fbpx

DON & THINGHUUS JULESHOW (Onsdag)

ons13dec20:00DON & THINGHUUS JULESHOW (Onsdag)Juleshow. Billetpris: 200kr20:00(GMT+01:00) ROTATIONEN, Havnegade 3, 4300 Holbæk

Info

Den 12. og 13. december leverer comedyduoen Don & Thinghuus juleshows på Rotationen i Holbæk

Don og Thinghuus præsenterer en fuldstændig vanvittig og hylende morsom kombination af sang, musik og skuespil.
Duoen blev dannet i 1991 og består af Søren Thinghuus og Don Falch.

Søren Thinghuus vil mange kende fra utallige teaterforestillinger, især med Elverfolket, hvor han gang på 20gang har vist sit helt unikke komiske talent.

Don Falch har ligeledes medvirket i flere af Elverfolkets forestillinger. Han leverer musikken til showet og er den, der fører publikum sikkert(?) igennem løjerne, mens Søren Thinghuus lægger stemme og krop til de mange figurer, som publikum bliver præsenteret for i løbet af showet.

Don og Thinghuus begyndte hurtigt at optræde sammen, da de mødtes på Holbæk Seminarium i 1991. Først med en række små indslag til de såkaldte “brogede aftener”, som snart gjorde dem verdensberømte på seminariet. Efterhånden som indslagene blev flere, begyndte duoen at sætte dem sammen til et show, som de har udviklet lige siden. Det har ført dem til utallige fødselsdage, julefrokoster, bryllupper og byfester.

Den 12. og 13. december er det Rotationen, der danner rammen for et juleshow, du ikke har lyst til at gå glip af.

Pia har skrevet:

“Her kan man tale om den mest overraskende, crazy, hylende morsomme underholdning, man overhovedet kan forestille sig. Var så heldig at være til fødselsdag og blive underholdt af disse to i en time igår eftermiddag. Jeg har stadig ondt i maven af at have grint SÅ meget.☺️TAK I to. Jeg vender helt sikkert blikket mod jer, hvis jeg en dag står og skal booke underholdning.😆💪🏻”

Betina har skrevet:

“En helt igennem fantastisk eftermiddag i selskab med Don og Thinghuus. De var inviteret som overraskelse til min datters konfirmation. Og overrasket blev hun.- måske især over indtaget af kage på meget kort tid. Men også over de seje dansemoves, der flittigt blev kopieret på dansegulvet resten af festen 🤩🤩🤩🤩 Kan klart anbefale disse to som underholdning til en festlig lejlighed. Begge er dygtige til at læse og mærke stemningen og sætte niveauet derefter.”

Don og Thinghuus kan findes på Facebook på adressen www.facebook.com/donogthinghuus

 


Der er mulighed for at købe MUSIKMENU på Hotel Sidesporet

Spisningen starter kl. 18.00 og foregår som Social Seating.
Pris pr. person kr. 250,-

Døren til spisning åbner kl. 17:30

Billettyper
Billetter med spisning er siddepladser ved nummererede borde forrest i lokalet.
Billetter uden spisning er siddepladser ved nummererede borde efter billetter med spisning.

Menu
Julebuffet

Mere

Tid

13. December 2023 20:00(GMT+02:00)

Sted

ROTATIONEN

Havnegade 3, 4300 Holbæk

Other Events

Get Directions

Titel

Go to Top