fbpx

maj, 2019

10maj20:00Arrangementet er slutAnders Blichfeldt (Solo) SUPPORT! DANNI NICHOLLSROTATIONEN

Info

I 2019 tager Anders Blichfeldt på turne i hele Danmark med sit nye soloshow ‘Vejen videre’. Anders har siden 2010 opdyrket ‘en mand og en guitar’- genren, ved siden af Big Fat Snake med stor succes, og har spillet mere end 100 solokoncerter. Senest i 2016 med Docteur Bob turnéen.

Big Fat Snake turnerer ikke mere fra 2019, så Anders har besluttet at give solokarrieren fuld opmærksomhed. ‘Vejen videre’ er første skridt på vej mod nye eventyr.

Der bliver grinet, sunget med, og fældet en lille tåre blandt publikum når Anders Blichfeldt optræder. Det er humoristisk, nærværende, og super musikalsk. Vi får historierne bag de store Big Fat Snake hits, vi hører om mødet med Elvis’ band, om venskab og svigt, om at være far til 4 og være gift i over 30 år, om stalkere, om livet på landevejen, og om at nå en alder hvor man pludselig er TV vært på TV2 Charlie, og stadig har mod på nye eventyr.
Nyt album

Anders har lavet et nyt album, som ikke minder om noget han tidligere har lavet. Stemningen er som et soundtrack til en film, og indeholder både helt nye sange og en del af de sange som vi forbinder med Anders men i meget anderledes versioner. Albummet bliver en del af lydsiden på turneen. På den visuelle side har Anders allieret sig med en af de dygtigste lysmænd i Danmark, Miki Skjold, som kommer til at tilføje en helt ny dimension til Anders’ soloshow.

Anders Blichfeldt er nu med i Toppen af Poppen på TV2
https://www.facebook.com/toppen.tv2/

Medvirkende:
Anders Blichfeldt: vokal, guitar mm.
Per Toft Lehmann: lysdesign

***

SUPPORT! DANNI NICHOLLS

With the wind in her sails from receiving consecutive Americana Music Association UK award nominations (2017 ‘UK Album of the Year’ for Mockingbird Lane and 2018 ‘UK Artist of the Year’), singer-songwriter Danni Nicholls has been enjoying an incredible ride. From supporting the legendary Shakin’ Stevens on his 28 date major UK tour to opening for the mighty Lucinda Williams and The Secret Sisters plus being invited to perform at prestigious events such as Folk Alliance International, Cambridge Folk Festival, Tonder Festival, Denmark and AmericanaFest in Nashville….2019 is set to be just as exciting.

Kl. 20.00
Support med Danni Nicholls

Kl. 20.30
Koncert med Anders Blichfeldt – 1 sæt af 90 minutter.

***

Der er mulighed for at købe MUSIKMENU på Hotel Sidesporet. Spisningen starter kl. 18.00
Pris pr. person kr. 200,-

Billettyper
Billetter købt med spisning er nummererede siddepladser.
Billetter uden spisning er unummererede siddepladser, som er placeret bagerst i lokalet.

Menuen:
2-retters Musikmenu

Tid

(Fredag) 20:00

Sted

ROTATIONEN

Havnegade, 4300 Holbæk

Billet

Billetter med spisning er UDSOLGT

Der kan kun købes standardbilletter (Unummererede siddepladser).

Det er ikke mere muligt at købe billetter til dette arrangement!

Spisning på Hotel Sidesporet kl. 18.00 (Hvis du har købt billet med spisning) Doors kl. 19.00

Information

Spisning på Hotel Sidesporet kl. 18.00 (Hvis du har købt billet med spisning) Dørene til koncerten åbner kl. 19.00. Dette er en MOBILBILLET (kan også printes).

Book værelse
X