Middag på Restaurant Sidesporet
Forretter, hovedretter, månedens menu, desserter og børnemenuer serveres mellem kl. 17:00-21:00
Bordbestilling anbefales
Telefon 59 44 29 19 | hotel@sidesporet.dk
MÅNEDENS MENU
2-retters: 315,-
3-retters: 365,-
August
Stegt rødspætte.
Nye kartofler, brunet smør, majs, asparges, springløg og citron.
(Vi tager forbehold for udsolgt af frisk fisk)
Pris 285,-
ELLER
Forret:
Carpaccio Af Okse
Serveres m. let pæresalat & topping.
Hovedret:
Meunierestegt torske loin.
Beurre monté med asparges, gulerødder, majs og radiser.
Dessert:
Vaniljeis og crumble samt honningristet mandelsplitter.
September
Forret:
Smørstegt rugbrød, Ibericoskinke, svampe creme.
Toppet med mix af karse.
Hovedret:
Lammeculotte, ristet æble med hvidløg, vendt i persille.
Urtevinaigrette. Toppet med friteret salvie.
Dessert:
Tiramisu-is, fragilité, mocca-skum.
Oktober
Forret:
Varmrøget lakse tatar.
Kartoffelrösti.
Hovedret:
Kalveinderlår, tørret skinke, brunet smør.
Hjertesalat med pistaciecreme samt urtefrikassé.
Dessert:
Chokoladekage, brændt skumfidus, stikkelsbærsorbet.
November:
Forret:
Agurk sorbet.
CAVIAR imperial gold.
Hovedret:
Fasanbryst i baconsvøb.
Nødder, vindruer, brunet smør, ristet Broccolini og jordskokker.
Dessert:
Chokoladekage.
Oreo creme.
December
Forret:
Rejecocktail.
Hovedret:
Svinekæber.
Sovs, grov mos & urter.
Dessert:
Citronfromage.
Flødeskum.
Forretter
Soyamarineret tun. sesammayo. 130,-
Rejecocktail. Salat. Hjemmelavet Thousand Island dressing. Brød 120,-
Varmrøget Laks. Rygeost. Brød. 125,-
Suppe. (spørg tjeneren på dagen). 105,-
Hovedretter
Herregårdsbøf af hakket oksekød. Fritter. Ærter. Bearnaise. 225,-
Wienerschnitzel af kalveinderlår. Pommes sauté. Ærter. Skysauce. 255,-
Oksesteak. Pure. Fritter. Sæsonens grønt. Madagasker-pebersovs. 265,-
*tilkøb af bearnaise: 30,-
Bygotto. Svampe. Grønt. Mascarpone. (kan laves vegansk). 205,-
Sidesalat. (Som tilbehør til hovedret). 70,-
Dessert
Pandekage. Vanilleis. Flødeskum. Chokoladesauce. 100,-
Chokolademousse. Flødeskum. Coulis. 95,-
Blødende Chokoladesoufflé. Vanilleis. Coulis. 105,-
Créme Brûlée. 109,-
Chokoladekage. Sorbet. 109,-
Til desserten og kaffen
Rød portvin 65,- / Dessertvin 65,- / Baileys 35,- / Cognac V.S 40,- / Cognac V.S.O.P 50,- / Cointreau 35,- / Grand Marnier 35,-
Børnemenuer
– Serveres til børn under 12 år
Nuggets af kylling. Fritter. Remoulade. 95,-
Fiskefilet. Fritter. Remoulade. 95,-
*vi tager forbehold for udsolgt af frisk fisk
Hakkebøf. Ærter. Fritter. Remoulade. 105,-
Isdessert. Blandet is. Flødeskum. Chokoladesauce. 50,-