fbpx

Barbara Moleko - Unplugged og Tæt På

tor21mar20:00Barbara Moleko - Unplugged og Tæt PåBilletpris: 275 kr. Siddende koncert20:00 ROTATIONEN, Havnegade 3, 4300 HolbækAflyst

Info

Nu får du muligheden for at komme helt tæt på. En helt nedbarberet og helt intim oplevelse. Med fokus på sårbarhed og nuancer, vil denne turné helt sikkert skabe minder for livet. Sangene og Barbara er denne aften i centrum.

Kernen af sangskrivningen hos Barbaras er hendes personlige erfaringer og relaterbare tematikker som de fleste kan nikke genkendende til. Barbara formår at skrive musik med en let tilgængelighed og en umiddelbar simpelhed, som dog alligevel rammer noget dybere.

Barbara udtaler om turnéen: ”Musik har altid været en selvfølge for mig. Jeg har aldrig haft en ambition om at jeg ville være musiker, det var bare som om det var skrevet i sten. Det lå lige så meget i min natur som det gør at trække vejret. Derfor afspejler mine sange også mit liv og mig som person. Jeg skriver dagbog med melodier og nu vil jeg rigtig gerne læse min dagbog højt for jer. Jeg vil fortælle jer om alt lige fra dengang i folkeskolen, hvor jeg blev bedt om at synge foran en masse mennesker, til min første Vega koncert, hvor jeg var sikker på at folk var blevet betalt for at dukke op, til den dag jeg står som backup sangerforan tusinde mennesker på Roskilde Festival. Hele vejen frem til den dag i dag, hvor jeg har fundet mere ind til min lyd, min kerne og mig selv.”

’Tæt På’ vil byde på en anderledes oplevelse for både den erfarne og den nye fan, hvor Barbara vil dykke dybere ned i sit repertoire og præsentere sine største hits i akustiske versioner. Turnéen kommer i kølvandet af Black Voices, Vild Med Dans og den nye single ”Date Min Dyne” (6. oktober 2023).

 


Der er mulighed for at købe koncertmenu på Hotel Sidesporet.

Spisningen starter kl. 18.00 og foregår som Social Seating (vil man sidde sammen med nogen, man ikke har købt billet sammen med, kontakt da Hotellet hurtigst muligt på tlf. 59442919 eller mail info@sidesporet.dk).

Koncertmenu
Forret: Rødbederimet torsk med topping & brød
Hovedret: Spoleben med sæsonens grønt, kartoffel & sovs
Pris for koncertmenu: kr. 250,-
Døren til spisning åbner kl. 17.30

Billettyper

Billetter med spisning: Placeres efter bordplan forrest i lokalet (vil man sidde sammen med nogen, man ikke har købt billet sammen med, kontakt da Hotellet hurtigst muligt på tlf. 59442919 eller mail info@sidesporet.dk)
Billetter uden spisning: Placeres efter bordplan (vil man sidde sammen med nogen, man ikke har købt billet sammen med, kontakt da Hotellet hurtigst muligt på tlf. 59442919 eller mail info@sidesporet.dk)

Mere

Tid

(Torsdag) 20:00

Sted

ROTATIONEN

Havnegade 3, 4300 Holbæk

Titel

Go to Top