fbpx

Alberte Winding med Band

fre13okt20:00Alberte Winding med BandSiddende koncert på Rotationen20:00(GMT+02:00) ROTATIONEN, Havnegade 3, 4300 Holbæk

Info

Lyse nætter i en mørk tid

En koncert med Alberte Winding er en mulighed for at opleve nogle af de mange højdepunkter fra en lang og poetisk musikalsk rejse.
Sammen med sit velspillende band tager Alberte Winding publikum med på en rundtur i et repertoire, der strækker sig fra store hits som “Lyse Nætter” og ”Tænder på et kys” over”Fredes sang” og frem til de smukke numre fra hendes seneste album, “Marthas Vineyard”.”Vi har prøvet at samle noget melodiøst og sangbart, gamle hits og numre, der kan søsætte en god anekdote. Det er sange skrevet ud fra perioder med små børn og med store, med ny kærlighed og alt det lys, der kommer gennem sprækkerne”, fortæller Alberte, som de fleste danskere er på fornavn med.

Med sin nærværende stemme og sine hverdagspoetiske tekster har Alberte rørt både børn og voksne i mere end 35 år. Hun har gjort sig bemærket som både skuespiller og forfatter, men musikken har været hendes hovedfokus, siden hun udgav sit selvbetitlede debutalbum tilbage i 1985. Efterfølgende er det blevet til en lang række pladeudgivelser og et utal af optrædener i forskellige konstellationer. Efter Albertes bogudgivelser, bestselleren “Kastevind” og efterfølgeren “Småt Brændbart”, fortsætter historierne i musikken, live på scenen, med sange fra det omfattende repertoire. Aktuelt har hun udgivet en ny single “Pastel & Tyndt Papir”, som er forløberen for et nyt album.

 

  • To sæt à 40 min

 

ALBERTE WINDING BAND

Alberte Winding, sang
Andreas Fuglebæk, guitar og kor
Martine Madsen, guitar og kor
Marie Louise von Bülow, bas og kor
Mads Andersen, trommer

 


 

Der er mulighed for at købe KONCERTMENU på Hotel Sidesporet

Spisningen starter kl. 18.00 og foregår som Social Seating.
Pris pr. person kr. 250,-

Døren til spisning åbner kl. 17.30

Billettyper
Billetter med spisning er siddepladser ved nummererede borde forrest i lokalet.
Billetter uden spisning er siddepladser ved nummererede borde efter billetter med spisning.

Koncertmenu
Forret: Marineret Tun, topping og brød
Hovedret: Langtidsstegt oksekød, sæsonens grønt, kartoffel og sovs

Mere

Tid

13. oktober 2023 20:00(GMT+02:00)

Sted

ROTATIONEN

Havnegade 3, 4300 Holbæk

Other Events

Get Directions

Titel

Go to Top