fbpx

FROKOST

Hver dag fra kl. 12.00 - 15.00

FROKOST

Hver dag fra kl. 12.00 - 15.00

FROKOST

Hver dag fra kl. 12.00 - 15.00

FROKOST

Hver dag fra kl. 12.00 - 15.00

FROKOSTMENU2023-02-04T14:50:24+01:00
Frokost på Restaurant Sidesporet

Frokost og børnemenuer serveres mellem kl. 12:00-15:00
Kaffe, the, kage og øvrige drikkevarer serveres mellem kl. 12:00-21:00

Bordbestilling anbefales!
Telefon 59 44 29 19 | hotel@sidesporet.dk

Smørrebrød

Christiansø sild:

Ruths kryddersild. Crème Fraiche. Løg. Capers. 88,-

Ruths karrysild. Løg. Capers. Æg. 88,-

Æg. Rejer. Mayonnaise. Citron. 75,-

Fiskefilet. Remoulade. Citron. 88,-
*vi tager forbehold for udsolgt af frisk fisk

Roastbeef. Ristede løg. Peberrod. Remoulade. Surt. 75,-

Lun leverpostej. Bacon. Champignon. 65,-

Hønsesalat. Bacon. (Serveres med lyst brød) 75,-

Ostemad. Peberfrugt. Druer. (Serveres på lyst brød) 65,-

Mørbrad a la creme af Svinemørbrad. Fløde. Bløde løg. Rugbrød. Surt. 130,-

Frokost

Salat med varmrøget laks. Hjertesalat. Sennepsvinaigrette. 135,-

Steaksandwich. Frissé. Estragonmayo. Syltet gulerod. Pommes frites. 135,-

Pariserbøf. Rødbede. Pickles. Kapers. Peberrod. Løg. Rå æggeblomme. Brød. 148,-

Æggekage. Bacon. Sennep. Tomat. Purløg. Rugbrød. 115,

Stjerneskud. Dampet og Stegt fiskefilet. Rejer. Asparges. Dressing. Brød.148,-
*vi tager forbehold for udsolgt af frisk fisk

Børnemenuer

– Serveres til børn under 12 år

Spareribs. Fritter. Remoulade. 95,-

Nuggets af kylling. Fritter. Remoulade. 95,-

Fiskefilet. Fritter. Remoulade. 95,-
*vi tager forbehold for udsolgt af frisk fisk

Isdessert. Blandet is. Flødeskum. Chokoladesauce. 50,-

Desserter og sødt til kaffen

Pandekage m/is. Vanilleis. Flødeskum. Chokoladesauce. 100,-

Chokolademousse. Flødeskum. Coulis. 95,-

Blødende Chokoladesoufflé. Vanilleis. Coulis. 105,-

Créme Brûlée. 109,-

Gammeldags æblekage. Æblegrød. Makron. Flødeskum. 60,-

Månedens Menu – marts

Serveres mellem kl. 17:00-21:00

Forret:
Saltet torsk. Karse. Wasabi. Sauce Blanquette

Hovedret:
Kalvekrone. Bagt gulerod. Kartoffel/trøffel kroket. Madeirasky

Dessert:
Syltet Galia. Hyldeblomst sorbet. Brændt chokolade. Lemon curd

2 retter 315,-
3 retter 365,-

Titel

Go to Top