Lad os danne rammerne om din næste fest. :)

Barnedåb, fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, receptioner og firmafester – vi rummer det hele.
Vi har lokaler, store og små, med plads op til 150 personer.

Sammensæt din menu nedenfor eller se en af vores lækre buffeter.

Lokaleleje, opdækning, duge, lys, servietter, blomster, oprydning, servering/ betjening er inkl. i alle priser.

Telefon 59 40 08 66 | restaurant@sidesporet.dk

Herunder finder du vores udvalg af menuer og buffeter.

Menu 1 

Forret: Varmrøget laks. Kaperscreme.

Hovedret: Kalvesteg som vildt. Brune & hvide kartofler. Sæsongrønt. Waldorffsalat. Tyttebær. Surt. Kalvesauce.

Dessert: Marcipan. Æblemousse. Kanelcreme

370,-

Menu 2  

Forret: Soyamarineret tun. Sesammayo.

Hovedret: Oksemørbrad. Pommes Anna. Sæsongrønt. Revet trøffel. Portvinssky.

Dessert: Kold vanillecreme. Marengs. Karamel. Havtorn.

415,-

Menu 3 

Forret: Rimmet kammusling. Urteolie. Rugbrød.

Hovedret: Langtidsstegt oksecuvette. Pommes Fondant. Sæsongrønt. Rødvinssky.

Dessert: Blødende chokoladesouffle. Sorbet.

400,-

Sammensæt selv din menu

Forret:

Rimmet kammusling. Urteolie. Rugbrød. 110,-

Marinerede rejer. Avocadocreme. 85,-

Tarteletter med høns i asparges. (serveres ikke med brød) 75,-

Hummersuppe. Hellefisk. Tigerrejer. 105,-

Spinatroulade. Røget laks. Friskost. Urter. 85,-

Varmrøget laks. Kaperscreme. 90,-

Rejecocktail. 85,-

Soyamarineret tun. Sesammayo. 105,-

*Alle forretter serveres tallerkenanrettet og med friskbagt brød og smør.

Hovedret:

Oksemørbrad. Pommes Anna. Sæsongrønt. Revet trøffel. Portvinssky. 235,-

Langtidsstegt kalveculotte. Kartoffelrøsti. Sæsongrønt. Madeirasky. 210,-

Flæskesteg. Brune & hvide kartofler. Rødkål. Surt. Skysauce. 195,-

Langtidsstegt oksecuvette. Fondant kartoffel. Sæsongrønt. Rødvinssky. 210,-

Kalvesteg som vildt. Brune & hvide kartofler. Sæsongrønt. Waldorff. Tyttebær. Surt. Kalvesauce. 205,-

Lammeskank. Bønner. Sød kartoffel. Sæsongrønt. Lammesky. 195,-

*Alle hovedretter serveres tallerkenanrettet.

Dessert:

Pandekage. Vanilleis. 75,-

Blødende chokoladesouffle. Sorbet. 80,-

Variation af sorbet. Sprødt. 70,-

Isdessert. Frugt. (serveres på fade) 70,-

Chokoladekage. Bærmousse. Is. Frugt. 85,-

Nøddekurv. Is. Frugt. 85,-

Marcipan. Æblemousse. Kanelcreme. 75,-

Kold vanillecreme. Marengs. Karamel. Havtorn. 75,-

4 gode oste. (kan også bestilles som mellemret) 85,-

*Alle desserter serveres tallerkenanrettet.

Natmad:

Snitter på rugbrød. 3 stk. 75,-

Lune frikadeller. Kold kartoffelsalat. Rugbrød. Smør. 75,-

Røde eller alm. pølser med brød og tilbehør. 70,-

Thaisuppe. Rejer. Nudler. Koriander. 75,-

Aspargessuppe. Kødboller. Brød. 70,-

Hønsekødsuppe. Melboller. Urter. Hønsekød. Brød 70,-

Charcutteri. Oste. Tilbehør. Brød. 105,-

Buffet

Brunch 

Buffet:

Ristede brunchpølser / Røget laks med urtecreme / Lun grøntsagstærte / Pandekager med sirup / Røræg med bacon / Rullepølse /Oksespegepølse / Paté / Græsk yoghurt med müsli og sirup / Frisk frugt / Osteanretning / Marmelade / Friskbagt brød / Kaffe, te, æble- og appelsin juice ad libitum

220,-

Grøn buffet

Forret:
Spinatroulade med røget laks, friskbagt brød og smør – serveres på tallerken

Buffet:

Salat af søde kartofler og bagte løg med gedeost / Salat af persillerod, grønkål og æbler / Salat af avocado, mandler og rød grape / Salat af babyspinat, blomkål, kapers og solsikkekerner / Honningstegt unghane / Helstegt oksecuvette med pesto / Varm grøntsagstærte / Lun kartoffelsalat med vinaigrette og urter

295,-

Husets buffet

Forret:
Varmrøget laks med kaperscreme, friskbagt brød og smør – serveres på tallerken

Buffet:

Sæsonens kålsalat / Rødbedetatar med rygeost / Salat af knoldselleri, blegselleri, æbler, nødder / Braisseret spoleben / Kogt oksebryst med peberrodssauce / Kartoffelrøsti / Unghane med honning og rosmarin / Kantarelsauce

295,-

Klassisk buffet

Forret:
Dampet laks med rejer, friskbagt brød og smør – serveres på tallerken

Buffet:

Hjertesalat med løg og olie-eddike dressing / Salat af rå blomkål og broccoli med urter / Frisk pastasalat / Stegt unghane / Helstegt oksecuvette med honning-dijon / Frikadeller / Flødekartofler / Whiskeysauce

300,-

Koldt bord

 1. buffetservering:

Hvide sild / Karrysild / Æg & rejer / Mayonnaise / Fiskefilet med citron og remoulade

2. buffetservering:

Hønsesalat med bacon / Tarteletter med høns i asparges / Ribbensteg med rødkål & surt / Lun leverpostej med bacon & champignon

3. buffetservering:

Ost, kiks og druer

285,-

Vin ad libitum

Vinmenu 1 

Velkomst: Moscato. Beato Breganze (Sød mousserende vin)

Hvidvin: Marco De Pegöes. 2019 Portugal. Lavet på Fernâo Pires. (Frugtig, let og halvtør)

Rødvin: Marco De Pegöes. 2019 Portugal. Lavet på Castelâo. (Frisk, let og frugtrig)

Dessertvin: Château de Ricaud, Bordeaux, Loupiac. 2015 Frankrig. Lavet på Semillon og Sauvignon blanc.

245,-

*Vinmenuen inkluderer også øl og sodavand ad libitum, samt kaffe, te, Cognac og Baileys.  

Vinmenu 2 

Velkomst: Dea Del Mare. Di Origine Protetta. (Tør mousserende vin)

Hvidvin: Beattle. 2019 Tyskland. Biodynamisk og økologisk vin. Lavet på Riesling. (Ren, mild, sød og stringent)

Rødvin: Legaris, Crianza, Ribera del Duero. 2016 Spanien. Lavet på Tempranillo. (Sødmefuld med smag af røde bær. Blød, men kraftig)

Dessertvin: Château de Ricaud, Bordeaux, Loupiac. 2015 Frankrig. Lavet på Semillon og Sauvignon blanc.

345,-

*Vinmenuen inkluderer også øl og sodavand ad libitum, samt kaffe, te, Cognac og Baileys.

Ad libitum til gæster under 18 år

Velkomst: Virgin filur

Under maden: Sodavand og juice ad libitum

150,-

HENT MENUER SOM PDF

Bestilling af min. 15 kuverter for festmenuer.
Bestilling af min. 20 kuverter for festbuffeter

Reservér lokalet.
Der udfærdiges en kontrakt, der sikrer at lokalet er booket.
Depositum betales inden 6 dage.

Senest en måned før arrangementet:
Kontakt hotelmanager Cille Suhr via mail: cille@sidesporet.dk for at aftale tid til et møde, hvor der fastlægges menu og nærmere detaljer.

———————————————————————————————————————————————————————

Ved selskabsarrangementer er lokalet til rådighed i max 8 timer.
Pr. påbegyndt time derudover pålægges ekstra leje á 750 kr.
Alle selskabsarrangementer skal slutte senest kl. 03:00.
Ved brunch, som varer 3 timer, kan man forlænge med 2 timer ved tilkøb af øl og vand og/eller kaffe og kage efter maden.

Telefon 59 40 08 66 | restaurant@sidesporet.dk

Ad libitum slutter efter desserten, derefter afregnes der efter forbrug.