Julebuffet i eget lokale
Serveres i perioden d. 23/11 – 18/12 – minimum 20 personer.
- Kryddersild
- Karrysild
- Æg & rejer med mayonnaise
- Fiskefilet med remoulade
- Frikadeller med surt
- Ribbensteg med rødkål
- Tarteletter med høns i asparges
- Sous vide and a la orange
- Lun leverpostej med bacon og champignon
- Ostefad med druer
- Clementiner
- Risalamande med kirsebærsauce
- Brød, kiks, smør og fedt
335,- per person
– også ud af huset
Kontakt receptionen på tlf. 59 44 29 19 eller hotel@sideporet.dk for at booke
****
Juleplatte
Serveres i perioden d. 23/11 – 18/12
Serveres mellem kl. 12:00-15:00
- Karry sild
- 4 lune retter – efter køkkenets valg
- Ris a la mande og ost
Per person 260,-
– også ud af huset
****
Julemenu
Serveres i perioden d. 23/11 – 18/12
Serveres mellem kl. 17:00-21:00
Forret:
Gravad laks, rugbrød, dildolie
Hovedret:
And, Pommes Fondant, rødkål og æble-sveskepuré
Dessert:
Marcipan, æblemousse og kanelcreme
2 retter 310,-
3 retter 360,-
***
Julebuffet med musik
Kl. 18:00-22:00 – Spisning på Hotel Sidesporet
Kl. 22:00-01:00 – Musik og dans i ”Rotationen”
Fredag d. 24/11 – Livemusik med The Formænd
Fredag d. 1/12 – Livemusik med The Formænd
Fredag d. 8/12 Livemusik med The Formænd
- Marinerede sild
- Karrysild
- Æg & rejer med mayonnaise
- Fiskefilet med remoulade
- Gravad laks med dild dressing
- Glaseret skinke med stuvet spinat
- Frikadeller med surt
- Ribbensteg med rødkål
- Tarteletter med høns i asparges
- Sous vide and a la orange
- Æbleflæsk
- Brunede kartofler
- Appelsinmarineret kålsalat
- Lun leverpostej med bacon og champignon
- Ostefad med druer
- Clementiner
- Risalamande med kirsebærsauce
- Brød, kiks, smør og fedt
- Kaffe, te & portvin (serveres til ost & risalamande)
725,- per person inkl. øl, sodavand & husets vine (fra kl. 18-22)
Kontakt receptionen på tlf. 59 44 29 19 eller hotel@sideporet.dk for at booke
*****