fbpx

Anne Linnet - ’Sange til Livet’

fre08mar20:00Anne Linnet - ’Sange til Livet’Billetpris: 400 kr. Siddende koncert20:00(GMT+01:00) ROTATIONEN, Havnegade 3, 4300 HolbækUDSOLGT

Info

Det lyder skørt, når man siger det i dag, men i en lang, lang årrække lå den nu yderst velkendte og elskede Anne Linnet-sang ’Forårsdag’ i en skrivebordsskuffe og bare ventede. Ventede på at finde sit rette hjem. Det samme gjorde sig gældende for de 50 ’SANGE TIL LIVET’, som Anne Linnet hev frem i 2022, efter årtier i sin sangskuffe.

”’Forårsdag’ skrev jeg, da jeg var ganske ung, og den lå i min skrivebordsskuffe i 18 år. Først lavede jeg Anne Linnet Band, som ikke føltes som det rette sted for sangen at bo, fordi Anne Linnet Band var fest og farver. Efterfølgende kom Marquis de Sade, og der syntes jeg heller ikke, den kunne bo. Det gik slet ikke. Så den lå ligesom bare der, men jeg havde det hele tiden i baghovedet, at jeg var glad for den sang. Og da jeg lavede albummet ’Jeg er jo lige her’, tænkte jeg endelig: Her kan den bo. Her er den i en sammenhæng, der er fin for den”, fortæller Anne Linnet.

Men ’Forårsdag’ er ikke den eneste sang, der har levet en stille tilværelse i en skrivebordsskuffe. Og i 2022 udgav Anne Linnet ikke bare et, men hele fire album under titlen ’SANGE TIL LIVET’ med 50 ’skuffesange’ fra de seneste 20 år, hvoraf nogle havde ligget og puttet sig i skuffen siden 2003, mens andre var skrevet for ganske nylig. Som med ’Forårsdag’ er det sange, der ikke har passet ind nogle steder.

”På et tidspunkt gik det op for mig, at der var nogle sange, der igen lå i den skuffe. Sidste år sendte jeg dem så ud i verden, de 50 små børn var blevet voksne og skulle ud i livet og klare sig selv”, sagde Anne Linnet. Og nu har de så fået deres helt eget univers som du kan opleve til koncerten på Rotationen d. 8. marts 2024 kl. 20.00.

 


Der er mulighed for at købe koncertmenu på Hotel Sidesporet.

Spisningen starter kl. 18.00 og foregår som Social Seating (vil man sidde sammen med nogen, man ikke har købt billet sammen med, kontakt da Hotellet hurtigst muligt på tlf. 59442919 eller mail info@sidesporet.dk).

Koncertmenu
Forret: Rødbederimet torsk med topping & brød
Hovedret: Spoleben med sæsonens grønt, kartoffel & sovs
Pris for koncertmenu: kr. 250,-
Døren til spisning åbner kl. 17.30

Billettyper

Billetter med spisning: Placeres efter bordplan forrest i lokalet (vil man sidde sammen med nogen, man ikke har købt billet sammen med, kontakt da Hotellet hurtigst muligt på tlf. 59442919 eller mail info@sidesporet.dk)
Billetter uden spisning: Placeres efter bordplan (vil man sidde sammen med nogen, man ikke har købt billet sammen med, kontakt da Hotellet hurtigst muligt på tlf. 59442919 eller mail info@sidesporet.dk)

Mere

Tid

8. marts 2024 20:00(GMT+02:00)

Sted

ROTATIONEN

Havnegade 3, 4300 Holbæk

Other Events

Get Directions

Titel

Go to Top