fbpx

oktober, 2021

fre29okt20:0022:15Marie Key / SoloKoncert på Sidesporet20:00 - 22:15 Sidesporet, 4300 Holbæk

Info

MARIE KEY / SOLO

Det er nu muligt at opleve Marie Key helt alene på scenen. Efter 15 vellykkede solokoncerter i efteråret og vinteren fortsætter Marie Key sin solo tour i 2021 og byder velkommen til en helt særlig aften i sangskriverens stemningsfulde og humoristiske univers.

Publikum kommer tæt på og får både nye versioner af store sange som “Uden Forsvar” og “Landet”  – såvel som helt nye og endnu ikke udgivne sange. Sangene ledsages af humoristiske anekdoter og historier om sangenes tilblivelse.

Marie Key siger selv om sit nye solo format: “Det startede egentlig som et eksperiment med det her solo format. Jeg havde aldrig før optrådt alene på scenen, så jeg vidste ikke, om jeg ville synes om det. Men jeg kan virkelig godt lide det – det er faktisk kommet bag på mig, hvor godt jeg trives i den her meget enkle setting. Det er spændende at få lov at barbere sangene ned. Teksterne træder længere frem og jeg nyder at have god tid til at snakke mellem sangene. Publikum føles også tættere på og det er rart. Jeg varierer i sætlisten hver aften, hvilket giver solokoncerterne en uforudsigelighed, som er sjov og ny for mig.”

Om den kommende solokoncert på Sidesporet siger Marie Key: “Jeg glæder mig til at komme ud og spille igen – det er altid en helt særlig oplevelse at være i et rum sammen med sit publikum – det tænker jeg mere over nu. Der plejer at være en varm og uformel stemning til de her solokoncerter – den glæder jeg mig til at være en del af i igen.”

***

Der er mulighed for at købe KONCERTMENU på Hotel Sidesporet.
Spisningen starter kl. 18.00 og foregår som Social Seating.
Pris pr. person kr. 235,-

Døren til spisning åbner kl. 17.30

BILLETTYPER
Billetter med spisning – sidder forrest i lokalet ved nummererede cafeborde under koncerten.
Billetter uden spisning – sidder efter de spisende siddepladser ved nummererede cafeborde under koncerten.

KONCERTMENU
Forret
Marineret Tun, topping og brød

Hovedret
Langtidsstegt oksekød, sæsonens grønt, kartoffel og sovs

Billet

Dørene til koncerten åbnes kl. 19.00. Hvis koncerten ikke er udsolgt, kan der købes billetter - online indtil 20 minutter før koncerten – eller i døren.

Gæster der ønsker at sidde sammen, skal booke samlet.

- 0 +

- 0 +

- 0 +

Pris 0,00 DKK

Pris i alt 0,00 DKK

1 Billet tilbage

Tid

(Fredag) 20:00 - 22:15

Sted

Sidesporet

4300 Holbæk

Information

Spisning på Hotel Sidesporet kl. 18.00 (Hvis du har købt billet med spisning)

Go to Top