oktober, 2017

06okt20:30Anne Dorte & Maria fra TøsedrengeneROTATIONEN

LÆS MERE

Info

Tøsedrengenes to sangerinder, Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen præsenterer alle Tøsedrengenes største hits live.

I den korte årrække i 80‘erne, hvor Tøsedrengene turnerede og udgav plader, var orkesteret blandt de allerstørste navne, hvis ikke det største navn i Danmark. I 1986 gik gruppen i opløsning og har siden kun optrådt live en enkelt gang, med 2 sange i forbindelse med Skanderborg Festivals store jubilæum i 2002.

Men sangene lever videre. Adskillige er blevet til evergreens, der synges og spilles overalt. De står i utallige sangbøger og bruges flittigt. Det er skarptskårne pophits, med mundrette og indtagende tekster, sangbare melodier, og en stærk, rytmisk nerve.

For første gang siden 80‘erne kan man nu opleve en hel koncert med orkesterets allerstørste sange i en helhed. Det er Tøsedrengenes to frontfigurer Maria Bramsen og Anne Dorte Michelsen, der mødes for at spille sangene live endnu engang.

Maria og Anne Dorte sang i sin tid gruppens største hits, og Anne Dorte skrev gruppens tekster og enkelte melodier. Med et hold sammensat af nogle af landets bedste og mest engagerede musikere og dygtigste teknikere tilbyder Sidesporets Musikklub Tøsedrengenes sange på et fad og fremført med respekt, engagement og med Maria og Anne Dorte i front og storform.

Der er mulighed for at købe MUSIKMENU på Hotel Sidesporet. Spisningen starter kl. 18.00
Pris pr. person kr. 175,-

Menuen:
2-retters Musikmenu

Hvis du køber spisning på Hotel Sidesporet, er du garanteret en siddeplads til koncerten.

Tid

(Fredag) 20:30

Sted

ROTATIONEN

Havnegade, 4300 Holbæk

Billet

Køb billet med eller uden spisning

Pris 275,00 DKK450,00 DKK

Køb

Information

Spisning på Hotel Sidesporet kl. 18.00 (Hvis du har købt billet med spisning) Doors kl. 20.00. Dette er en MOBILBILLET (kan også printes) - QR-Koden SKAL være synlig.