fbpx

HANNE BOEL

fre21apr20:00HANNE BOELSiddende koncert på Sidesporet20:00 ROTATIONEN, Havnegade 3, 4300 Holbæk

Info

HANNE BOEL ER TILBAGE MED AKUSTISK TURNÉ

Det er efterhånden et stykke siden, at Hanne Boel har turnéet rundt i Danmark med sit akustiske trio setup, som hun ellers hyppigt har gjort før i tiden. Men nu er Hanne Boel tilbage i det akustiske format, hvor hun sammen med guitaristerne Jens Runge og Jacob Funch spiller nyt materiale og gamle klassikere. Til april 2023 besøger de Sidesporet/Rotationen, hvor de vil give publikum en stor musikalsk oplevelse.

Det akustiske setup er efterhånden blevet en tradition for Hanne og hendes to guitarister. Det bliver en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede – men samtidig også med en twist af nye initiativer – alt det, der har gjort Hanne Boel til den sangerinde, som hun er i dag.

”Det føles som at finde hjem igen. Det er efterhånden ved at være nogle år siden, at Jacob Funch, Jens Runge og jeg har begivet os ud på landevejen med vores setup – en slags tilbage til rødderne – men også et fokus på samspillet mellem os og publikum. Jeg glæder mig sådan til at spille for jer alle igen.” udtaler Hanne Boel.

De seneste to år har Hanne Boel været flittig med udgivelserne. I 2020 udgav hun det anmelderroste album ”Between Dark and Daylight”, som fik roser med på vejen fra Politiken, Ekstra Bladet, GAFFA og Nordjyske Stiftstidende med både 5 og 4 stjerner. Derudover udgav hun sidste år sit første album på dansk, hvor hun genfortolker klassikere fra nyere dansk musik, som f.eks. ”Hurtige Hænder”, ”Frit Land” og ”Uden Forsvar”.

***

Der er mulighed for at købe KONCERTMENU på Hotel Sidesporet.
Spisningen starter kl. 18.00 og foregår som Social Seating.
Pris pr. person kr. 250,-

Døren til spisning åbner kl. 17.30

BILLETTYPER
Billetter med spisning er siddepladser ved nummererede borde forrest i lokalet.
Billetter uden spisning er siddepladser ved nummererede borde efter billetter med spisning.

KONCERTMENU
Forret:
Råmarineret kammusling, topping og brød

Hovedret:
Unghane, sæsonens grønt, kartoffel og sovs

Mere

Tid

(Fredag) 20:00

Sted

ROTATIONEN

Havnegade 3, 4300 Holbæk

Billet

Dørene til koncerten åbnes kl. 19.00. Hvis koncerten ikke er udsolgt, kan der købes billetter i døren. Pris 400 kroner.

Gæster der ønsker at sidde sammen, skal booke samlet.

Pris 375,00 kr.625,00 kr.

Køb

Titel

Go to Top