Tyrkisk Bad – Sidesporet

Et unikt wellness og bademiljø med udsigt over Holbæk Fjord. Du kommer til at arbejde i unikke omgivelser sammen med et dygtigt team – med forskellige baggrunde. Tyrkisk Bad er en unik oase i Holbæk. Her har gæsterne mulighed for at koble af, opleve velvære, nærvær og få renset krop, sind og sjæl.

Fast Massør søges! Hurtigst muligt – deltid.
Fast Massør/receptionist søges! Hurtigst muligt – deltid.

Du skal have lyst til at arbejde serviceorienteret og professionelt med mennesker inden for Spa og Wellness området. Her har du vores gæster i centrum, på en nærværende og alsidig måde.

Din primære funktion er som massør. Vi kan tilbyde vagter onsdag, torsdag og fredag – FAST, a 6-6,5 timers vagter. I alt 18 timer. Du skal kun søge, hvis du kan tiltræde med det samme, og kan alle 3 dage.

Onsdag fra 11.45-18.45.
Torsdag fra 11.45-18.45.
Fredag fra 09.45-16.00

Herudover, kan der suppleres med weekendvagter lørdag og søndag, hvis dette ønskes. OBS det er massagevagter med vand, og der er MEGET varmt i vores hamam. Det skal du kunne trives med.

Udover massagetimer, så skal du være okay med alt ad hoc arbejde. Rengøring, oprydning, organisering, receptionsarbejde, mm. Du bliver sat til andre ting og får forskellige opgaver, når du ikke har massagetimer.

Du skal ligeledes læres op som receptionist. Du skal være kvalitetsbevidst. Du skal være skarp på en PC og har du erfaring med programmet Picasso(ikke et krav), er det en stor fordel. Du skal kunne bevare hovedet koldt i stressede situationer og stadig smile når der er knald på. Du er en haj til kundeservice og ved hvordan gæster skal behandles. Receptionisten er nøglepersonen, når han/hun er på arbejde – massørerne er afhængige af at du har styr på planen. Du skal tage imod gæster, vise dem rundt, forklare om vores koncept, tage telefoner, besvare e-mail, rydde op, holde rent, fylde varer op og meget meget mere.

Vi opfordrer alle uanset køn, etnicitet eller religion at søge stillingen, dog er det vigtigt at du har stærke mundtlige og skriftlige danskkundskaber. Det er et ufravigeligt krav, da du skal kunne tale med gæster og svare på e-mails mm.

Du skal have lyst til, at arbejde med mennesker tæt på, i et roligt wellness-miljø på en etisk, moden, professionel og serviceminded måde.

Start timeløn: 145 kr.  Løn forhandles efter prøvetid.

Er du ikke uddannet massør, men har en anden relevant baggrund med fokus på anatomi og eller sundhed, bruger vi gerne tiden på at lære dig op, hvis du er den helt rigtige kandidat.

Se mere om omkring Tyrkisk Bad, vores behandlinger og Sidesporet som virksomhed. På www.sidesporet.dk Sidesporet er en Non profit fond, der har fokus på at skabe kulturelle oplevelser og beskæftigelse i Holbæk kommune. Send din ansøgning til tina@sidesporet.dk – skriv MASSØR FAST i emnefelt. Løbende frist. Kontaktperson: Tina

OBS – send ansøgningen med det samme, da der er løbende samtaler og ansættelse. Vi har brug for dig hurtigst muligt, MEN er stadig selektiv.

Se mere om omkring Tyrkisk Bad, vores behandlinger og Sidesporet som virksomhed sidesporet.dk

Sidesporet er en Non profit fond, der har fokus på at skabe kulturelle oplevelser og beskæftigelse i Holbæk kommune.

Send din ansøgning til tyrkiskbad@sidesporet.dk – skriv massøransøgning i emnefelt.