fbpx

september, 2021

09sep20:0022:15Ny datoTeitur / DuoKoncert på SidesporetFlyttet fra den 13. februar 202120:00 - 22:15 Sidesporet, 4300 Holbæk

Info

TEITUR sammen med multi-instrumentalisten Gustaf Ljunggren

Hvis du i 2020 tændte tv’et søndag aften, har du næsten ikke kunne undgå at støde på tEitURs fantastiske musikalitet. Han var nemlig én af deltagerne i TV2s populære musikprogram ”Toppen af Poppen”, og tEitUR har uge på uge overgået sig selv og imponeret og rørt sine medmusikanter, med specielle og yderst musikalske versioner af deres sange.

Den færøsk fødte Teitur Lassen er efterhånden en erfaren herre på den nordiske musikscene. Med to Danske Grammy Awards, over 1000 koncerter og 8. studiealbums i bagagen, har Teitur bevist sit talent for at fange lytteren i et intenst og forførende greb. Teitur debuterede i 2003 med ’Poetry & Aeroplanes’. Gennem tiden er Teiturs kunstneriske ambitionsniveau steget, og senest har han udgivet albummet ‘I Want To Be Kind’. ”

Til koncerten på Sidesporet/Rotationen spiller jeg en del sange fra “I Want To Be Kind,” samt helt nye numre og selvfølgelig også publikumsfavoritter. Jeg har fået multi-instrumentalisten Gustaf Ljunggren til at komme at spille sammen med mig. Det bliver magisk” udtaler Teitur.

***

Der er mulighed for at købe KONCERTMENU på Hotel Sidesporet. Spisningen starter kl. 18.00
Pris pr. person kr. 235,-

Døren til spisning åbner kl. 17.30

Billettyper
Billetter med spisning – sidder forrest i lokalet ved nummererede cafeborde under koncerten.
Billetter uden spisning – sidder efter de spisende siddepladser ved nummererede cafeborde under koncerten.

KONCERTMENUEN
Forret
Røget laks, topping og brød

Hovedret
Medaljon af Svinefilet, sæsonens grønt, kartoffel og sovs

Tid

(Torsdag) 20:00 - 22:15

Sted

Sidesporet

4300 Holbæk

Billet

Dørene til koncerten åbnes kl. 19.00. Hvis koncerten ikke er udsolgt, kan der købes billetter - online indtil 20 minutter før koncerten – eller i døren.

Dørene til koncerten åbnes kl. 19.00. Hvis koncerten ikke er udsolgt, kan der købes billetter - online indtil 20 minutter før koncerten – eller i døren.

Gæster der ønsker at sidde sammen, skal booke samlet.

- 0 +

- 0 +

Pris 0,00 DKK

Pris i alt 0,00 DKK

Information

Spisning på Hotel Sidesporet kl. 18.00 (Hvis du har købt billet med spisning)

Go to Top