Velkommen til Rotationen

Rotationen er Sidesporets professionelle spillested. Interiøret er råt – stemningen er varm.

Rotationen var for år tilbage hjemsted for den lokale avis’ to etager høje rotationstrykkeri, deraf navnet. Der er stadig højt til loftet, og vi har bevaret en stor del af det oprindelige rå betonlook. Men Rotationen har også fået en professionel scene. De gæstende musikere sætter pris på Martin Audio-lydanlægget. Og publikum kan glæde sig over en lyd, som er lige god overalt i salen.

Tidligere fandt koncerterne sted i kælderen under Hotel Sidesporet, men flytningen til Rotationen og en opgradering af lyd- og lysanlæg gav et markant løft:
Tillykke med jeres nye sted med en vildt god lyd” skrev Dodo & The Dodos i gæstebogen, da de kom på besøg i Rotationen, mens den svenske stjerne, Lisa Nilsson, skrev en hel lille buket af roser ind i gæstebogen, da hun var i Holbæk i februar: “Tusind tak for god mad, lyd, omsorg og et super sødt publikum”.

Kort og godt har Rotationen fået oparbejdet et godt ry hos musikerne for fine backstage-faciliteter, lækker mad og en opmærksom stab af frivillige. Og sidst, men ikke mindst et godt publikum.

De mange frivillige står også for den store bar, som har et bredt udvalg af drikkevarer, og de bemander garderoben, som låses af under selve koncerterne. Desuden er der fine toiletforhold, og der er handicap adgang med en elevator, som fører direkte ind i koncertsalen.

En stor del af året er der koncert flere gange om ugen. Men Rotationen bruges i øvrigt også til teater, fester, receptioner og meget andet.