fbpx

RESTAURANT

Traditionelt dansk/fransk køkken
Køkkenet er åbent alle dage

FROKOST

Hver dag fra kl. 12.00 - 15.00

SE MENUKORT

AFTEN

Hver dag fra kl. 17.00 - 21.00

SE MENUKORT

RESTAURANT

Traditionelt dansk/fransk køkken

RESTAURANT2020-12-15T10:24:47+01:00

RESTAURANTEN ER LUKKET PGA. COVID-19

Restauranten har åbent alle ugens dage mellem kl. 12:00 – 21:00

Frokost mellem kl. 12:00 – 15:00
Kaffe, the, kage, desserter og øvrige drikkevarer mellem kl. 15:00-17:00
Aften a la carte mellem kl. 17:00 – 21:00.

Husk at bestille bord på telefon 59 44 29 19 eller send en mail til hotel@sidesporet.dk

Det er også muligt at bestille take-away!

Velkommen til Restaurant Sidesporet

Vi har et traditionelt dansk/fransk køkken med et sæsonbetonet menukort, der lægger vægt på gode råvarer. Maden serveres i en hyggelig og afslappet atmosfære i vores a la carte restaurant med terrasse og udsigt over Holbæk fjord.

Køkkenet har åbent dagligt for frokost, kaffe, the og kage, samt aften a la carte. Bordbestilling anbefales.

Vi har ligeledes forskellige selskabslokaler med plads til 200 spisende gæster, og vi har mange års erfaring i at danne rammen om bryllupper, fødselsdage, konfirmationer, jubilæum og barnedåb mv.

Vi laver ligeledes mad ud af huset til både enkeltpersoner og selskaber. Menuen og priserne er de samme som vores a la carte kort eller festmenu/buffet og “sammensæt selv”.

Telefon 59 44 29 19 | restaurant@sidesporet.dk

Åbningstider i Restauranten

Køkkenet har åbent dagligt for;

Frokost mellem kl. 12:00 – 15:00
Kaffe, the, kage, desserter og drikkevarer mellem kl. 15:00-17:00
Aften a la carte mellem kl. 17:00 – 21:00.

Bordbestilling anbefales.
Kontakt os på tlf. 59442919 eller send en mail til hotel@sidesporet.dk

Det er også muligt at bestille take-away!

Bemærk at i perioden fra og med søndag d. 20/12-20 til og med mandag d. 4/1-21 holder restauranten og receptionen lukket.
Morgenmad er derfor ikke inklusive i denne periode. 

Allergener:

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.
Food allergies and intolerances  – before ordering, please speak to our staff about your requirements

Månedens menu

Juni 2020

Forret
Danske hvide Asparges, rejer og Sauce Mousseline

Hovedret
Kalveribeye af Dansk Himmerland, sommergrønt, nye Danske Kartofler

Dessert
Kold Rabarbersuppe, Vanilleis og Crumble

2 retter 260,-
3 retter 295,-

Se alle arrangementer

Go to Top