LUKKET FOR BILLETSALG

2018 er jubilæumsår for HP lange. Det markeres bla. med et opsamlings album ”Trackin’ my blues. ”Som titlen antyder har det været 30 år med konstant søgen efter en musik, som han har kunnet relatere sig til og gøre til sin egen.

For 30 år siden havde han spillet sit første job, og droppede så ud af musikstudiet ved AUC for at starte et liv som musiker på landevejen. I 1994 boede han et halvt år i Louisiana og Mississippi og mødte musik og musikere, der kom til at betyde enormt meget for hans udvikling. I 1995 udgav han sit første album og det er blevet til nu i alt 11 albums i eget navn, flere af dem nomineret og tildelt DMA i folk/roots genren. At han de senere år er blevet tildelt flere priser som årets bluesmusiker, vidner om en konstant tilstedeværelse.

HP lange har de sidste par år arbejdet sammen med især banjo og fiddle spilleren Niels Bonefaas om at skabe en sound og et repertoire, som inddrager andre musikalske elementer som oldtime og cajunmusic i den traditionelle blues. Bandet består desuden af Dave Stevens på bas og Jens Kristian Dam på trommer. HP lange & Band udgav i 2016 det meget roste album ”Travelling man blues.”

..jeg skal på ingen måte legge skjul på at jeg alltid har hatt stor sans for denne dansken. Hans låter, hans måte å synge dem på, og hans gitarer. Det gledelige er derimot å kunne fastslå at HP Lange denne gangen, ved å innlemme også fele og banjo i bandet, etter min mening har gjort selve genistreken  – 6 stjerner

Bjørn Wiksaas Bluesnews Norge

HP lange optræder solo, duo eller med band og leverer et energisk mix af traditionel blues, cajun og oldtime. Med sig har han opsamlingsalbummet  ”trackin’ my blues” og enkelte gemte sange fra tidligere vil blive støvet af og præsenteret i nye former.

Come on out…

Spisning
2-retters MUSIKMENU på Hotel Sidesporet. Spisningen starter kl. 18.00

Pris 350 kroner inkl. spisning

Køb billet