fbpx

FÅ BILLETTER // Allan Olsen solo

fre19jan20:00FÅ BILLETTER // Allan Olsen soloBilletpris: 375,-. Siddende koncert20:00(GMT+01:00) ROTATIONEN, Havnegade 3, 4300 Holbæk

Info

Rimer Allan O’ på analog? Ikke helt men alligevel rigtig meget…

Én mand og en hel del guitarer på scenen foran et live-publikum. Mere friskbagt, intenst og håndholdt bliver det ikke. Og da slet ikke, når man som Allan Olsen insisterer på altid at være så godt som uforberedt, idét scenelyset bliver tændt.

Med et tekst-univers der pendulerer mellem rørende og rablende, og med et show, der ofte læner sig mere op ad stand-up, end dansk main-stream, henvender Olsen sig til såvel et ungt som et modent – og altid kræsent publikum. Og han gør det med saft, kraft og masser af bid.

Med hundredvis af sange, via 20+ pladeudgivelser, 2 bogudgivelser, 4 Music-Awards, samt tusinder af koncerter har Allan Olsen efterhånden formet og slebet sin metier til noget nær perfektion i mødet med sit publikum.

Nestor-rollen har bestemt ikke gjort Olsen til en slags kustode i sit eget museum. Tværtimod udfordrer han konstant såvel sig selv som sit repertoire i sin optræden. – Det må hellere kikse og gå galt, end stagnere og blive kedeligt!

Ingen under begrebet singer /song-writer rager højere op end Allan Olsen Danmark, og efter mere end 40 år på vejene må Allan Olsen betegnes som en ægte lyslevende legende.

Se mere på:

Web: allanolsen.dk

Facebook: facebook.com/allanolsen49

Instagram: @allanolsen_official

_________________________

Der er mulighed for at købe KONCERTMENU på Hotel Sidesporet.

Spisningen starter kl. 18.00 og foregår som Social Seating (vil man sidde sammen med nogen, man ikke har købt billet sammen med, kontakt da Hotellet hurtigst muligt på tlf. 59442919 eller mail info@sidesporet.dk).

Koncertmenu
Forret: Rødbederimet Laks, topping og brød
Hovedret: Medaljon af Svinefilet, sæsonens grønt, kartoffel og sovs

Pris pr. person for koncertmenu: kr. 250,-

Døren til spisning åbner kl. 17.30

 

Billettyper
Billetter med spisning: Placeres efter bordplan forrest i lokalet.
Billetter uden spisning: Placeres efter bordplan.

 

Mere

Tid

19. januar 2024 20:00(GMT+02:00)

Sted

ROTATIONEN

Havnegade 3, 4300 Holbæk

Other Events

Get Directions

Go to Top