JUL PÅ SIDESPORET 2025

Julefrokostbuffet med musik

Kl. 18:00-22:00 – Spisning på Hotel Sidesporet
Kl. 22:00-01:00 – Musik og dans på Rotationen

Fredag d. 21/11/2025 – Livemusik
Fredag d. 28/11/2025 – Livemusik

Menu

Marinerede sild
Karrysild
Æg & rejer med mayonnaise
Fiskefilet med remoulade
Gravad laks med dild dressing
Frikadeller med surt
Ribbensteg med rødkål
Tarteletter med høns i asparges
Sous vide and a la orange
Æbleflæsk
Brunede kartofler
Appelsinmarineret kålsalat
Lun leverpostej med bacon og champignon
2 slags oste med tilbehør
Risalamande med kirsebærsauce
Brød, kiks, smør og fedt
Kaffe, te & portvin (serveres til ost & risalamande)

895,- pr. person inkl. øl, sodavand & husets vine (fra kl. 18-22)

Kontakt receptionen på tlf. 59 44 29 19 eller hotel@sidesporet.dk for at booke


Julebuffet i eget lokale

– også ud af huset

Serveres i perioden d. 22/11 – 20/12
Minimum 20 personer.

Marinerede sild
Karrysild
Æg & rejer med mayonnaise
Fiskefilet med remoulade
Frikadeller med surt
Ribbensteg med rødkål
Tarteletter med høns i asparges
Sous vide and a la orange
Appelsinmarineret kålsalat
Ostefad med druer
Risalamande med kirsebærsauce
Brød, kiks, smør og fedt

Buffet: 375,- pr. person
Buffet inkl. øl, sodavand & husets vine (4 timer): 795,- pr. person
Buffet inkl. øl, sodavand & husets vine (8 timer): 995,- pr. person

Kontakt receptionen på tlf. 59 44 29 19 eller hotel@sidesporet.dk for at booke


Juleplatte til frokost i restauranten

Serveres til minimum 2 personer & maksimalt 19 personer
– også ud af huset

Serveres i perioden d. 22/11 – 20/12
Serveres mellem kl. 12:00-15:00

Marinerede sild & æg
Fiskefilet med remoulade & citron
Frikadeller med surt
Tarteletter
Ribbensteg med rødkål
Ris a la mande

265,- pr. person


Aften julemenu i restauranten

Serveres i perioden d. 22/11 – 20/12
Serveres mellem kl. 17:00-21:00

Forret:
Gravad laks & dilddressing.

Hovedret:
Stegt andelår, sauteret rødkål m. granatæble & appelsinglace.
Pommes Fondant, æblepuré & andesovs.

Dessert:
Ris a la mande-is.
Puffet ris, mandelsplitter & amarena kirsebær.

2 retter 315,-
3 retter 365,-