fbpx

ERIK GRIP OG B-JOE

tor04apr20:00ERIK GRIP OG B-JOESIDDENDE KONCERT PÅ ROTATIONEN - BILLETPRIS FRA 275 KR.20:00 ROTATIONEN, Havnegade 3, 4300 Holbæk

Info

Til koncerten på Rotationen spiller og synger Erik Grip og B-Joe nogle af deres nye sange men også gamle kendinge, bla. flere af Erik Grips største hits.

På trommer – Flemming Olsen (også Hardinger Band).

På bas – Bjarne Christensen fra B-Joes blues joint.

Erik Grip er her endnu.

Med 40 udgivelser bag sig har Erik Grip ikke meget tilbage at bevise. Men trods sin modne alder står Erik Grips stemme måske stærkere end nogensinde på 11 følsomme og nærværende sange, der er indspillet i tre forskellige studier i løbet af 2022. ’Jeg er her endnu’ hedder den kommende CD, der består af både egne og andres kompositioner – ikke mindst stærke numre fra førsteguitaristen i Hardinger Band, B-Joe, der både glimrer som sangskriver, musiker og producer på den nye udgivelse. Erik Grip får endvidere hjælp fra omkring 15 forskellige musikere, der mestrer alt fra percussion, keyboards, tremolo-guitar og flygel til et fransk gadeorgel, der har overlevet Første Verdenskrig. Udover flere sangskrivere trækker Erik Grip også på enkelte traditionelle viser.

Erik Grip markerer sig mere tydeligt politisk i den markante, alternative nationalsang ’Mit land’ komponeret af B-Joe. ’Hvor flygtninge banker forgæves på lukkede døre og sind. Velkommen her i det grønne, min stakkels torterede ven’, inviterer Erik Grip i en sjælden kommentar til samtidens politiske klima. – Det er en stærkere markering end sædvanligt, og det er mere mig personligt, der træder frem. ’Jeg er her endnu’ handler om mine holdninger til vores tid, men er også både eftertænksom, humoristisk og finurlig. Og så er den fyldt med smukke tekster og billeder fra vores land. Jeg er vild med det, og jeg synes, jeg kan være det bekendt, siger sangeren.

Der er bølgeskvulp og sommerstemning i den simple sang ’Svaneke havn’, og eftertænksomhed i både ’God morgen lille land’, der oprindeligt blev sunget af Povl Dissing ved indvielsen af Storebæltsbroen, og ’Med livet som indsats’, der minder os om, at de sejre, der ikke vindes, ikke altid er tabt. ’Jeg er her endnu’ runder af med den svenske ’Høstvise’, som Erik Grip har valgt at genindspille på opfordring fra mange af de trofaste fans. – Den vise berører mig stadig dybt, når jeg synger den, bekender sangeren. Erik Grip kommer således vidt omkring på sin måske sidste udgivelse. Det er blevet moderne at sige, at alder blot er et tal, og sangeren fra Lejre lader da heller ikke til at begrænse sig af endnu et år i livets kalender. Det er snart 60 år siden, Erik Grip debuterede med sin guitar på Kastrup Skole, men han spiller fortsat 70-80 jobs om året udover det ganske land. Der er med andre ord nok at beskæftige sig med for den produktive musiker, selv hvis han aldrig ser et lydstudie igen. Man kan dog aldrig vide sig sikker på, om inspirationen griber Erik Grip endnu engang. – Jeg er selv meget overrasket over resultatet denne gang – og folk fortæller mig, at det ikke lyder som det sidste fra min hånd, siger han.

 


Der er mulighed for at købe koncertmenu på Hotel Sidesporet

Spisningen starter kl. 18.00 og foregår som Social Seating.
Pris pr. person kr. 250,-

Døren til spisning åbner kl. 17.30

Billettyper
Billetter med spisning er siddepladser ved nummererede borde forrest i lokalet.
Billetter uden spisning er siddepladser ved nummererede borde efter billetter med spisning.

Koncertmenu
Forret: Rimet Laks, topping og brød
Hovedret: Oksecuvette, sæsonens grønt, kartoffel og sovs

Mere

Tid

(Torsdag) 20:00

Sted

ROTATIONEN

Havnegade 3, 4300 Holbæk

Titel

Go to Top