fbpx

RESTAURANT

Traditionelt dansk/fransk køkken
Køkkenet er åbent alle dage

FROKOST

Hver dag fra kl. 12.00 - 15.00

SE MENUKORT

AFTEN

Hver dag fra kl. 17.00 - 21.00

SE MENUKORT

RESTAURANT

Traditionelt dansk/fransk køkken

RESTAURANT2021-11-20T21:46:13+01:00

RESTAURANT ER ÅBEN – og vi glæder os til at byde jer velkommen :)  

Bestil bord allerede nu på hotel@sidesporet.dk eller på Telefon 59 44 29 19

Restauranten har åbent alle ugens dage mellem kl. 12:00 – 22:00

Frokost mellem kl. 12:00 – 15:00
Kaffe, the, desserter og øvrige drikkevarer mellem kl. 15:00-17:00
Aften a la carte mellem kl. 17:00 – 21:00.

Restauranten holder julelukket i perioden fra og med søndag d. 19/12-21 til og med tirsdag d. 4/1-22.

Velkommen til Restaurant Sidesporet

Vi har et traditionelt dansk/fransk køkken med et sæsonbetonet menukort, der lægger vægt på gode råvarer. Maden serveres i en hyggelig og afslappet atmosfære i vores a la carte restaurant med terrasse og udsigt over Holbæk fjord.

Køkkenet har åbent dagligt for frokost, kaffe, the og desserter, samt aften a la carte. Bordbestilling anbefales.

Vi har ligeledes forskellige selskabslokaler med plads til 200 spisende gæster, og vi har mange års erfaring i at danne rammen om bryllupper, fødselsdage, konfirmationer, jubilæum og barnedåb mv.

Vi laver ligeledes mad ud af huset til både enkeltpersoner og selskaber. Menuen og priserne er de samme som vores a la carte kort eller festmenu/buffet og “sammensæt selv”.

Telefon 59 44 29 19 | restaurant@sidesporet.dk

Allergener:

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.
Food allergies and intolerances  – before ordering, please speak to our staff about your requirements

Juleplatte og Julemenu

Juleplatte
Serveres mellem kl. 12:00-15:00

  • Karry sild
  • 4 lune retter – efter køkkenets valg
  • Ris a la mande og ost

Per person 215,-

Julemenu
Serveres mellem kl. 17:00-21:00

Forret:
Gravad laks, rugbrød, dildolie

Hovedret:
And, Pommes Fondant, rødkål og æble-sveskepuré

Dessert:
Marcipan, æblemousse og kanelcreme

2 retter 295,-
3 retter 345,-

Se alle arrangementer

Titel

Go to Top