Lad os danne rammerne om din næste fest.

Barnedåb, fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, receptioner og firmafester – vi rummer det hele.
Vi har lokaler, store og små, med plads op til 150 personer.

Alle priser er inkl. lokaleleje, opdækning, duge, lys, servietter, oprydning, servering & betjening.

Vi dækker op med evighedsblomster, ønsker man friske blomster kan dette selv medbringes eller bestilles hos os á 10,- ekstra pr. kuvert.

Telefon 59 44 29 19 | hotel@sidesporet.dk

Fester & selskaber 2025

Bestilling af min. 10 kuverter for festmenuer. Bestilling af min. 20 kuverter for festbuffeter. Børn under 12 år,
er halv pris på alle vores buffeter – dette er ikke gældende ved menuer.
Reservér lokalet.
Der udfærdiges en kontrakt, der sikrer at lokalet er booket. Der vil blive opkrævet et depositum, som
fratrækkes den endelige regning.
Ca. 3 uger før arrangementet kontaktes hotelmanager Cille Suhr via mail: cille@sidesporet.dk for at aftale
tid til et møde, hvor der fastlægges menu og nærmere detaljer.
Alle priser er inkl. lokaleje i 8 timer, undtaget brunch arrangementer, hvori der er inkluderet 4 timers
lokaleje.
Det er muligt, på forhånd, at tilkøbe ekstra timer til 1050 kr. pr. påbegyndt time – dette kan ikke tilkøbes på
dagen.
Alle selskabsarrangementer skal slutte senest kl. 03:00 – dog skal musikken slukke kl. 02.00.

Kokkens menuforslag

Eksempel 1

Forret:
Varmrøget laks. Kaperscreme.

Hovedret:
Kalvesteg som vildt. Brune & hvide kartofler. Sæsongrønt. Waldorffsalat. Tyttebær. Surt. Kalvesauce.

Dessert:
Marcipan. Æblemousse. Kanelcreme

480,-

Eksempel 2

Forret:
Soyamarineret tun. Sesammayo.

Hovedret:
Oksemørbrad. Pommes Anna. Sæsongrønt. Revet trøffel. Portvinssky.

Dessert:
Kold vanillecreme. Marengs. Karamel. Havtorn.

525,-

Eksempel 3

Forret:
Rimmet kammusling. Urteolie. Rugbrød.

Hovedret:
Langtidsstegt oksefilet. Pommes Fondant. Sæsongrønt. Rødvinssky.

Dessert:
Blødende chokoladesouffle. Sorbet.

480,-

Sammensæt selv din menu


Forret
:
Alle forretter serveres tallerkenanrettet og med friskbagt brød og smør.

Skal med ærtefrikassé (kan laves vegansk). 115,-

Tarteletter med høns i asparges. (serveres ikke med brød). 115,-

Spinatroulade. Røget laks. Friskost. Urter. 125,-

Varmrøget laks. Kaperscreme. 125,-

Rejecocktail. 125,-

Marineret rejer. Hjertesalat. Avocadocreme. 125,-

Carpaccio af okse. 130,-

Rimet kammusling. Urteolie. Sprød Rugbrød. 130,-

Soyamarineret tun. Sesammayo. 130,-

Hummersuppe. Hellefisk. Tigerrejer. 135,-

Hovedret:
Alle hovedretter serveres tallerkenanrettet.

Lammeculotte. Sæsongrønt. Lammesky. Knuste kartofler. Sellericreme. 230,-

Langtidsstegt oksefilet. Fondant kartoffel. Sæsongrønt. Rødvinssky. 245,-

Kalvesteg stegt som vildt. Brune & hvide kartofler. Sæsongrønt. Waldorff. Tyttebær. Surt. Kalvesauce. 245,-

Langtidsstegt kalveculotte. Kartoffelrøsti. Sæsongrønt. Madeirasky. 255,-

Flæskesteg. Brune & hvide kartofler. Rødkål. Surt. Skysauce. 225,-

Oksemørbrad. Kartoffelgratin med svampe. Sæsongrønt. Portvinssky. 290,-

Dessert:
Alle desserter serveres tallerkenanrettet.

Isdessert. Frugt. (serveres på fade) 90,-

Pandekage. Vaniljeis. Chokoladesovs. 100,-

Kold vaniljecreme. Brændt Marengs. Saltet Karamel. Havtorn. 105,-

Blødende chokoladesouffle. Nøddekrokant. Vaniljeis. 105,-

Key lime pie. 105,-

Chokoladekage. Bærmousse. Sorbetis. Frugt. 105,-

Tarte Au Citron. 105,-

Nøddekurv. Is. Flødeskum. Frugt. 105,-

Mazarinkage. Æblemousse. Kanelcreme. 110,-

Ostetallerken. 115,-

Natmad:

Cremet Aspargessuppe. Kødboller. Brød. 95,-

Løgsuppe. Med gratineret ostebrød. 95,-

Hotdogs. Pølser med brød og tilbehør. 100,-

Thaisuppe. Stegte Tigerrejer. Nudler. Koriander. 105,-

Lune frikadeller. Kold kartoffelsalat. Hjemmebagt Rugbrød. Smør. 115,-

3-retters børnemenu
Serveres til børn under 12 år

Forret: Crispy chicken med dip. 60,-

Hovedret: Herregårdsbøf med ærter og fritter. 95,-

Dessert: Isdessert. 60,-

Brunch

Ristede brunchpølser / Røget laks med urtecreme / Lun grøntsagstærte / Pandekager med sirup / Røræg
med bacon / Rullepølse /Oksespegepølse / Græsk yoghurt med müesli og sirup / Frisk frugt / Osteanretning
/ Marmelade / Friskbagt brød / Kaffe & te ad libitum
275,-

Lidt ekstra drikke:
Appelsin- & æblejuice ad libitum 20,-
Velkomst 65,-
Bitter 30,-
Øl fra 40,-
Sodavand 35,-

Lidt ekstra til buffeten:
Croissant 35,-
Wienerbrød 35,-

Sødt efter buffeten:
Lagkage 85,-
Egen medbragt kage 40,-

Buffeter

Receptionsbuffet

Let anretning
Laves også ud af huset
Tempurarejer med chili / 2 slags wraps / Små Crustader med laksecreme / Tunhapser med Miso / Samosa /
Ost & sødt
245,-

Koldt bord

1. buffetservering:
Hvide sild / Karrysild / Æg & rejer / Mayonnaise / Sprød pankopaneret fiskefilet med citron og remoulade

2. buffetservering:
Hønsesalat med bacon / Tarteletter med høns i asparges / Ribbensteg med rødkål & surt / Lun leverpostej
med bacon & champignon
325,-

Sødt efter buffeten:
Lagkage 85,-
Ost & frugtsalat 105,-

Grøn buffet

Forret:
Spinatroulade med røget laks, friskbagt brød og smør – serveres på tallerken

Buffet:
Salat af søde kartofler og bagte løg med feta / Salat af tomat og burrata med glace / Salat af avocado, røget
mandler og rød grape / Salat af babyspinat, blomkål, kapers og solsikkekerner / Honningstegt unghane /
Helstegt oksecuvette med pesto / Varm grøntsagstærte / Lun kartoffelsalat med vinaigrette og urter
355,-

Klassisk buffet
Forret:
Dampet laks med rejer, friskbagt brød og smør – serveres på tallerken

Buffet:
Hjertesalat med løg og olie-eddike-dressing / Klassisk broccolisalat / Frisk pastasalat / Stegt unghane /
Helstegt oksecuvette med honning-dijon / Frikadeller / Flødekartofler / Whiskysauce
365,-

Konfirmationsbuffet
Forret:
To tarteletter med høns i asparges. (serveres ikke med brød)

Buffet:
Klassisk broccolisalat / Pastasalat / Tomat salat med mozzarella / Crispy chicken med dip / Oksecuvette /
Bearnaise / Flødekartofler / Frikadeller / 2 salg sliders (cheeseburger & pulled pork)
375,-

Vin ad libitum

Vinmenuer slutter umiddelbart efter desserten, herefter afregnes der efter aftale. Vinmenuen inkluderer også fadøl og sodavand ad libitum, samt kaffe, te, Cognac og Baileys.

Vinmenu 1

Velkomst:
Moscato. Beato Breganze (Sød mousserende vin)

Hvidvin:
Marco De Pegöes. 2019 Portugal. Lavet på Fernâo Pires. (Frugtig, let og halvtør)

Rødvin:
Marco De Pegöes. 2019 Portugal. Lavet på Castelâo. (Frisk, let og frugtrig)

Dessertvin:
Château de Ricaud, Bordeaux, Loupiac. 2015 Frankrig. Lavet på Semillon og Sauvignon blanc eller Den
Kongelige Livgardes Port
Pris pr. pers.: 335,-

Vinmenu 2

Velkomst:
Dea Del Mare. Di Origine Protetta. (Tør mousserende vin)

Hvidvin:
Beattle. 2019 Tyskland. Biodynamisk og økologisk vin. Lavet på Riesling. (Ren, mild, sød og stringent)

Rødvin:
Legaris, Crianza, Ribera del Duero. 2016 Spanien. Lavet på Tempranillo. (Sødmefuld med smag af røde bær.
Blød, men kraftig)

Dessertvin:
Château de Ricaud, Bordeaux, Loupiac. 2015 Frankrig. Lavet på Semillon og Sauvignon blanc eller Den
Kongelige Livgardes Port
Pris pr. pers.: 425,-

Ad libitum til gæster under 18 år

Velkomst: Granatæblecider
Under maden: Sodavand og juice ad libitum
Pris pr. pers.: 175,-175,-175,-

Forlængelse af vinmenu

Det er muligt at forlænge jeres vinmenu pakke.
3 timers ekstra ad libitum af fadøl, sodavand & vin
Pris pr. pers.: 275,-