Middag på Restaurant Sidesporet
Forretter, hovedretter, månedens menu, desserter og børnemenuer serveres mellem kl. 17:00-21:00
Bordbestilling anbefales
Telefon 59 44 29 19 | hotel@sidesporet.dk
Julemenu (serveres i perioden d. 23/11 – 18/12)
Forret: Gravad laks, rugbrød, dildolie
Hovedret: And, Pommes Fondant, rødkål og æble-sveskepuré
Dessert: Marcipan, æblemousse og kanelcreme
2 retter: 310,-
3 retter: 360,-
Forretter
Soyamarineret tun. sesammayo. 130,-
Rejecocktail. Salat. Hjemmelavet Thousand Island dressing. Brød 120,-
Varmrøget Laks. Rygeost. Brød. 125,-
Tomat burrata & balsamico glace. 120,-
Suppe. (spørg tjeneren på dagen). 105,-
Hovedretter
Herregårdsbøf af hakket oksekød. Fritter. Ærter. Bearnaisesauce. 225,-
Wienerschnitzel af kalveinderlår. Pommes sauté. Ærter. Skysauce. 255,-
Oksesteak. Pure. Fritter. Marineret salat. Sæsonens grønt. Bearnaisesauce. 265,-
Grillet laks. Kål. Brunet smør. 255,-
Bygotto. Svampe. Grønt. Mascarpone. (kan laves vegansk). 205,-
Sidesalat. (Som tilbehør til hovedret). 70,-
Dessert
Pandekage. Vanilleis. Flødeskum. Chokoladesauce. 100,-
Chokolademousse. Flødeskum. Coulis. 95,-
Blødende Chokoladesoufflé. Vanilleis. Coulis. 105,-
Créme Brûlée. 109,-
Chokoladekage. Sorbet. Mælkeskum. 109,-
Til desserten og kaffen
Rød portvin 65,- / Dessertvin 65,- / Baileys 35,- / Cognac V.S 40,- / Cognac V.S.O.P 50,- / Cointreau 35,- / Grand Marnier 35,-
Børnemenuer
– Serveres til børn under 12 år
Nuggets af kylling. Fritter. Remoulade. 95,-
Fiskefilet. Fritter. Remoulade. 95,-
*vi tager forbehold for udsolgt af frisk fisk
Hakkebøf. Ærter. Fritter. Remoulade. 105,-
Isdessert. Blandet is. Flødeskum. Chokoladesauce. 50,-