brød og tilbehør 60,-
  • Thaisuppe med rejer 70,-
  • Aspargessuppe med porrer 65,-
  • Hønsekødsuppe med kød og melboller 65,-
  • Fransk løgsuppe med ostebrød 70,-
  • Charcutteri og oste 85,-

Bestilling af fester og andre arrangementer:

Bestilling af min. 10 kuverter for festmenuer.
Bestilling af min. 15 kuverter for festbuffeter

Reservér lokalet.
Der udfærdiges en kontrakt, der sikrer at lokalet er booket.
Depositum betales inden 6 dage.
Senest en måned for arrangementet:
Kontakt hotelchef:
Kasper Lomholdt via mail: kasper@sidesporet.dk
for at aftale tid til et møde, hvor der fastlægges menu og nærmere detaljer.
Priserne er pr. person, - børn under 12 år - halv pris.

Åbningstider i Resturant:
Selskaber og møder
Hold kursus/møder:

HOTEL SIDESPORET Ahlgade 1B. 4300 Holbæk 59 44 29 19. | hotel@sidesporet.dk | Restaurant Sidesporet 59 40 08 66

Åbningstider i receptionen: Personlig henvendelse: Hverdage mellem kl. 08:00 - 16.00. | Weekend og helligdage: LUKKET. | Telefonisk henvendelse: Alle dage 10-21.

BOOK ONLINE: Tid i Tyrkisk Bad | Din overnatning på Hotel Sidesporet | Tid i Klatreparken | Køb gavekort til Sidesporet

Infomation om Sidesporet. | Vi tager forbehold for fejl og prisændringer. © Hotel Sidesporet i Holbæk