Lad os danne rammerne om din næste fest.
Barnedåb, fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, receptioner og firmafester – vi rummer det hele.
Vi har lokaler, store og små, med plads op til 150 personer.
Alle priser er inkl. lokaleleje, opdækning, duge, lys, servietter, oprydning, servering & betjening.
Vi dækker op med evighedsblomster, ønsker man friske blomster kan dette selv medbringes eller bestilles hos os á 10,- ekstra pr. kuvert.
Telefon 59 44 29 19 | hotel@sidesporet.dk
Fester & selskaber 2025
Bestilling af min. 10 kuverter for festmenuer. Bestilling af min. 20 kuverter for festbuffeter. Børn under 12 år,
er halv pris på alle vores buffeter – dette er ikke gældende ved menuer.
Reservér lokalet.
Der udfærdiges en kontrakt, der sikrer at lokalet er booket. Der vil blive opkrævet et depositum, som
fratrækkes den endelige regning.
Ca. 3 uger før arrangementet kontaktes hotelmanager Cille Suhr via mail: cille@sidesporet.dk for at aftale
tid til et møde, hvor der fastlægges menu og nærmere detaljer.
Alle priser er inkl. lokaleje i 8 timer, undtaget brunch arrangementer, hvori der er inkluderet 4 timers
lokaleje.
Det er muligt, på forhånd, at tilkøbe ekstra timer til 1050 kr. pr. påbegyndt time – dette kan ikke tilkøbes på
dagen.
Alle selskabsarrangementer skal slutte senest kl. 03:00 – dog skal musikken slukke kl. 02.00.
Kokkens menuforslag
Eksempel 1
Forret:
Varmrøget laks. Kaperscreme.
Hovedret:
Kalvesteg som vildt. Brune & hvide kartofler. Sæsongrønt. Waldorffsalat. Tyttebær. Surt. Kalvesauce.
Dessert:
Marcipan. Æblemousse. Kanelcreme
480,-
Eksempel 2
Forret:
Soyamarineret tun. Sesammayo.
Hovedret:
Oksemørbrad. Pommes Anna. Sæsongrønt. Revet trøffel. Portvinssky.
Dessert:
Kold vanillecreme. Marengs. Karamel. Havtorn.
525,-
Eksempel 3
Forret:
Rimmet kammusling. Urteolie. Rugbrød.
Hovedret:
Langtidsstegt oksefilet. Pommes Fondant. Sæsongrønt. Rødvinssky.
Dessert:
Blødende chokoladesouffle. Sorbet.
480,-
Sammensæt selv din menu
Forret:
Alle forretter serveres tallerkenanrettet og med friskbagt brød og smør.
Skal med ærtefrikassé (kan laves vegansk). 115,-
Tarteletter med høns i asparges. (serveres ikke med brød). 115,-
Spinatroulade. Røget laks. Friskost. Urter. 125,-
Varmrøget laks. Kaperscreme. 125,-
Rejecocktail. 125,-
Marineret rejer. Hjertesalat. Avocadocreme. 125,-
Carpaccio af okse. 130,-
Rimet kammusling. Urteolie. Sprød Rugbrød. 130,-
Soyamarineret tun. Sesammayo. 130,-
Hummersuppe. Hellefisk. Tigerrejer. 135,-
Hovedret:
Alle hovedretter serveres tallerkenanrettet.
Lammeculotte. Sæsongrønt. Lammesky. Knuste kartofler. Sellericreme. 230,-
Langtidsstegt oksefilet. Fondant kartoffel. Sæsongrønt. Rødvinssky. 245,-
Kalvesteg stegt som vildt. Brune & hvide kartofler. Sæsongrønt. Waldorff. Tyttebær. Surt. Kalvesauce. 245,-
Langtidsstegt kalveculotte. Kartoffelrøsti. Sæsongrønt. Madeirasky. 255,-
Flæskesteg. Brune & hvide kartofler. Rødkål. Surt. Skysauce. 225,-
Oksemørbrad. Kartoffelgratin med svampe. Sæsongrønt. Portvinssky. 290,-
Dessert:
Alle desserter serveres tallerkenanrettet.
Isdessert. Frugt. (serveres på fade) 90,-
Pandekage. Vaniljeis. Chokoladesovs. 100,-
Kold vaniljecreme. Brændt Marengs. Saltet Karamel. Havtorn. 105,-
Blødende chokoladesouffle. Nøddekrokant. Vaniljeis. 105,-
Key lime pie. 105,-
Chokoladekage. Bærmousse. Sorbetis. Frugt. 105,-
Tarte Au Citron. 105,-
Nøddekurv. Is. Flødeskum. Frugt. 105,-
Mazarinkage. Æblemousse. Kanelcreme. 110,-
Ostetallerken. 115,-
Natmad:
Cremet Aspargessuppe. Kødboller. Brød. 95,-
Løgsuppe. Med gratineret ostebrød. 95,-
Hotdogs. Pølser med brød og tilbehør. 100,-
Thaisuppe. Stegte Tigerrejer. Nudler. Koriander. 105,-
Lune frikadeller. Kold kartoffelsalat. Hjemmebagt Rugbrød. Smør. 115,-
3-retters børnemenu
Serveres til børn under 12 år
Forret: Crispy chicken med dip. 60,-
Hovedret: Herregårdsbøf med ærter og fritter. 95,-
Dessert: Isdessert. 60,-
Brunch
Ristede brunchpølser / Røget laks med urtecreme / Lun grøntsagstærte / Pandekager med sirup / Røræg
med bacon / Rullepølse /Oksespegepølse / Græsk yoghurt med müesli og sirup / Frisk frugt / Osteanretning
/ Marmelade / Friskbagt brød / Kaffe & te ad libitum
275,-
Lidt ekstra drikke:
Appelsin- & æblejuice ad libitum 20,-
Velkomst 65,-
Bitter 30,-
Øl fra 40,-
Sodavand 35,-
Lidt ekstra til buffeten:
Croissant 35,-
Wienerbrød 35,-
Sødt efter buffeten:
Lagkage 85,-
Egen medbragt kage 40,-
Buffeter
Receptionsbuffet
Let anretning
Laves også ud af huset
Tempurarejer med chili / 2 slags wraps / Små Crustader med laksecreme / Tunhapser med Miso / Samosa /
Ost & sødt
245,-
Koldt bord
1. buffetservering:
Hvide sild / Karrysild / Æg & rejer / Mayonnaise / Sprød pankopaneret fiskefilet med citron og remoulade
2. buffetservering:
Hønsesalat med bacon / Tarteletter med høns i asparges / Ribbensteg med rødkål & surt / Lun leverpostej
med bacon & champignon
325,-
Sødt efter buffeten:
Lagkage 85,-
Ost & frugtsalat 105,-
Grøn buffet
Forret:
Spinatroulade med røget laks, friskbagt brød og smør – serveres på tallerken
Buffet:
Salat af søde kartofler og bagte løg med feta / Salat af tomat og burrata med glace / Salat af avocado, røget
mandler og rød grape / Salat af babyspinat, blomkål, kapers og solsikkekerner / Honningstegt unghane /
Helstegt oksecuvette med pesto / Varm grøntsagstærte / Lun kartoffelsalat med vinaigrette og urter
355,-
Klassisk buffet
Forret:
Dampet laks med rejer, friskbagt brød og smør – serveres på tallerken
Buffet:
Hjertesalat med løg og olie-eddike-dressing / Klassisk broccolisalat / Frisk pastasalat / Stegt unghane /
Helstegt oksecuvette med honning-dijon / Frikadeller / Flødekartofler / Whiskysauce
365,-
Konfirmationsbuffet
Forret:
To tarteletter med høns i asparges. (serveres ikke med brød)
Buffet:
Klassisk broccolisalat / Pastasalat / Tomat salat med mozzarella / Crispy chicken med dip / Oksecuvette /
Bearnaise / Flødekartofler / Frikadeller / 2 salg sliders (cheeseburger & pulled pork)
375,-
Vin ad libitum
Vinmenu 1
Velkomst:
Moscato. Beato Breganze (Sød mousserende vin)
Hvidvin:
Marco De Pegöes. 2019 Portugal. Lavet på Fernâo Pires. (Frugtig, let og halvtør)
Rødvin:
Marco De Pegöes. 2019 Portugal. Lavet på Castelâo. (Frisk, let og frugtrig)
Dessertvin:
Château de Ricaud, Bordeaux, Loupiac. 2015 Frankrig. Lavet på Semillon og Sauvignon blanc eller Den
Kongelige Livgardes Port
Pris pr. pers.: 335,-
Vinmenu 2
Velkomst:
Dea Del Mare. Di Origine Protetta. (Tør mousserende vin)
Hvidvin:
Beattle. 2019 Tyskland. Biodynamisk og økologisk vin. Lavet på Riesling. (Ren, mild, sød og stringent)
Rødvin:
Legaris, Crianza, Ribera del Duero. 2016 Spanien. Lavet på Tempranillo. (Sødmefuld med smag af røde bær.
Blød, men kraftig)
Dessertvin:
Château de Ricaud, Bordeaux, Loupiac. 2015 Frankrig. Lavet på Semillon og Sauvignon blanc eller Den
Kongelige Livgardes Port
Pris pr. pers.: 425,-
Ad libitum til gæster under 18 år
Velkomst: Granatæblecider
Under maden: Sodavand og juice ad libitum
Pris pr. pers.: 175,-175,-175,-
Forlængelse af vinmenu
Det er muligt at forlænge jeres vinmenu pakke.
3 timers ekstra ad libitum af fadøl, sodavand & vin
Pris pr. pers.: 275,-