fbpx

BOBO MORENO and the Soul Shakers

tor03okt20:00BOBO MORENO and the Soul ShakersBilletpris: 300 kr. Siddende koncert20:00(GMT+02:00) ROTATIONEN, Havnegade 3, 4300 Holbæk

Info

Bobo Moreno har siden slutningen af 80’erne sunget sig længere og længere ind i hjerterne på musikelskere i hele landet.
Han har optrådt med alle tænkelige typer af orkestre og sunget utallige sange. Han har kunne opleves i mange tv-optrædener i musik- og underholdningsshow, og så har han igennem årene arbejdet med store navne som Sanne Salomonsen, D-A-D og Birthe Kjær.

Nu kan du få lov til at opleve Bobo Moreno til koncerten på rotationen i holbæk d. 3. oktober 2024, hvor der er garanti for masser af dejlig musik og en fantastisk stemning. Han kan nemlig begejstre et hvilket som helst publikum med sin alsidige stemme og han medbringer et fantastisk hold af professionelle musikere.

Kjeld Lauritsen
– nylig modtager af den prestigefyldte Ben Webster pris – spiller på det store Hammondorgel med roterende lesliehøjttaler og fodpedaler.
Han er kendt for at udnytte instrumentet i legesyge improvisationer. Kjeld har udgivet 6 CDer i eget navn foruden et par plader med Big Band.

Uffe Steen
på guitar mestrer hele spektret fra rå blues over swingende jazz til rockballader. Nærmere præsentation burde være overflødig, men det kan dog nævnes at Uffe også har modtaget Ben Webster prisen. Spilleglæde, stor musikalitet og en evne til at løfte ethvert band er hans kendemærker.
Uffe Steen spiller bl.a. i Shades Of Blue og Grarup Allstars.

Trioen kompletteres af den virtuose trommeslager Esben Bach. Hans eminente teknik og store kendskab til mange stilarter gør ham til det ideelle valg til gruppen. Esben spillede i mere end 10 år med Kjeld i The Organizers og hans groovy trommespil høres bl.a. i dag med Uffe Steen i Grarup Allstars.

Få en lille smagsprøve på koncerten her: Soul Shakers tour datoer.mp4 (dropbox.com) eller her Stjernetræf – Bobo Moreno & The Soul Shakers (youtube.com)

Bobo Moreno: Vokal
Kjeld Lauritsen: Orgel
Uffe Steen: Guitar
Esben Bach: Trommer

 


Der er mulighed for at købe koncertmenu på Hotel Sidesporet.

Spisningen starter kl. 18.00 og foregår som Social Seating.
Pris pr. person kr. 250,-

Døren til spisning åbner kl. 17.30

Billettyper
Billetter med spisning er siddepladser ved nummererede borde forrest i lokalet.
Billetter uden spisning er siddepladser ved nummererede borde efter billetter med spisning.

Koncertmenu
Forret: Soyamarineret tun, topping og brød
Hovedret: Langtidsstegt oksecuvette, sæsonens grønt, kartoffel og sovs

Mere

Tid

3. oktober 2024 20:00(GMT+02:00)

Sted

ROTATIONEN

Havnegade 3, 4300 Holbæk

Other Events

Get Directions

Go to Top