Middag på Restaurant Sidesporet

Forretter, hovedretter, månedens menu, desserter og børnemenuer serveres mellem kl. 17:00-21:00

Bordbestilling anbefales
Telefon 59 44 29 19 | hotel@sidesporet.dk

MÅNEDENS MENU
2-retters: 315,-
3-retters: 365,-

Juli

Stegt rødspætte.
Nye kartofler, brunet smør, majs, asparges, springløg og citron.
(Vi tager forbehold for udsolgt af frisk fisk)
Pris 285,-

August

Forret:
Carpaccio Af Sommerbuk.
Serveres m. let pæresalat & topping.

Hovedret:
Meunierestegt torske loin.
Beurre monté med asparges, gulerødder, majs og radiser.

Dessert:
Vaniljeis og crumble samt honningristet mandelsplitter.

September

Forret:
Smørstegt rugbrød, Ibericoskinke, svampe creme.
Toppet med mix af karse.

Hovedret:
Lammeculotte, ristet æble med hvidløg, vendt i persille.
Urtevinaigrette. Toppet med friteret salvie.

Dessert:
Tiramisu-is, fragilité, mocca-skum.

Oktober 

Forret:
Varmrøget lakse tatar.
Kartoffelrösti.

Hovedret:
Kalveinderlår, tørret skinke, brunet smør.
Hjertesalat med pistaciecreme samt urtefrikassé.

Dessert:
Chokoladekage, brændt skumfidus, stikkelsbærsorbet.

November:

Forret:
Agurk sorbet.
CAVIAR imperial gold.

Hovedret:
Fasanbryst i baconsvøb.
Nødder, vindruer, brunet smør, ristet Broccolini og jordskokker.

Dessert:
Chokokage.
Oreo creme.

December

Forret:
Rejecocktail.

Hovedret:
Svinekæber.
Sovs, grov mos & urter.

Dessert:
Citronfromage.
Flødeskum.

Forretter

Soyamarineret tun. sesammayo. 130,-

Rejecocktail. Salat. Hjemmelavet Thousand Island dressing. Brød 120,-

Varmrøget Laks. Rygeost. Brød. 125,-

Suppe. (spørg tjeneren på dagen). 105,-

Hovedretter

Herregårdsbøf af hakket oksekød. Fritter. Ærter. Bearnaise. 225,-

Wienerschnitzel af kalveinderlår. Pommes sauté. Ærter. Skysauce. 255,-

Oksesteak. Pure. Fritter. Sæsonens grønt. Madagasker-pebersovs. 265,-
*tilkøb af bearnaise: 30,-

Bygotto. Svampe. Grønt. Mascarpone. (kan laves vegansk).  205,-

Sidesalat. (Som tilbehør til hovedret). 70,-

Dessert

Pandekage. Vanilleis. Flødeskum. Chokoladesauce. 100,-

Chokolademousse. Flødeskum. Coulis. 95,-

Blødende Chokoladesoufflé. Vanilleis. Coulis. 105,-

Créme Brûlée. 109,-

Chokoladekage. Sorbet. 109,-

Til desserten og kaffen
Rød portvin 65,- / Dessertvin 65,- / Baileys 35,- / Cognac V.S 40,- / Cognac V.S.O.P 50,- / Cointreau 35,- / Grand Marnier 35,-

Børnemenuer

– Serveres til børn under 12 år

Nuggets af kylling. Fritter. Remoulade. 95,-

Fiskefilet. Fritter. Remoulade. 95,-
*vi tager forbehold for udsolgt af frisk fisk

Hakkebøf. Ærter. Fritter. Remoulade. 105,-

Isdessert. Blandet is. Flødeskum. Chokoladesauce. 50,-