fbpx

Carl Knast erstattes af Thor Farlov

fre27jan19:00Carl Knast erstattes af Thor FarlovStående koncert på Sidesporet - GRATIS19:00 ROTATIONEN, Havnegade 3, 4300 Holbæk

Info

CARL KNAST er blevet syg, derfor kommer Thor Farlov som erstatning.

GRATIS KONCERT

Thor Farlov

Thor Farlov har taget et skridt som fører ham direkte ind i en hvirvlende udvikling, på vej mod noget rigtig spændende. Med en hæsblæsende rejse i bagagen træder han frem i eget navn, introducerende et univers af velproduceret pop.

For Thor Farlov og Anthon Edwards, tilsammen kender du dem som Citybois, har de seneste fem år været en lang og hæsblæsende rejse ind på den danske musikscene. Nu har Thor taget et skridt, som fører ham direkte ind i en hvirvlende udvikling, på vej mod noget rigtig spændende. Der er god grund til at lytte godt efter på hans første album ’Nye Minder’, hvor Jens-Ole McCoy (kendt fra Ukendt Kunstner og collabs med Kesi, Gilli, Noah Carter m.fl.) agerer producer. Traptrommer, bouncende underlæg og et strejf af hiphoppede noter former et lydbillede som viser, at den unge artist mener det for alvor.

Thor Farlov har med andre ord støbt fundamentet for en selvbetitlet vej, som utvivlsomt bliver rigtig sjov at køre på. Han er klar til at indtage landets scener og airplay med kendetegnende god stil, topenergi og velproducerede tracks. Enjoy the ride.

Carl Knast. En habil tekstmager. Et indblik i undergrunden. En hyldest til den knastørre humor. Et soundtrack til din næste fest. Carl Knast, der længe har floreret i den danske hiphopundergrund, læner sig gevaldigt op ad et fuldt berettiget gennembrud, på vej mod de helt store scener.

Godt ord igen,’ får man lyst til råbe, når Carl Knast banker ud af højtalerne. Rivende sætningskonstruktioner, skarpe observationer, grineren punchlines og bundalvorlige emner samles op og spyttes ud i velkonstruerede rimes over både stramme og skæve beats. Det bliver aldrig kedeligt, når Carl Knast kommer vidt omkring i sammensmeltningen mellem dansk popkultur, skæve internetreferencer med et smil på læben og en unbothered attitude. Carl Knast har længe huseret i den danske hiphopundergrund, men rammer airplay og streams med det dygtigt sammensatte hit ’STANK’, som kalder på, at der er noget larm på vej fra Carl Knast.

Nuancerne i hans univers er facinerende. Der er både dømt løjer, mørk absurditet og en undersøgelse af sindet. Ligeledes spænder kartoteket fra slæbende og dystre tracks til balkanvibes og forfriskende selvfederi, som tager pis på både branchen og samfundet. Knast gør op med etablissementet, når han blandt andet hiver Eminem ind i billedet og konstaterer: ’Du’ en dårlig rapper ligesom Eminem’, ’Hvis du bruger mit flow gør det nallerberg’, ’Ingen andre gør det her.’ Carl Knast læner sig gevaldigt op ad et fuldt berettiget gennembrud, på vej mod de helt store scener.

Mere

Tid

(Fredag) 19:00

Sted

ROTATIONEN

Havnegade 3, 4300 Holbæk

Billet

Pris 0,00 kr.

Hvor mange billetter? -1 +

Pris i alt 0,00 kr.

45 Billetter tilbage

Titel

Go to Top