Julebuffet i eget lokale
– også ud af huset

  • Marinerede sild
  • Karrysild
  • Æg & rejer med mayonnaise
  • Fiskefilet med remoulade
  • Gravad laks med dild dressing
  • Glaseret skinke med stuvet spinat
  • Frikadeller med surt
  • Ribbensteg med rødkål
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Sous vide and a la orange
  • Æbleflæsk
  • Brunede kartofler
  • Appelsinmarineret kålsalat
  • Lun leverpostej med bacon og champignon
  • Ostefad med druer
  • Clementiner
  • Risalamande med kirsebærsauce
  • Brød, kiks, smør og fedt
  • Kaffe & te (serveres til ost & risalamande)

Serveres i perioden d. 20/11 – 19/12 2020

275,- per person

Serveres til minimum 20 personer

Kontakt receptionen på tlf. 59 44 29 19 eller hotel@sideporet.dk for at booke