fbpx

september, 2022

fre02sep20:00Øjeblikkets musik - Semion Balchem, solo klaverKlassisk musik på Sidesporet20:00 ROTATIONEN, Havnegade 3, 4300 Holbæk

Info

Øjeblikkets musik – Semion Balchem, solo klaver
musik af Haydn, Schubert, Chopin…

Poesi, farver og ekvilibrisme på Rotationens flygel.

Semion Balchem blev født i Kiev men er uddannet pianist fra Musikkonservatoriet i Moskva.

Han underviste derefter i klaver på konservatoriet i Kiev, og samtidigt havde han en alsidig karriere som solist, akkompagnatør  og kammermusiker med turneer over hele det daværende Sovjetunionen. Han indspillede også plader for det legendariske sovjetiske pladeselskab Melodya.

I 1979 emigrerede han til Danmark, hvor han fortsatte sit virke som pianist i Vesteuropa. Især Italien har haft bud efter ham som gæstelærer, dommer i musikkonkurrencer og master classes, ud over utallige koncerter som solist med orkester, som kammermusiker, akkompagnatør, og naturligvis, koncerter for soloklaver.

Nu, i sin karrieres efterår, er Semion Balchem er en fornem repræsentant for den russiske klaver-tradition: blændende virtuos, suveræn instrumentbehandling, et klaverspil fyldt med farver og poesi.

Koncerten introduceres af Charlotte Møller, kunstnerisk leder og initiativtager til Tour de Chambre – og som ung pianist, elev af Semion Balchem.

ØNSKER DU AT KØBE BILLETTER TIL Tour de Chambre I & II – KLIK HER

Mere

Tid

(Fredag) 20:00

Sted

ROTATIONEN

Havnegade 3, 4300 Holbæk

Billet

Pris 200,00 DKK

Hvor mange billetter? -1 +

Pris i alt 200,00 DKK

Titel

Go to Top