Festmenuer & buffeter

Alle forretter serveres tallerkenanrettet og med friskbagt brød og smør.

Skal med ærtefrikassé (kan laves vegansk). 115,-

Tarteletter med høns i asparges. (serveres ikke med brød). 115,-

Spinatroulade. Røget laks. Friskost. Urter. 125,-

Varmrøget laks. Kaperscreme. 125,-

Rejecocktail. 125,-

Marineret rejer. Hjertesalat. Avocadocreme. 125,-

Carpaccio af okse. 130,-

Rimet kammusling. Urteolie. Sprød Rugbrød. 130,-

Soyamarineret tun. Sesammayo. 130,-

Hummersuppe. Hellefisk. Tigerrejer. 135,-

Alle hovedretter serveres tallerkenanrettet.

Lammeculotte. Sæsongrønt. Lammesky. Knuste kartofler. Sellericreme. 230,-

Langtidsstegt oksefilet. Fondant kartoffel. Sæsongrønt. Rødvinssky. 245,-

Kalvesteg stegt som vildt. Brune & hvide kartofler. Sæsongrønt. Waldorff. Tyttebær. Surt. Kalvesauce. 245,-

Langtidsstegt kalveculotte. Kartoffelrøsti. Sæsongrønt. Madeirasky. 255,-

Flæskesteg. Brune & hvide kartofler. Rødkål. Surt. Skysauce. 225,-

Oksemørbrad. Kartoffelgratin med svampe. Sæsongrønt. Portvinssky. 290,-

Alle desserter serveres tallerkenanrettet.

Isdessert. Frugt. (serveres på fade) 90,-

Pandekage. Vaniljeis. Chokoladesovs. 100,-

Kold vaniljecreme. Brændt Marengs. Saltet Karamel. Havtorn. 105,-

Blødende chokoladesouffle. Nøddekrokant. Vaniljeis. 105,-

Key lime pie. 105,-

Chokoladekage. Chokolademousse. Sorbetis. Frugt. 105,-

Tarte Au Citron. 105,-

Nøddekurv. Is. Flødeskum. Frugt. 105,-

Mazarinkage. Æblemousse. Kanelcreme. 110,-

Ostetallerken. 115,-

Cremet Aspargessuppe. Kødboller. Brød. 95,-

Løgsuppe. Med gratineret ostebrød. 95,-

Hotdogs. Pølser med brød og tilbehør. 100,-

Thaisuppe. Stegte Tigerrejer. Nudler. Koriander. 105,-

Lune frikadeller. Kold kartoffelsalat. Hjemmebagt Rugbrød. Smør. 115,-

  • Ristede brunchpølser
  • Røget laks med urtecreme
  • Lun grøntsagstærte
  • Pandekager med sirup
  • Røræg med bacon
  • Rullepølse
  • Oksespegepølse
  • Græsk yoghurt med müesli og sirup
  • Frisk frugt
  • Osteanretning
  • Marmelade
  • Friskbagt brød
  • Kaffe & te ad libitum

Pris pr. person: 275,-

Lidt ekstra drikke:
Appelsin- & æblejuice ad libitum 20,-
Velkomstdrink 65,-
Bitter 30,-
Øl fra 40,-
Sodavand 35,-

Lidt ekstra til buffeten:
Croissant 35,-
Wienerbrød 35,-

Sødt efter buffeten:
Lagkage 85,-
Egen medbragt kage 40,-

Forret:
Dampet laks med rejer, friskbagt brød og smør – serveres på tallerken

Buffet:

  • Hjertesalat med løg og olie-eddike-dressing
  • Klassisk broccolisalat
  • Frisk pastasalat
  • Stegt unghane
  • Helstegt oksecuvette med honning-dijon
  • Frikadeller
  • Flødekartofler
  • Whiskysauce

Pris pr. person: 365,-

Forret:
Spinatroulade med røget laks, friskbagt brød og smør – serveres på tallerken

Buffet:

  • Salat af søde kartofler & bagte løg med feta
  • Salat af tomat & burrata med glace
  • Salat af avocado, røget mandler & rød grape
  • Salat af babyspinat, blomkål, kapers & solsikkekerner
  • Honningstegt unghane
  • Helstegt oksecuvette med pesto
  • Varm grøntsagstærte
  • Lun kartoffelsalat med vinaigrette & urter

Pris pr. person: 355,-

Forret:
To tarteletter med høns i asparges. (serveres ikke med brød)

Buffet:

  • Klassisk broccolisalat
  • Pastasalat
  • Tomat salat med mozzarella
  • Crispy chicken med dip
  • Oksecuvette
  • Bearnaise
  • Flødekartofler
  • Frikadeller
  • 2 salg sliders (cheeseburger & pulled pork)

Pris pr. person: 375,-

1. buffetservering:

  • Hvide sild
  • Karrysild
  • Æg & rejer med mayonnaise
  • Sprød pankopaneret fiskefilet med citron & remoulade

2. buffetservering:

  • Hønsesalat med bacon
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Ribbensteg med rødkål & surt
  • Lun leverpostej med bacon & champignon

Pris pr. person: 325,- 

Sødt efter buffeten:
Lagkage 85,-
Ost & frugtsalat 105,-

Let anretning
Laves også ud af huset

  • Tempurarejer med chili
  • 2 slags wraps
  • Små Crustader med laksecreme
  • Tunhapser med Miso
  • Samosa
  • Ost & sødt

Pris pr. person: 245,-

Drikkemenu 1
Pris pr. person: 335
Velkomstdrink:
Bobler – skænkes ad hoc
Moscato, prosseco & granatæblecider

Fri fadøl, sodavand & vin under maden

Hvidvin:
Marco De Pegöes. 2019 Portugal. Lavet på Fernâo Pires.

Rødvin:
Marco De Pegöes. 2019 Portugal. Lavet på Castelâo.

Dessertvin:
Château du Mayne, fransk sauternes / Den Kongelige Livgardes Portvin

Kaffe/te med en cognac eller baileys

Drikkemenu 2:
Pris pr. person: 425,-

Velkomstdrink:
Bobler – skænkes ad hoc
Moscato, prosseco & granatæblecider

Fri fadøl, sodavand & vin under maden

Hvidvin:
Beattle. 2019 Tyskland. Biodynamisk og økologisk vin. Lavet på Riesling.

Rødvin:
Legaris, Crianza, Ribera del Duero. 2016 Spanien. Lavet på Tempranillo.

Dessertvin:
Château du Mayne, fransk sauternes / Den Kongelige Livgardes Portvin

Kaffe/te med en cognac eller baileys

Ad libitum til gæster under 18 år:
Pris. pr. person: 175,-

Velkomst: Granatæblecider
Under maden: Sodavand og juice ad libitum

Drikkemenuen slutter umiddelbart efter desserten, herefter afregnes der efter aftale. 

Forlængelse af vinmenu
Pris. pr person: 275

Det er muligt at forlænge jeres vinmenu pakke.
3 timers ekstra ad libitum af fadøl, sodavand & vin

Fester & selskaber 2025

Lad os danne rammerne om din næste fest.
Barnedåb, fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, receptioner og firmafester – vi rummer det hele.

Bestilling af min. 10 kuverter for festmenuer. Bestilling af min. 20 kuverter for festbuffeter. Børn under 12 år,
er halv pris på alle vores buffeter – dette er ikke gældende ved menuer.
Reservér lokalet.
Der udfærdiges en kontrakt, der sikrer at lokalet er booket. Der vil blive opkrævet et depositum, som
fratrækkes den endelige regning.
Ca. 3 uger før arrangementet kontaktes hotelmanager Cille Suhr via mail: cille@sidesporet.dk for at aftale
tid til et møde, hvor der fastlægges menu og nærmere detaljer.

Alle priser er inkl. lokaleje i 8 timer, undtaget brunch arrangementer, hvori der er inkluderet 4 timers
lokaleje – opdækning, duge, lys, servietter, oprydning, servering & betjening.
Vi dækker op med evighedsblomster, ønsker man friske blomster kan dette selv medbringes eller bestilles hos os á 10,- ekstra pr. kuvert.

Det er muligt, på forhånd, at tilkøbe ekstra timer til 1050 kr. pr. påbegyndt time – dette kan ikke tilkøbes på
dagen.
Alle selskabsarrangementer skal slutte senest kl. 03:00 – dog skal musikken slukke kl. 02.00.

Telefon 59 44 29 19 | hotel@sidesporet.dk

Rotationen

✔Adgang for kørestolsbrugere: ja

Minimum: 60 personer
Maksimum: 180 personer

✔ Runde borde: op til 120 personer

✔ Aflange firkantede borde: op til 160 personer

✔ Café borde: op til 180 personer

Runde borde: ikke muligt

Festlokalet

Adgang for kørestolsbrugere: nej

Minimum: 20 personer
Maksimum: 102 personer

✔ Firkantede 8-personers borde: op til 88 personer

✔ Firkantede 6-personers borde: op til 102 personer

✔ Bredt langbord: op til 38 personer

Runde borde: ikke muligt

Hestesko: ikke muligt

Caféborde: ikke muligt

Gårdlokalet

✔Adgang for kørestolsbrugere: ja

Minimum: 20 personer
Maksimum: 64 personer

✔ Firkantede borde: op til 64personer

✔ Runde borde: op til 64 personer

✔ Bredt langbord: op til 38 personer

✔ Hestesko: op til 36 personer

Caféborde: ikke muligt

Glashuset

✔Adgang for kørestolsbrugere: ja

Minimum: 20 personer
Maksimum: 34 personer

✔ Små langborde: op til 34 personer

✔ Langbord: op til 23 personer

Rundeborde: ikke muligt

Hestesko: ikke muligt

Caféborde: ikke muligt

Eventyrenes Klub

✔Adgang for kørestolsbrugere: ja

Minimum: 10 personer
Maksimum: 20 personer

✔ Små langborde: op til 18 personer

✔ Langbord: op til 20 personer

Runde borde: ikke muligt

Hestesko: ikke muligt

Caféborde: ikke muligt