fbpx

marts, 2019

15mar20:00Arrangementet er slutHolbæk Heavy - Pest over ProvinsenROTATIONEN

Info

MØL

Aarhusianske Møl har lige siden de udgav deres debut JORD har de høstet ros og opmærksomhed på globalt plan. Med deres unikke kombination af den introverte shoegaze genre og den ellers så rå, kolde og eksplosive black metal, har de skabt deres helt eget og unikke lydbillede. Men en række af udsolgte og imponerende koncerter i 2018 har MØL for alvor bevist, at de kan noget helt særligt og fortjener al den ros og opmærksomhed som de har fået. JORD blev desuden, af heavymetal.dk, udråbt til årets Danske Album 2018.

Deadnate

På trods af, at fredericianske Deadnate først lige har udgivet deres første EP, Concrete Floods, så var Deadnate allerede lidt af et navn rundtomkring i Danmark. Med deres bombastiske og progressive lyd samt skæve rytmer, ved man aldrig helt hvad man kan forvente af et Deadnate nummer, da det er tydeligt at det uforventelige er et element de nyder at lege med. Deadnate blev desuden, af heavymetal.dk, udråbt til Årets Danske Håb 2018.

Kurgan

Tonstung og gammeldaws dødsmetal a la Fårevejle. Kurgan har siden 2014 tæsket land og rige rundt, hvor at de har spillet deres tunge, men melodiske, metal med fokus på nordisk mytologi.

DET ER EN STÅENDE KONCERT

Arrangør:
heavymetal.dk
Jonathan Pichard
jonathanpichard@hotmail.dk
i samarbejde med Sidesporet

Tid

(Fredag) 20:00

Sted

ROTATIONEN

Havnegade, 4300 Holbæk

Billet

Det er en stående koncert

Det er ikke mere muligt at købe billetter til dette arrangement!

Doors kl. 19.00. Billetter kan købes online indtil 20 minutter før koncerten – eller i døren.

X