Middag på Restaurant Sidesporet
Forretter, hovedretter, månedens menu, desserter og børnemenuer serveres mellem kl. 17:00-21:00
Bordbestilling anbefales
Telefon 59 44 29 19 | hotel@sidesporet.dk
MÅNEDENS MENU
2-retters: 315,-
3-retters: 365,-
Marts (OBS! t.o.m d. 1/4)
Forret:
Rimmet laksemosaik.
Peberrodscreme & marineret julesalat.
Hovedret:
Svinebryst.
Grillet kål, syltet bolchebede, puré, broccolini & reduceret portvinssky.
Dessert:
Baileymousse.
Toppet med mocca & pyntet med chokolade & pekannød.
April (OBS! starter d. 2/4)
Forret:
Tatar af okseinderlår.
Rørt med whiskey, løg, kapers, æg & mayo. Toppet med jordskokkechips.
Hovedret:
Unghanebryst.
Grillet kål, broccolini, syltet tomat & hvidvinssauce.
Dessert:
Chokoladeskal med chokoladecreme.
Blodappelsin, mørk chokolade, Yuzusorbet & cointreaumarineret blodappelsin.
Maj
Forret:
Chilenske rejer.
I saltet skal med creme af ramsløg.
Hovedret:
Krogmodnet oksehøjreb.
Fritter, glaseret beder, gulerod med ramsløg & timian.
Hjemmelavet bearnaise.
Dessert:
Citrontærte.
Citroncreme & toppet med marengs.
Juni
Forret:
Hvide asparges.
Rejer, sauce mousseline & friskkværnet peber.
Hovedret:
Kalve ribeye.
Nye danske kartofler, sommergrønt & kryddersmør.
Dessert:
Variation af rabarber.
Crumble & hjemmelavet vanilleis.
Forretter
Soyamarineret tun. sesammayo. 130,-
Rejecocktail. Salat. Hjemmelavet Thousand Island dressing. Brød 120,-
Varmrøget Laks. Rygeost. Brød. 125,-
Suppe. (spørg tjeneren på dagen). 105,-
Hovedretter
Herregårdsbøf af hakket oksekød. Fritter. Ærter. Bearnaise. 225,-
Wienerschnitzel af kalveinderlår. Pommes sauté. Ærter. Skysauce. 255,-
Oksesteak. Pure. Fritter. Marineret salat. Sæsonens grønt. 265,-
Grillet laks. Kål. Brunet smør. 255,-
Bygotto. Svampe. Grønt. Mascarpone. (kan laves vegansk). 205,-
Sidesalat. (Som tilbehør til hovedret). 70,-
Dessert
Pandekage. Vanilleis. Flødeskum. Chokoladesauce. 100,-
Chokolademousse. Flødeskum. Coulis. 95,-
Blødende Chokoladesoufflé. Vanilleis. Coulis. 105,-
Créme Brûlée. 109,-
Chokoladekage. Sorbet. 109,-
Til desserten og kaffen
Rød portvin 65,- / Dessertvin 65,- / Baileys 35,- / Cognac V.S 40,- / Cognac V.S.O.P 50,- / Cointreau 35,- / Grand Marnier 35,-
Børnemenuer
– Serveres til børn under 12 år
Nuggets af kylling. Fritter. Remoulade. 95,-
Fiskefilet. Fritter. Remoulade. 95,-
*vi tager forbehold for udsolgt af frisk fisk
Hakkebøf. Ærter. Fritter. Remoulade. 105,-
Isdessert. Blandet is. Flødeskum. Chokoladesauce. 50,-