Middag på Restaurant Sidesporet

Forretter, hovedretter, månedens menu, desserter og børnemenuer serveres mellem kl. 17:00-21:00

Bordbestilling anbefales
Telefon 59 44 29 19 | hotel@sidesporet.dk

MÅNEDENS MENU
2-retters: 315,-
3-retters: 365,-

Maj

Forret:
Chilenske rejer.
I saltet skal med creme af ramsløg.

Hovedret:
Prime Rib af Dansk Jersey okseribeye.
Fritter, glaseret beder, gulerod med ramsløg & timian.
Hjemmelavet bearnaise.

Dessert:
Citrontærte.
Citroncreme & toppet med marengs.

Juni

Forret:
Hvide asparges.
Rejer, sauce mousseline & friskkværnet peber.

Hovedret:
Kalve ribeye.
Nye danske kartofler, sommergrønt & kryddersmør.

Dessert:
Variation af rabarber.
Crumble & hjemmelavet vanilleis.

Forretter

Soyamarineret tun. sesammayo. 130,-

Rejecocktail. Salat. Hjemmelavet Thousand Island dressing. Brød 120,-

Varmrøget Laks. Rygeost. Brød. 125,-

Suppe. (spørg tjeneren på dagen). 105,-

Hovedretter

Herregårdsbøf af hakket oksekød. Fritter. Ærter. Bearnaise. 225,-

Wienerschnitzel af kalveinderlår. Pommes sauté. Ærter. Skysauce. 255,-

Oksesteak. Pure. Fritter. Sæsonens grønt. Madagasker-pebersovs. 265,-
*tilkøb af bearnaise: 30,-

Grillet laks. Kål. Brunet smør. 255,-

Bygotto. Svampe. Grønt. Mascarpone. (kan laves vegansk).  205,-

Sidesalat. (Som tilbehør til hovedret). 70,-

Dessert

Pandekage. Vanilleis. Flødeskum. Chokoladesauce. 100,-

Chokolademousse. Flødeskum. Coulis. 95,-

Blødende Chokoladesoufflé. Vanilleis. Coulis. 105,-

Créme Brûlée. 109,-

Chokoladekage. Sorbet. 109,-

Til desserten og kaffen
Rød portvin 65,- / Dessertvin 65,- / Baileys 35,- / Cognac V.S 40,- / Cognac V.S.O.P 50,- / Cointreau 35,- / Grand Marnier 35,-

Børnemenuer

– Serveres til børn under 12 år

Nuggets af kylling. Fritter. Remoulade. 95,-

Fiskefilet. Fritter. Remoulade. 95,-
*vi tager forbehold for udsolgt af frisk fisk

Hakkebøf. Ærter. Fritter. Remoulade. 105,-

Isdessert. Blandet is. Flødeskum. Chokoladesauce. 50,-