Middag på Restaurant Sidesporet

Forretter, hovedretter, månedens menu, desserter og børnemenuer serveres mellem kl. 17:00-21:00

Bordbestilling anbefales
Telefon 59 44 29 19 | hotel@sidesporet.dk

Julemenu (serveres i perioden d. 23/11 – 18/12)

Forret: Gravad laks, rugbrød, dildolie

Hovedret: And, Pommes Fondant, rødkål og æble-sveskepuré

Dessert: Marcipan, æblemousse og kanelcreme

2 retter: 310,-

3 retter: 360,-

Forretter

Soyamarineret tun. sesammayo. 130,-

Rejecocktail. Salat. Hjemmelavet Thousand Island dressing. Brød 120,-

Varmrøget Laks. Rygeost. Brød. 125,-

Tomat burrata & balsamico glace. 120,-

Suppe. (spørg tjeneren på dagen). 105,-

Hovedretter

Herregårdsbøf af hakket oksekød. Fritter. Ærter. Bearnaisesauce. 225,-

Wienerschnitzel af kalveinderlår. Pommes sauté. Ærter. Skysauce. 255,-

Oksesteak. Pure. Fritter. Marineret salat. Sæsonens grønt. Bearnaisesauce. 265,-

Grillet laks. Kål. Brunet smør. 255,-

Bygotto. Svampe. Grønt. Mascarpone. (kan laves vegansk).  205,-

Sidesalat. (Som tilbehør til hovedret). 70,-

Dessert

Pandekage. Vanilleis. Flødeskum. Chokoladesauce. 100,-

Chokolademousse. Flødeskum. Coulis. 95,-

Blødende Chokoladesoufflé. Vanilleis. Coulis. 105,-

Créme Brûlée. 109,-

Chokoladekage. Sorbet. Mælkeskum. 109,-

Til desserten og kaffen
Rød portvin 65,- / Dessertvin 65,- / Baileys 35,- / Cognac V.S 40,- / Cognac V.S.O.P 50,- / Cointreau 35,- / Grand Marnier 35,-

Børnemenuer

– Serveres til børn under 12 år

Nuggets af kylling. Fritter. Remoulade. 95,-

Fiskefilet. Fritter. Remoulade. 95,-
*vi tager forbehold for udsolgt af frisk fisk

Hakkebøf. Ærter. Fritter. Remoulade. 105,-

Isdessert. Blandet is. Flødeskum. Chokoladesauce. 50,-