Lad os danne rammerne om din næste fest.

Barnedåb, fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, receptioner og firmafester – vi rummer det hele.
Vi har lokaler, store og små, med plads op til 150 personer.

Alle priser er inkl. lokaleleje, opdækning, duge, lys, servietter, oprydning, servering & betjening.

Vi dækker op med evighedsblomster, ønsker man friske blomster kan dette selv medbringes eller bestilles hos os á 10,- ekstra pr. kuvert.

Telefon 59 44 29 19 | hotel@sidesporet.dk

Fester & selskaber

Bestilling af min. 15 kuverter for festmenuer.
Bestilling af min. 20 kuverter for festbuffeter.

Børn under 12 år, er halv pris på alle vores buffeter – dette er ikke gældende ved menuer.

Reservér lokalet.
Der udfærdiges en kontrakt, der sikrer at lokalet er booket.
Der vil blive opkrævet et depositum, som fratrækkes den endelige regning.

Ca. 3 uger før arrangementet kontaktes hotelmanager Cille Suhr via mail: cille@sidesporet.dk for at aftale tid til et møde, hvor der fastlægges menu og nærmere detaljer.

Alle priser er inkl. lokaleje i 8 timer, undtaget brunch arrangementer, hvori der er inkluderet 5 timers lokaleje.
Det er muligt, på forhånd, at tilkøbe ekstra timer til 1050 kr. pr. påbegyndt time – dette kan ikke tilkøbes på dagen.
Alle selskabsarrangementer skal slutte senest kl. 03:00 – dog skal musikken slukke kl. 02.00.

Vinmenuer slutter umilddelbart efter desserten, herefter afregnes der efter aftale.

Kokkens menuforslag

Menu 1 

Forret: Varmrøget laks. Kaperscreme.

Hovedret: Kalvesteg som vildt. Brune & hvide kartofler. Sæsongrønt. Waldorffsalat. Tyttebær. Surt. Kalvesauce.

Dessert: Marcipan. Æblemousse. Kanelcreme

440,-

Menu 2  

Forret: Soyamarineret tun. Sesammayo.

Hovedret: Oksemørbrad. Pommes Anna. Sæsongrønt. Revet trøffel. Portvinssky.

Dessert: Kold vanillecreme. Marengs. Karamel. Havtorn.

510,-

Menu 3 

Forret: Rimmet kammusling. Urteolie. Rugbrød.

Hovedret: Langtidsstegt oksecuvette. Pommes Fondant. Sæsongrønt. Rødvinssky.

Dessert: Blødende chokoladesouffle. Sorbet.

465,-

Sammensæt selv din menu

Forret:

Rimmet kammusling. Urteolie. Rugbrød. 130,-

Marinerede rejer. Avocadocreme. 100,-

Tarteletter med høns i asparges. (serveres ikke med brød) 85,-

Hummersuppe. Hellefisk. Tigerrejer. 125,-

Spinatroulade. Røget laks. Friskost. Urter. 100,-

Varmrøget laks. Kaperscreme. 125,-

Rejecocktail. 120,-

Soyamarineret tun. Sesammayo. 130,-

*Alle forretter serveres tallerkenanrettet og med friskbagt brød og smør.

Hovedret:

Oksemørbrad. Pommes Anna. Sæsongrønt. Revet trøffel. Portvinssky. 290,-

Langtidsstegt kalveculotte. Kartoffelrøsti. Sæsongrønt. Madeirasky. 250,-

Flæskesteg. Brune & hvide kartofler. Rødkål. Surt. Skysauce. 215,-

Langtidsstegt oksecuvette. Fondant kartoffel. Sæsongrønt. Rødvinssky. 230,-

Kalvesteg som vildt. Brune & hvide kartofler. Sæsongrønt. Waldorff. Tyttebær. Surt. Kalvesauce. 225,-

Lammeskank. Bønner. Sød kartoffel. Sæsongrønt. Lammesky. 230,-

*Alle hovedretter serveres tallerkenanrettet.

Dessert:

Pandekage. Vanilleis. 100,-

Blødende chokoladesouffle. Sorbet. 105,-

Variation af sorbet. Sprødt. 95,-

Isdessert. Frugt. (serveres på fade) 90,-

Chokoladekage. Bærmousse. Is. Frugt. 95,-

Nøddekurv. Is. Frugt. 105,-

Marcipan. Æblemousse. Kanelcreme. 95,-

Kold vanillecreme. Marengs. Karamel. Havtorn. 90,-

4 gode oste. (kan også bestilles som mellemret) 115,-

*Alle desserter serveres tallerkenanrettet.

Natmad:

Lune frikadeller. Kold kartoffelsalat. Rugbrød. Smør. 90,-

Røde eller alm. pølser med brød og tilbehør. 85,-

Thaisuppe. Rejer. Nudler. Koriander. 90,-

Aspargessuppe. Kødboller. Brød. 85,-

Hønsekødsuppe. Melboller. Urter. Hønsekød. Brød 80,-

Charcutteri. Oste. Tilbehør. Brød. 125,-

Brunch

Ristede brunchpølser / Røget laks med urtecreme / Lun grøntsagstærte / Pandekager med sirup / Røræg med bacon / Rullepølse /Oksespegepølse / Paté / Græsk yoghurt med müsli og sirup / Frisk frugt / Osteanretning / Marmelade / Friskbagt brød / Kaffe, te, æble- og appelsin juice ad libitum

250,-

Lidt ekstra drikke:
Velkomst 65,-
Bitter 30,-
Øl & sodavand 35,-/32,-

Lidt ekstra til buffeten:
Croissant m/ rejesalat 55,-
Assorteret wienerbrød 50,-

Sødt efter buffeten:
Lagekage 65,-
Egen medbragt kage 40,-

Buffeter

Koldt bord

 1. buffetservering:

Hvide sild / Karrysild / Æg & rejer / Mayonnaise / Fiskefilet med citron og remoulade

2. buffetservering:

Hønsesalat med bacon / Tarteletter med høns i asparges / Ribbensteg med rødkål & surt / Lun leverpostej med bacon & champignon

3. buffetservering:

Ost, kiks og druer

325,-

Grøn buffet

Forret:
Spinatroulade med røget laks, friskbagt brød og smør – serveres på tallerken

Buffet:
Salat af søde kartofler og bagte løg med gedeost / Salat af persillerod, grønkål og æbler / Salat af avocado, mandler og rød grape / Salat af babyspinat, blomkål, kapers og solsikkekerner / Honningstegt unghane / Helstegt oksecuvette med pesto / Varm grøntsagstærte / Lun kartoffelsalat med vinaigrette og urter

340,-

Husets buffet

Forret:
Varmrøget laks med kaperscreme, friskbagt brød og smør – serveres på tallerken

Buffet:
Sæsonens kålsalat / Rødbedetatar med rygeost / Salat af knoldselleri, blegselleri, æbler, nødder / Braisseret spoleben / Kogt oksebryst med peberrodssauce / Kartoffelrøsti / Unghane med honning og rosmarin / Kantarelsauce

340,-

Klassisk buffet

Forret:
Dampet laks med rejer, friskbagt brød og smør – serveres på tallerken

Buffet:
Hjertesalat med løg og olie-eddike dressing / Salat af rå blomkål og broccoli med urter / Frisk pastasalat / Stegt unghane / Helstegt oksecuvette med honning-dijon / Frikadeller / Flødekartofler / Whiskeysauce

345,-

Vin ad libitum

Vinmenu 1 

Velkomst: Moscato. Beato Breganze (Sød mousserende vin)

Hvidvin: Marco De Pegöes. 2019 Portugal. Lavet på Fernâo Pires. (Frugtig, let og halvtør)

Rødvin: Marco De Pegöes. 2019 Portugal. Lavet på Castelâo. (Frisk, let og frugtrig)

Dessertvin: Château de Ricaud, Bordeaux, Loupiac. 2015 Frankrig. Lavet på Semillon og Sauvignon blanc eller Den Kongelige Livgardes Port

325,-

*Vinmenuen inkluderer også øl og sodavand ad libitum, samt kaffe, te, Cognac og Baileys.  

Vinmenu 2 

Velkomst: Dea Del Mare. Di Origine Protetta. (Tør mousserende vin)

Hvidvin: Beattle. 2019 Tyskland. Biodynamisk og økologisk vin. Lavet på Riesling. (Ren, mild, sød og stringent)

Rødvin: Legaris, Crianza, Ribera del Duero. 2016 Spanien. Lavet på Tempranillo. (Sødmefuld med smag af røde bær. Blød, men kraftig)

Dessertvin: Château de Ricaud, Bordeaux, Loupiac. 2015 Frankrig. Lavet på Semillon og Sauvignon blanc eller Den Kongelige Livgardes Port

425,-

*Vinmenuen inkluderer også øl og sodavand ad libitum, samt kaffe, te, Cognac og Baileys.

Ad libitum til gæster under 18 år

Velkomst: Virgin filur

Under maden: Sodavand og juice ad libitum

150,-