Dining week 10.-19. oktober
Info
Dining Week på Restaurant Sidesporet | 10. – 19. oktober Glæd dig til en skøn madoplevelse under Dining Week på Restaurant Sidesporet! Fra den 10. til 19. oktober byder vi på
Info
Dining Week på Restaurant Sidesporet | 10. – 19. oktober
Glæd dig til en skøn madoplevelse under Dining Week på Restaurant Sidesporet! Fra den 10. til 19. oktober byder vi på to nøje sammensatte tre-retters menuer, der forkæler sanserne.
Menuerne er skabt med inspiration fra det franske og nordiske køkken og vores sæsonbetonede tilgang til gode råvarer.
Vælg mellem den klassiske menu eller vores lækre vegetariske alternativ – begge til kun 250 kr. + billetgebyr 29 kr.
Klassisk Menu
Forret
Cremet suppe lavet på butternutsquash serveres med koriander, æble and bladselleri
Hovedret
Braiserede kalvekæber serveres med frikassé og saltbagt selleri
Dessert
Klassisk suppe lavet på hyldebær serveres med sukkerristet brød & Arla Unika fløde 48%
Vegetarisk menu
Forret
Cremet suppe lavet på butternutsquash serveres med koriander, æble og bladselleri
Hovedret
Bagt kålrabi serveres med frikassé og saltbagt selleri
Dessert
Klassisk suppe lavet på hyldebær serveres med sukkerristet brød og Arla Unika fløde 48%
Ved køb af billetter vælger du blot, hvor mange menuer du ønsker af hver type.
Velkommen til Restaurant Sidesporet
Ærligt og kvalitetsbevidst mad med inspiration fra det franske og nordiske grundkøkken. Vores sæsonbetonede menukort lægger vægt på gode råvarer, og maden serveres i en hyggelig og afslappet atmosfære. Nyd din middag i vores restaurant med terrasse og udsigt over smukke Holbæk Fjord.
Tilmeld dig Dining Week nu og forkæl dine smagsløg med en unik oplevelse!
Mere
Tid
10. oktober 2025 17:00 - 19. oktober 2025 22:00(GMT+00:00)
Sted
Hotel Sidesporet
Ahlgade 1B