fbpx

Bobo Moreno and the Soul Shakers

tor09mar20:00Bobo Moreno and the Soul ShakersSiddende koncert på Sidesporet20:00 ROTATIONEN, Havnegade 3, 4300 HolbækArrangementet er slut

Info

Bobo Moreno: vokal – Kjeld Lauritsen: orgel – Uffe Steen: guitar – Esben Bach: trommer

Bobo Moreno har siden slutningen af 80’erne sunget sig længere og længere ind i hjerterne på musikelskere i hele landet.
Han har optrådt med alle tænkelige typer af orkestre og sunget utallige sange. Han har kunne opleves i mange tv-optrædener i musik- og underholdningsshow, og så har han igennem årene arbejdet med store navne som Sanne Salomonsen, D-A-D og Birthe Kjær.

Nu kan du få lov til at opleve Bobo Moreno til koncerter på de danske spillesteder, hvor der er garanti for masser af dejlig musik og en fantastisk stemning. Han kan nemlig begejstre et hvilket som helst publikum med sin alsidige stemme.
Han medbringer et fantastisk hold af professionelle musikere.

Kjeld Lauritsen spiller på det store Hammondorgel med roterende lesliehøjttaler og fodpedaler. Han er kendt for at udnytte instrumentet i legesyge improvisationer. Siden da har han udgivet 6 CDer i eget navn foruden et par plader med Big Band.

Uffe Steen på guitar mestrer hele spektret fra rå blues over swingende jazz til rockballader. Nærmere præsentation burde være overflødig, men det kan dog nævnes at Uffe for nylig fik den prestigefyldte Ben Webster pris. Spilleglæde, stor musikalitet og en evne til at løfte ethvert band op er hans kendemærker.

Trioen kompletteres af trommeslager Esben Bach, der er en af de travleste musikere på den danske rock- blues- og jazzscene. Hans eminente teknik og store kendskab til mange stilarter gør ham til det ideelle valg til gruppen. Hans groovy trommespil høres bl.a. i utallige konstellationer på den danske blues scene.

***

Der er mulighed for at købe KONCERTMENU på Hotel Sidesporet.
Spisningen starter kl. 18.00 og foregår som Social Seating.
Pris pr. person kr. 250,-

Døren til spisning åbner kl. 17.30

BILLETTYPER
Billetter med spisning er siddepladser ved nummererede borde forrest i lokalet.
Billetter uden spisning er siddepladser ved nummererede borde efter billetter med spisning.

KONCERTMENU
Forret:
Røget laks, topping og brød

Hovedret:
Braisseret Spoleben, sæsonens grønt, kartoffel og sovs

Mere

Tid

(Torsdag) 20:00

Sted

ROTATIONEN

Havnegade 3, 4300 Holbæk

Billet

Dørene til koncerten åbnes kl. 19.00. Hvis koncerten ikke er udsolgt, kan der købes billetter i døren. Pris 300 kroner.

Gæster der ønsker at sidde sammen, skal booke samlet.

Det er ikke mere muligt at købe billetter til dette arrangement!

Titel

Go to Top