Fakta om Tyrkisk Bad

Tyrkisk Bad er et sted, hvor du kan slappe af, nyde udsigten og de rolige omgivelser. Det er også et sted, hvor vi tager hensyn til hinanden.

Ved ankomst bliver du guidet, så du bliver fortrolig med stedets muligheder og faciliteter.

Vores Hamam er et socialt rum, ligesom i den Tyrkiske badekultur. Derfor er der plads til alle, både til dem der tilkøber en behandling, samt dem der laver selvbehandling. Vi taler med sagte stemmer i Hamam, så der er en rolig og afslappet stemning. Vi har også behandlinger i et eksternt behandlerrum, hvor man er helt uforstyrret. – Det er her vores lækre velværebehandling foregår, på massagebriks.

Folk rejser langt, for at opleve vores bad og sæbemassager, som er en helt unik oplevelse og en rejse ind i den Tyrkiske badekultur.

Du kan, i Tyrkisk Bad, også booke en af vores meget populære kurophold. Overnatning og spisning vil da foregå på vores charmerende hotel; Hotel Sidesporet. Det ligger 800 meter fra Tyrkisk Bad, midt i Holbæk centrum.

I Tyrkisk Bad er der respekt for den enkeltes grænser og blufærdighed, derfor er alle gæster iført badetøj. Nøgenbadning er ikke tilladt. Vi lægger også en ære i, at vores massører er professionelle og imødekommende. Vi har en blanding af både kvindelige og mandlige velværebehandlere. Tyrkisk Bad er ikke kønsopdelt, men der er herre/dameomklædninger.

Man må ikke være beruset i Tyrkisk Bad, men efter brug af de varme faciliteter og behandling, kan du tilkøbe øl, vin eller mousserende vin som kan nydes i vores smukke omgivelser.

Egne drikke -og madvarer må ikke medbringes i Tyrkisk Bad. Der er te, kaffe, vand og frugt inkl. i prisen. Sodavand og juice kan tilkøbes i receptionen.

Vi har særlige dage hvor børn under 12 år er velkomne. Det er altid sjove og velbesøgte dage, som bliver afholdt løbende hen over året. Se mere under events.

Indbetalte beløb refunderes ikke, men bookede tider kan annulleres, 2 dage før – inden kl. 12.00. Dette skal ske skriftligt på tyrkiskbad@sidesporet.dk
Herefter modtager du/i et gavekort på beløbet og ny booking kan foretages.
Eventuelle musikbilletter kan ikke annulleres og beløbet refunderes ikke.

Kontakt: Tlf.: 59 40 08 68 | tyrkiskbad@sidesporet.dk

Hamam

Hamamen er et sekskantet, marmorbeklædt rum, der er opvarmet til 42°. I midten af lokalet er Hamam-stenen placeret. Her foregår vores skrub og sæbebehandlinger; “Klassisk Bad” “Luksus Bad” og “Deluxe Bad”. Her kan I på entré, også lave selvbehandling.

Udendørs varmtvands kar

Vi har i Tyrkisk Bad, et udendørs varmtvandskar, der er ca. 40 grader. I karret er der plads til 6 personer og der er den smukkeste udsigt over Holbæk fjord. Her kan du læne dig tilbage og nyde det varme lækre vand i alt slags vejr. Prøv også effekten imellem ”koldt og varmt” ved en tur under vores kolde kilde og tilbage i de varme faciliteter.

Udendørs kilde brus

Vi har, i Tyrkisk Bad, adgang til en underjordisk istidskilde (har sprunget i strandparken siden 1906) og vandet er ca. 10 grader varmt. Istidskilden er en naturlig saltvandskilde. Træd ind i vores “tønde” og bliv overhældt med forfriskende koldt kildevand. Effekten mellem koldt og varmt er meget gavnligt for blodomløbet. Ligeledes sørger det kolde vand for, ar porerne i huden bliver lukket og saltvandet renser huden naturligt.

Svalerum

Turen, i Tyrkisk Bad, afsluttes i svalerummet, hvor den lave luftfugtighed og den moderate temperatur lukker porerne, og kroppen får lov at slappe helt af. Fra rummet er der udsigt over Holbæk fjord.

Her serveres te og frugt for alle gæster, – og det er muligt at købe snacks, mousserende vin, rødvin, hvidvin, øl og sodavand i vores reception, som afslutningsvis kan nydes i svalerummet.

Dampbad

Marmorbeklædt, varmt lokale med damp. Loftet er udformet som stjernebilledet Karlsvognen.

Saunatønde

6-personers, svensk trætønde indrettet som sauna. Saunatønden er opvarmet til mellem 80 og 100 grader.

Omklædningsfaciliteter

Tyrkisk Bad er ikke kønsopdelt, derfor er alle gæster iført badetøj. Der er separate herre/dameomklædninger. I omklædningsrummene er der hårtørrer, sæbe og shampoo til fri afbenyttelse. Ved ankomst udleveres der en nøgle til en værdiboks.  Det er ikke muligt at booke et fælles omklædningsrum. Vi gør derfor opmærksom på at par, samt personer med en hjælper/ledsager af modsat køn, skal klæde om hver for sig. Vores Hamam er et fællesbaderum for begge køn, her bæres der også badetøj under behandlingen.  Hvis man ønsker at være “helt sig selv” under behandlingen, anbefaler vi vores velværebehandlinger. Her gives der behandling i et separat rum.

Kontakt
Tlf.: 59 40 08 68 | tyrkiskbad@sidesporet.dk

Det sker i Tyrkisk Bad

Se alle arrangementer