Lad os danne rammerne om din næste fest.
Barnedåb, fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, receptioner og firmafester – vi rummer det hele.
Vi har lokaler, store og små, med plads op til 150 personer.
Alle priser er inkl. lokaleleje, opdækning, duge, lys, servietter, oprydning, servering & betjening.
Vi dækker op med evighedsblomster, ønsker man friske blomster kan dette selv medbringes eller bestilles hos os á 10,- ekstra pr. kuvert.
Telefon 59 44 29 19 | hotel@sidesporet.dk
Fester & selskaber 2023
*** Menuer, priser og betingelser for 2024, finder du i linket her: Festmenuer 2024***
Bestilling af min. 15 kuverter for festmenuer.
Bestilling af min. 20 kuverter for festbuffeter.
Børn under 12 år, er halv pris på alle vores buffeter – dette er ikke gældende ved menuer.
Reservér lokalet.
Der udfærdiges en kontrakt, der sikrer at lokalet er booket.
Der vil blive opkrævet et depositum, som fratrækkes den endelige regning.
Ca. 3 uger før arrangementet kontaktes hotelmanager Cille Suhr via mail: cille@sidesporet.dk for at aftale tid til et møde, hvor der fastlægges menu og nærmere detaljer.
Alle priser er inkl. lokaleje i 8 timer, undtaget brunch arrangementer, hvori der er inkluderet 5 timers lokaleje.
Det er muligt, på forhånd, at tilkøbe ekstra timer til 1050 kr. pr. påbegyndt time – dette kan ikke tilkøbes på dagen.
Alle selskabsarrangementer skal slutte senest kl. 03:00 – dog skal musikken slukke kl. 02.00.
Vinmenuer slutter umilddelbart efter desserten, herefter afregnes der efter aftale.
Kokkens menuforslag
Menu 1
Forret: Varmrøget laks. Kaperscreme.
Hovedret: Kalvesteg som vildt. Brune & hvide kartofler. Sæsongrønt. Waldorffsalat. Tyttebær. Surt. Kalvesauce.
Dessert: Marcipan. Æblemousse. Kanelcreme
440,-
Menu 2
Forret: Soyamarineret tun. Sesammayo.
Hovedret: Oksemørbrad. Pommes Anna. Sæsongrønt. Revet trøffel. Portvinssky.
Dessert: Kold vanillecreme. Marengs. Karamel. Havtorn.
510,-
Menu 3
Forret: Rimmet kammusling. Urteolie. Rugbrød.
Hovedret: Langtidsstegt oksecuvette. Pommes Fondant. Sæsongrønt. Rødvinssky.
Dessert: Blødende chokoladesouffle. Sorbet.
465,-
Sammensæt selv din menu
Forret:
Rimmet kammusling. Urteolie. Rugbrød. 130,-
Marinerede rejer. Avocadocreme. 100,-
Tarteletter med høns i asparges. (serveres ikke med brød) 85,-
Hummersuppe. Hellefisk. Tigerrejer. 125,-
Spinatroulade. Røget laks. Friskost. Urter. 100,-
Varmrøget laks. Kaperscreme. 125,-
Rejecocktail. 120,-
Soyamarineret tun. Sesammayo. 130,-
*Alle forretter serveres tallerkenanrettet og med friskbagt brød og smør.
Hovedret:
Oksemørbrad. Pommes Anna. Sæsongrønt. Revet trøffel. Portvinssky. 290,-
Langtidsstegt kalveculotte. Kartoffelrøsti. Sæsongrønt. Madeirasky. 250,-
Flæskesteg. Brune & hvide kartofler. Rødkål. Surt. Skysauce. 215,-
Langtidsstegt oksecuvette. Fondant kartoffel. Sæsongrønt. Rødvinssky. 230,-
Kalvesteg som vildt. Brune & hvide kartofler. Sæsongrønt. Waldorff. Tyttebær. Surt. Kalvesauce. 225,-
Lammeskank. Bønner. Sød kartoffel. Sæsongrønt. Lammesky. 230,-
*Alle hovedretter serveres tallerkenanrettet.
Dessert:
Pandekage. Vanilleis. 100,-
Blødende chokoladesouffle. Sorbet. 105,-
Variation af sorbet. Sprødt. 95,-
Isdessert. Frugt. (serveres på fade) 90,-
Chokoladekage. Bærmousse. Is. Frugt. 95,-
Nøddekurv. Is. Frugt. 105,-
Marcipan. Æblemousse. Kanelcreme. 95,-
Kold vanillecreme. Marengs. Karamel. Havtorn. 90,-
4 gode oste. (kan også bestilles som mellemret) 115,-
*Alle desserter serveres tallerkenanrettet.
Natmad:
Lune frikadeller. Kold kartoffelsalat. Rugbrød. Smør. 90,-
Røde eller alm. pølser med brød og tilbehør. 85,-
Thaisuppe. Rejer. Nudler. Koriander. 90,-
Aspargessuppe. Kødboller. Brød. 85,-
Hønsekødsuppe. Melboller. Urter. Hønsekød. Brød 80,-
Charcutteri. Oste. Tilbehør. Brød. 125,-
Brunch
Ristede brunchpølser / Røget laks med urtecreme / Lun grøntsagstærte / Pandekager med sirup / Røræg med bacon / Rullepølse /Oksespegepølse / Paté / Græsk yoghurt med müsli og sirup / Frisk frugt / Osteanretning / Marmelade / Friskbagt brød / Kaffe, te, æble- og appelsin juice ad libitum
250,-
Lidt ekstra drikke:
Velkomst 65,-
Bitter 30,-
Øl & sodavand 35,-/32,-
Lidt ekstra til buffeten:
Croissant m/ rejesalat 55,-
Assorteret wienerbrød 50,-
Sødt efter buffeten:
Lagekage 65,-
Egen medbragt kage 40,-
Buffeter
Koldt bord
1. buffetservering:
Hvide sild / Karrysild / Æg & rejer / Mayonnaise / Fiskefilet med citron og remoulade
2. buffetservering:
Hønsesalat med bacon / Tarteletter med høns i asparges / Ribbensteg med rødkål & surt / Lun leverpostej med bacon & champignon
3. buffetservering:
Ost, kiks og druer
325,-
Grøn buffet
Forret:
Spinatroulade med røget laks, friskbagt brød og smør – serveres på tallerken
Buffet:
Salat af søde kartofler og bagte løg med gedeost / Salat af persillerod, grønkål og æbler / Salat af avocado, mandler og rød grape / Salat af babyspinat, blomkål, kapers og solsikkekerner / Honningstegt unghane / Helstegt oksecuvette med pesto / Varm grøntsagstærte / Lun kartoffelsalat med vinaigrette og urter
340,-
Husets buffet
Forret:
Varmrøget laks med kaperscreme, friskbagt brød og smør – serveres på tallerken
Buffet:
Sæsonens kålsalat / Rødbedetatar med rygeost / Salat af knoldselleri, blegselleri, æbler, nødder / Braisseret spoleben / Kogt oksebryst med peberrodssauce / Kartoffelrøsti / Unghane med honning og rosmarin / Kantarelsauce
340,-
Klassisk buffet
Forret:
Dampet laks med rejer, friskbagt brød og smør – serveres på tallerken
Buffet:
Hjertesalat med løg og olie-eddike dressing / Salat af rå blomkål og broccoli med urter / Frisk pastasalat / Stegt unghane / Helstegt oksecuvette med honning-dijon / Frikadeller / Flødekartofler / Whiskeysauce
345,-
Vin ad libitum
Vinmenu 1
Velkomst: Moscato. Beato Breganze (Sød mousserende vin)
Hvidvin: Marco De Pegöes. 2019 Portugal. Lavet på Fernâo Pires. (Frugtig, let og halvtør)
Rødvin: Marco De Pegöes. 2019 Portugal. Lavet på Castelâo. (Frisk, let og frugtrig)
Dessertvin: Château de Ricaud, Bordeaux, Loupiac. 2015 Frankrig. Lavet på Semillon og Sauvignon blanc eller Den Kongelige Livgardes Port
325,-
*Vinmenuen inkluderer også øl og sodavand ad libitum, samt kaffe, te, Cognac og Baileys.
Vinmenu 2
Velkomst: Dea Del Mare. Di Origine Protetta. (Tør mousserende vin)
Hvidvin: Beattle. 2019 Tyskland. Biodynamisk og økologisk vin. Lavet på Riesling. (Ren, mild, sød og stringent)
Rødvin: Legaris, Crianza, Ribera del Duero. 2016 Spanien. Lavet på Tempranillo. (Sødmefuld med smag af røde bær. Blød, men kraftig)
Dessertvin: Château de Ricaud, Bordeaux, Loupiac. 2015 Frankrig. Lavet på Semillon og Sauvignon blanc eller Den Kongelige Livgardes Port
425,-
*Vinmenuen inkluderer også øl og sodavand ad libitum, samt kaffe, te, Cognac og Baileys.
Ad libitum til gæster under 18 år
Velkomst: Virgin filur
Under maden: Sodavand og juice ad libitum
150,-