Middag på Restaurant Sidesporet

Forretter, hovedretter, månedens menu, desserter og børnemenuer serveres mellem kl. 17:00-21:00

Bordbestilling anbefales
Telefon 59 44 29 19 | hotel@sidesporet.dk

MÅNEDENS MENU
2-retters: 315,-
3-retters: 365,-

Marts (OBS! t.o.m d. 1/4)

Forret:
Rimmet laksemosaik.
Peberrodscreme & marineret julesalat.

Hovedret:
Svinebryst.
Grillet kål, syltet bolchebede, puré, broccolini & reduceret portvinssky.

Dessert:
Baileymousse.
Toppet med mocca & pyntet med chokolade & pekannød.

April (OBS! starter d. 2/4) 

Forret:
Tatar af Dansk Jersey okseinderlår.
Rørt med whiskey, løg, kapers, æg & mayo. Toppet med jordskokkechips. 

Hovedret:
Unghanebryst.
Grillet kål, broccolini, syltet tomat & hvidvinssauce.

Dessert:
Chokoladeskal med chokoladecreme.
Blodappelsin, mørk chokolade, Yuzusorbet & cointreaumarineret blodappelsin. 

Maj

Forret:
Chilenske rejer.
I saltet skal med creme af ramsløg. 

Hovedret:
Prime Rib af Dansk Jersey okseribeye.
Fritter, glaseret beder, gulerod med ramsløg & timian. 
Hjemmelavet bearnaise. 

Dessert:
Citrontærte.
Citroncreme & toppet med marengs. 

Juni

Forret:
Hvide asparges.
Rejer, sauce mousseline & friskkværnet peber.

Hovedret:
Kalve ribeye. 
Nye danske kartofler, sommergrønt & kryddersmør.

Dessert:
Variation af rabarber. 
Crumble & hjemmelavet vanilleis. 

Forretter

Soyamarineret tun. sesammayo. 130,-

Rejecocktail. Salat. Hjemmelavet Thousand Island dressing. Brød 120,-

Varmrøget Laks. Rygeost. Brød. 125,-

Suppe. (spørg tjeneren på dagen). 105,-

Hovedretter

Herregårdsbøf af hakket oksekød. Fritter. Ærter. Bearnaise. 225,-

Wienerschnitzel af kalveinderlår. Pommes sauté. Ærter. Skysauce. 255,-

Oksesteak. Pure. Fritter. Sæsonens grønt. Madagasker-pebersovs. 265,-
*tilkøb af bearnaise: 30,-

Grillet laks. Kål. Brunet smør. 255,-

Bygotto. Svampe. Grønt. Mascarpone. (kan laves vegansk).  205,-

Sidesalat. (Som tilbehør til hovedret). 70,-

Dessert

Pandekage. Vanilleis. Flødeskum. Chokoladesauce. 100,-

Chokolademousse. Flødeskum. Coulis. 95,-

Blødende Chokoladesoufflé. Vanilleis. Coulis. 105,-

Créme Brûlée. 109,-

Chokoladekage. Sorbet. 109,-

Til desserten og kaffen
Rød portvin 65,- / Dessertvin 65,- / Baileys 35,- / Cognac V.S 40,- / Cognac V.S.O.P 50,- / Cointreau 35,- / Grand Marnier 35,-

Børnemenuer

– Serveres til børn under 12 år

Nuggets af kylling. Fritter. Remoulade. 95,-

Fiskefilet. Fritter. Remoulade. 95,-
*vi tager forbehold for udsolgt af frisk fisk

Hakkebøf. Ærter. Fritter. Remoulade. 105,-

Isdessert. Blandet is. Flødeskum. Chokoladesauce. 50,-