fbpx

Nordisk Jul

søn11dec20:00søn22:15Nordisk JulSiddende koncert på Sidesporet20:00 - 22:15 ROTATIONEN, Havnegade 3, 4300 Holbæk

Info

Skandinavisk folketone og julens klassikere foldes ud i al deres sansemættede farverigdom når tre virtuose, klassiske kvinder indtager Sidesporets scene. Celloens varme og dybde danner sammen med klaveret orkestrale klang en smuk baggrund for Else Torps lysende sopran. 

Koncerten er født ud af kvartettens kærlighed til julens længsel efter lys og glæde, sådan som den kommer til udtryk i folkemusik og populære melodier. Juleklassikere i en ny sammenhæng, folkemusikkens rene lethed, vinter-melankoli og juleglæde mødes i denne smukke koncert…..

Nordisk Jul består af de tre musikere Else Torp, Tittit van der Pals og Charlotte Møller. 

Else Torp er en kendt og elsket stemme, der har optrådt over det meste af verden som solist og medlem af Theatre of Voices. Siden 2016 har hun arbejdet sammen med Nick Cave and The Bad Seeds på CD, to film, video og live optræden med ‘Distant Sky’ i Royal Arena. Else Torp har medvirket i Den klassiske Musik-quiz på DR K og Babettes Gæstebud – en Karen Blixen middag v. Brødrene Price på DR1.

Charlotte Møller er en usædvanlig alsidig tangentspiller, virtuous på moderne klaver, fortepiano, orgel såvel som på cembalo. Hun startede på Holbæk Kommunale Musikskole og rykkede senere til konservatorier i København, i Frankrig og USA. Hendes nysgerrighed overfor genrer og klangverdener har gjort det naturligt for hende undersøge ALLE aspekter af musik, også opførelsespraksis og instrumentbygning. Hendes repertoire spænder fra barok til ny musik og crossover til improvisation over sange af Bob Dylan sammen med Dissing og Las Trio.

Tittit van der Pals er uddannet med diplomeksamen fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, Royal College i Manchester og Royal Scottish Academy. Med base i København har Tittit etableret sig som en særdeles aktiv og efterspurgt freelance-musiker. Hun spiller i, og er initiativtager til en række nyskabende ensembler såsom Forin Harp Trio og Trio Belle Epoque.

***

Mere

Tid

(Søndag) 20:00 - 22:15

Sted

ROTATIONEN

Havnegade 3, 4300 Holbæk

Billet

Dørene til koncerten åbnes kl. 19.00. Hvis koncerten ikke er udsolgt, kan der købes billetter i døren. Pris 225 kroner

Gæster der ønsker at sidde sammen, skal booke samlet.

Pris 200,00 kr.

Hvor mange billetter? -1 +

Pris i alt 200,00 kr.

Titel

Go to Top