fbpx

FROKOST

Hver dag fra kl. 12.00 - 15.00

FROKOST

Hver dag fra kl. 12.00 - 15.00

FROKOST

Hver dag fra kl. 12.00 - 15.00

FROKOST

Hver dag fra kl. 12.00 - 15.00

FROKOSTMENU2021-04-05T14:23:28+02:00
Frokost på Restaurant Sidesporet

Frokost og børnemenuer serveres mellem kl. 12:00-15:00
Kaffe, the, kage og øvrige drikkevarer serveres mellem kl. 12:00-21:00

Bordbestilling anbefales
Telefon 59 40 08 66 | restaurant@sidesporet.dk

Smørrebrød

Marinerede sild. Løg. Kapers. Æg.

Æg. Rejer. Mayonnaise. Citron.

Fiskefilet. Remoulade. Citron.

Roastbeef. Ristede løg. Peberrod. Remoulade. Surt.

Lun leverpostej. Bacon. Champignon.

Hønsesalat. Bacon. (Serveres med lyst brød)

Ostemad. Peberfrugt. Druer. (Serveres på lyst brød)

Pr. stk. 49,-

Frokost

Salat med varmrøget laks. Hjertesalat. Sennepsvinaigrette. 105,-

Sandwich. Italiensk salami. Syltede chili. Hjemmelavet kryddermayo. Oliven. 95,-

Pariserbøf. Rødbede. Pickles. Kapers. Peberrod. Løg. Rå æggeblomme. Smørristet brød. 125,-

Æggekage. Bacon. Sennep. Tomat. Purløg. Rugbrød. 95,-

Mørbrad a’la creme. Svinemørbrad. Bløde løg. Surt. Rugbrød. 95,-

Stjerneskud. Dampet og stegt fiskefilet paneret i panko. Rejer. Asparges. Hjemmelavet Thousand Island dressing. Ristet brød. 125,-

Børnemenuer

– Serveres til børn under 12 år

Spareribs. Fritter. Remoulade. 65,-

Nuggets af kylling. Fritter. Remoulade. 65,-

Fiskefilet. Fritter. Remoulade. 65,-

Isdessert. Blandet is. Flødeskum. Chokoladesauce. 35,-

Desserter og sødt til kaffen

Pandekage m/is. Vanilleis. Flødeskum. Chokoladesauce. 75,-

Chokolademousse. Flødeskum. Coulis. 75,-

Blødende Chokoladesoufflé. Vanilleis. Coulis. 80,-

Créme Brûlée. 75,-

Gammeldags æblekage. Æblegrød. Makron. Flødeskum. 55,-

Juleplatte og Julemenu

Juleplatte
Serveres mellem kl. 12:00-15:00

  • Karry sild
  • 4 lune retter – efter køkkenets valg
  • Ris a la mande og ost

Per person 215,-

Julemenu
Serveres mellem kl. 17:00-21:00

Forret:
Gravad laks, rugbrød, dildolie

Hovedret:
And, Pommes Fondant, rødkål og æble-sveskepuré

Dessert:
Marcipan, æblemousse og kanelcreme

2 retter 295,-
3 retter 345,-

Se alle arrangementer

Titel

Go to Top