Julebuffet (uden musik)

– også ud af huset

Serveres i perioden d. 25/11 – 18/12 – minimum 20 personer.

Marinerede sild
Karrysild
Æg & rejer med mayonnaise
Fiskefilet med remoulade
Frikadeller med surt
Ribbensteg med rødkål
Tarteletter med høns i asparges
Sous vide and a la orange
Lun leverpostej med bacon og
champignon
Ostefad med druer
Clementiner
Risalamande med kirsebærsauce
Brød, kiks, smør og fedt

335,- per person

Kontakt receptionen på tlf. 59 44 29 19 eller hotel@sidesporet.dk for at booke

Juleplatte

*serveres for minimum 2 personer*

– også ud af huset

Serveres i perioden d. 23/11 – 18/12
Serveres mellem kl. 12:00-15:00

Karry sild

4 lune retter – efter køkkenets valg

Ris a la mande og ost

Per person 260,-

Julemenu

Serveres i perioden d. 23/11 – 18/12
Serveres mellem kl. 17:00-21:00

Forret:
Gravad laks, rugbrød, dildolie

Hovedret:
And, Pommes Fondant, rødkål og æble-sveskepuré

Dessert:
Marcipan, æblemousse og kanelcreme

2 retter 310,-
3 retter 360,-

Julebuffet med musik (ALT UDSOLGT)

Kl. 18:00-22:00 – Spisning på Hotel Sidesporet
Kl. 22:00-01:00 – Musik og dans i ”Rotationen”

Fredag d. 24/11 – Livemusik med The Formænd UDSOLGT
Fredag d. 1/12 – Livemusik med The Formænd UDSOLGT
Fredag d. 8/12 Livemusik med The Formænd UDSOLGT

Kryddersild
Karrysild
Æg & rejer med mayonnaise
Fiskefilet med remoulade
Gravad laks med dild dressing
Glaseret skinke med stuvet spinat
Frikadeller med surt
Ribbensteg med rødkål
Tarteletter med høns i asparges
Sous vide and a la orange
Æbleflæsk
Brunede kartofler
Appelsinmarineret kålsalat
Lun leverpostej med bacon og champignon
Ostefad med druer
Clementiner
Risalamande med kirsebærsauce
Brød, kiks, smør og fedt

Kaffe, te & portvin (serveres til ost & risalamande)

725,- per person inkl. øl, sodavand & husets vine (fra kl. 18-22)

Kontakt receptionen på tlf. 59 44 29 19 eller hotel@sidesporet.dk for at booke