fbpx

august, 2022

lør13aug21:0023:00Queen MachineStående koncert på Filmtorvet21:00 - 23:00 Filmtorvet, Filmtorvet 1, 4300 Holbæk

Info

Der er med stor glæde at Sidesporet igen kan præsentere Queen Machine til årets sommerkoncert på Filmtorvet.
Det bliver en fuld koncert på 90 minutter med stor opsætning.

QUEEN MACHINE – LIVE
I over ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum på danske såvel som udenlandske scener med storslåede og medrivende koncertoplevelser.

Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af Queens udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love…Listen af hits er så godt som uudtømmelig, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine.

Det startede med fem unge mænds passion for Queen, og ti år senere rejser Queen Machine land og rige rundt medet show, der både musikalsk og visuelt giver følelsen af være der selv–foran scenen på Wembley,dengang da Freddie, Brian, Roger og John regerede verden.

Queen Machine er tordnet gennem den danske live-scene, og i dag spiller bandet udsolgte koncerter på de største scener over hele landet. En vaskeægte succeshistorie, men bandet er dog på ingen måder mætte. Fulde af spillelyst og dedikation fortsætter de mod nye højdepunkter og udvikler konstant showet, så det bliver større, bedre og flottere.

Med deres store kærlighed og respekt for Queens musik har de fem musikere fra Queen Machine skabt et univers omkring Queens musik, hvor der er plads til store følelser og også en overraskelse eller to. I lighed med originalerne består Queen Machine af mesterlige musikere og ikke mindst en karismatisk frontmand. Storsyngende Bjarke Baisner er uden sammenligning Danmarks bedste, ja måske verdens bedste bud på Freddie Mercury

Koncerten bliver med stående publikum.

***

Pladsen åbner kl. 18.00
Filmtorvet byder på muligheder for mad og drikke og diverse boder.

SUPPORT
Kl. 18: Cecillie Strange
Kl. 19:Victor Oscar

Kl. 20: Mathis Vincent

Kl. 21.00
Koncert med Queen Machine.

***

Billetpriser
395 kroner + 25 kroner i gebyr

Billet

Billetgebyr 25 kroner er inkluderet i prisen!

Pris 420,00 DKK

Hvor mange billetter? -1 +

Pris i alt 420,00 DKK

Tid

(Lørdag) 21:00 - 23:00

Sted

Filmtorvet

Filmtorvet 1, 4300 Holbæk

Titel

Go to Top