Julebuffet i eget lokale

Serveres i perioden d. 23/11 – 18/12 – minimum 20 personer.

  • Kryddersild
  • Karrysild
  • Æg & rejer med mayonnaise
  • Fiskefilet med remoulade
  • Frikadeller med surt
  • Ribbensteg med rødkål
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Sous vide and a la orange
  • Lun leverpostej med bacon og champignon
  • Ostefad med druer
  • Clementiner
  • Risalamande med kirsebærsauce
  • Brød, kiks, smør og fedt

335,- per person

– også ud af huset

Kontakt receptionen på tlf. 59 44 29 19 eller hotel@sideporet.dk for at booke

****

Juleplatte

Serveres i perioden d. 23/11 – 18/12
Serveres mellem kl. 12:00-15:00

  • Karry sild
  • 4 lune retter – efter køkkenets valg
  • Ris a la mande og ost

Per person 260,-

– også ud af huset

****

Julemenu

Serveres i perioden d. 23/11 – 18/12
Serveres mellem kl. 17:00-21:00

Forret:
Gravad laks, rugbrød, dildolie

Hovedret:
And, Pommes Fondant, rødkål og æble-sveskepuré

Dessert:
Marcipan, æblemousse og kanelcreme

2 retter 310,-
3 retter 360,-

***

Julebuffet med musik

Kl. 18:00-22:00 – Spisning på Hotel Sidesporet
Kl. 22:00-01:00 – Musik og dans i ”Rotationen”

Fredag d. 24/11 – Livemusik med The Formænd
Fredag d. 1/12 – Livemusik med The Formænd
Fredag d. 8/12 Livemusik med The Formænd

  • Marinerede sild
  • Karrysild
  • Æg & rejer med mayonnaise
  • Fiskefilet med remoulade
  • Gravad laks med dild dressing
  • Glaseret skinke med stuvet spinat
  • Frikadeller med surt
  • Ribbensteg med rødkål
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Sous vide and a la orange
  • Æbleflæsk
  • Brunede kartofler
  • Appelsinmarineret kålsalat
  • Lun leverpostej med bacon og champignon
  • Ostefad med druer
  • Clementiner
  • Risalamande med kirsebærsauce
  • Brød, kiks, smør og fedt
  • Kaffe, te & portvin (serveres til ost & risalamande)

725,- per person inkl. øl, sodavand & husets vine (fra kl. 18-22)

Kontakt receptionen på tlf. 59 44 29 19 eller hotel@sideporet.dk for at booke

*****