fbpx

Claus Hempler - Solo

tor18apr20:00Claus Hempler - SoloBilletpris: 375 kr. - Siddende koncert20:00(GMT+02:00) ROTATIONEN, Havnegade 3, 4300 Holbæk

Info

Siden udgivelsen af ”Kufferten Fuld Af Mursten” i 2019 har Claus Hempler optrådt for fulde sale over hele landet. Dog var det allerede som helt ung, at Claus Hempler slog sit navn fast som sanger i det succesombruste band Fielfraz. Siden har han udgivet en håndfuld klart definerede soloplader, der gav ham ry som en af vores store, stildannende sangere og en musikernes musiker. Dog var det var som om, at denne voksne, etablerede sanger sprang ud som helt nyt navn med udgivelsen i 2019. For første gang nogensinde skrev han på dansk og det gav et helt nyt liv til musikken. Sange som ”Jeg Drømmer Om En Sang”, ”Op” og ”Navnet Er Hempler” streames og spilles stadigt flittigt på radioen.

Det er med udgangspunkt i de sange – og måske flere nye finder plads på sætlisten – at Hempler og band tager på turné i september.

Claus Hempler modtog januar 2020 to priser ved Steppeulven (Årets Album og Årets Tekstforfatter), derudover vandt han i 2020 også to Carl-priser (Årets Komponist og Årets Tekstforfatter) og er desuden modtager af både Dan Túrell-medaljen og F.P. Jacs Mindelegat.

****** Fyens Stiftidende

****** Politiken

***** Berlingske

***** Gaffa


DER ER MULIGHED FOR AT KØBE KONCERTMENU PÅ HOTEL SIDESPORET.

Spisningen starter kl. 18.00 og foregår som Social Seating (vil man sidde sammen med nogen, man ikke har købt billet sammen med, kontakt da hotellet hurtigst muligt på tlf. 59442919 eller mail info@sidesporet.dk).

Koncertmenu
Forret: Rimet Laks, topping og brød
Hovedret: Oksecuvette, sæsonens grønt, kartoffel og sovs

Pris pr. person for koncertmenu: kr. 250,-

Døren til spisning åbner kl. 17.30

 

Billettyper
Billetter med spisning: Placeres efter bordplan forrest i lokalet.
Billetter uden spisning: Placeres efter bordplan.

Mere

Tid

18. April 2024 20:00(GMT+02:00)

Sted

ROTATIONEN

Havnegade 3, 4300 Holbæk

Other Events

Get Directions

Titel

Go to Top