Middag på Restaurant Sidesporet
Forretter, hovedretter, månedens menu, desserter og børnemenuer serveres mellem kl. 17:00-21:00
Bordbestilling anbefales
Telefon 59 40 08 66 | restaurant@sidesporet.dk
Forretter
- Rejecocktail
Salat. Hjemmelavet Thousand Island dressing. Friskbagt brød 85,- - Varmrøget Laks
Rygeost. Friskbagt brød 90,- - Gulerodssuppe. Ristede kerner 85,-
Hovedretter
- Herregårdsbøf
Hakkebøf. Pommes frites. Ærter. Bearnaisesauce 175,- - Wienerschnitzel
Kalveinderlår. Pommes sauté. Ærter. Skysauce 210,- - BBQ Spareribs
Råstegte kartofler. Coleslaw. Bearnaisesauce 185,- - Oksesteak
Pommes rösti. Grønt. Bearnaisesauce 215,- - Bygotto
Svampe. Grønt. Friskost
– kan laves vegansk 180,- - Sidesalat
Som tilbehør til hovedret 45,-
Dessert
- Pandekage. Vanilleis. Flødeskum. Chokoladesauce 75,-
- Chokolademousse. Flødeskum. Coulis. 75,-
- Blødende Chokoladesoufflé. Vanilleis. Coulis. 80,-
- Créme Brûlée 75,-
Børnemenuer
Serveres til børn under 12 år
- Spareribs
Pommes frites. Remoulade 65,-
- Nuggets af kylling.
Pommes frites. Remoulade 65,-
- Fiskefilet
Pommes frites. Remoulade 65,-
- Isdessert
Blandet is. Flødeskum. Chokoladesauce 35,-