fbpx

DOBBELT SOMMERKONCERT 2024 (LØRDAG)

lør10aug19:00DOBBELT SOMMERKONCERT 2024 (LØRDAG)sommerkoncerter på filmtorvet 202419:00 Filmtorvet, Filmtorvet 1, 4300 Holbæk

Info

LOVE SHOP // DODO AND THE DODOS

PROGRAM

Kl. 17.00
Pladsen på Filmtorvet åbner

Kl. 19.00
Love Shop

Kl. 21.00
Dodo and the Dodos

Kl. 23.30
Pladsen lukker

PRAKTISK INFO

Det er ikke tilladt at medbringe stole, borde, paraplyer, mad og drikkevarer på koncertpladsen.
Der vil blive opsat borde og bænke (ca. 500 siddepladser) på koncertpladsen.

SPISESTEDER

Tilkøb tapasboks fra Tango Tapas med din billet

Vælg mellem:

  • Standard Tapasboks: Chorizo, seranoskinke, laks, kulmule, tærte, oliven, ost, brød
  • Vegetarisk Tapasboks: Vegetardeller, Tærte, Hummus, Falafler, brød
  • Glutenfri Tapasboks: Chorizo, seranoskinke, laks, kulmule, hummus, oliven, ost, glutenfrit brød

Der vil derudover være mulighed for at købe mad og drikkevarer på pladsen. Nærmere info herom følger.

——————————————–

KUNSTNERNE

Loveshop

Med seks udsolgte shows på Hotel Cecil i efteråret 2023 og et Store VEGA i salg annoncerer Love Shop nu flere koncerter – én af dem bliver en stor open air koncert på Filmtorvet i Holbæk lørdag d. 10. august!

Koncerten følger op på albummet BLUES EUROPA, der udkom den 13. oktober 2023.
På albummet er bl.a. singlerne ”Studentervognen Kører” og ”Synd Og Skam”.

Albummet BLUES EUROPA, et fragmentarisk samlende album om nutid, fortid og fremtid er baseret på personlige glimt fra frontmand Jens Unmacks liv. Det er sammenstød og paradokser. Begejstret blues. Triumferende melankoli. For selv om alt virker til at køre af sporet, ånder Love Shop for at være til stede her og nu.

”Det er nok en mere åbent reflekterende plade fra min side. En samling sange om, hvad der var, hvad det hele er blevet til, og hvad der skal ske. Fik jeg nok ud af det hele? Og hvor blev den ro af, som jeg voksede op med? Livets gang og altings fart vikler sig ind i musikken, og der er noget smukt kaotisk over, hvordan verden kværner og pumper. Så det er samtidig et album om det moderne liv, hvordan tilværelsen midt i denne konstante følelse af turbulens, har en masse valg og muligheder,” fortæller Jens Unmack.

Da Love Shop annoncerede, at de ville spille seks koncerter på Hotel Cecil i efteråret 2023 gik der kun et par timer før der kunne meldes udsolgt!

——————————————–

Dodo & The Dodos

Dodo & The Dodos har aldrig været bedre… Og NU bliver det vildt!

Sommeren 2024 bliver endnu et højdepunkt for Dodo & the Dodo’s. Bandet har aldrig været bedre, og publikum har aldrig været mere dedikerede, end de er lige nu. Måske skyldes det at deres mange hits bliver streamet som aldrig før, og at de altid leverer deres koncerter med et overskud af saft og kraft. Uanset hvad, er det helt sikkert at Dodo & the Dodos Musik stadigvæk lever i bedste velgående.

I sommeren 2024 rammer bandet Filmtorvet i Holbæk med et endnu større band, og med en endnu større skærmproduktion end tidligere. Mens ”Vågner i Natten”, ”Sømand Af Verden” og ”Bambi På Glat Is” tordner ud af højtalerne, vil man i sommeren 2024 kunne opleve sangene blive underbygget af et visuelt lyshav fra storskærme. Det bliver på alle måder et revitaliseret og sprængfarligt band, som kommer til at give jer ”Alt Hvad De Har…

——————————————–

OM SOMMERKONCERTER PÅ FILMTORVET

Sommerkoncerter på Holbæk Havn foran biografen fandt sted første gang under pandemien i 2020. Publikum tog godt imod konceptet, og det var en stor succes med en mindre og meget overskuelig koncertplads i smukke omgivelser ved Fjorden. Det efterfølgende år spillede vi 6 mindre koncerter og i 2022 spillede vi Queen Machine med små 2000 gæster.

Vi ser meget frem til årets 2 store dobbeltkoncerter, og vi glæder os til at se Filmtorvet fyldt med glade mennesker og fantastisk musik!

Mere

Tid

(Lørdag) 19:00

Sted

Filmtorvet

Filmtorvet 1, 4300 Holbæk

Titel

Go to Top