fbpx

Fælleskoncert med Cosmic Shelter, De Vilde Heste og Helle Nerup Band!

tor12sep20:00Fælleskoncert med Cosmic Shelter, De Vilde Heste og Helle Nerup Band!Billetpris: 200 kr. Siddende koncert20:00(GMT+02:00) ROTATIONEN, Havnegade 3, 4300 Holbæk

Info

Oplev Magien til fælleskoncert med Cosmic Shelter, De Vilde Heste og Helle Nerup Band!

Der er lagt op til en enestående aften fyldt med musikmagi! Vær med til vores fælleskoncert, hvor vi præsenterer tre fantastiske kunstnere: Cosmic Shelter Kristian Madsen & De Vilde Heste og det skønne Helle Nerup Band.

Opdag Lyden af Cosmic Shelter:

Cosmic Shelter tager dig med på en musikalsk rejse gennem galakser af lyd. Oplev deres unikke kombination af genre og føl, hvordan musikken åbner døre til ukendte verdener. Så har du brug for at gemme dig fra hverdagens trummerum, kan du søge ly i lyden af Cosmic Shelters funky, poprockede toner. Her kan du glemme tiden, forsvinde ind i musikken og få en tiltrængt dansepause til numre som ”Hero (but nobody knows)”, ”Got to make you mine” og ”I just wanna dance”. Den sprøde stemme tilhører Claus Schlütter, der foruden at stå for vokal og guitar, også er manden bag tekst og musik. Den dybe og groovy bas spilles af Jakob Suhr, og til at holde det svedige beat er Jesper Vestergaard på trommer. Trioen blander generne funk og poprock med elementer af blues og country i ørehængere, du let kan synge med på – og ikke kan modstå at danse til.

De Vilde Heste.
Kristian Madsen & De Vilde Heste spiller dansk rockmusik skrevet af Kristian Madsen. Inspirationen er hentet hos Malurt, Bryan Adams, Bruce Springsteen m.fl. Teksterne handler om alt fra nordlys og englekys til brændende bøger og ravneskrig! Kristian Madsen har udgivet albummerne “Lyset Danser”, “Der Var (Endnu) Engang” og “Står På En Motorvej” under eget navn dog med kæmpe hjælp fra De Vilde Heste.

Helle Nerup band

Helle Nerup synger sange om skæbner, sorg og glæde, om tab og håb, om at tage livtag med sig selv og bevare troen på kærligheden og fællesskabet. Sangene er på dansk. Helle Nerup står for tekst og musik, arrangementerne bliver til i samarbejde med bandet. Musikalsk kommer vi rundt i mange hjørner, fra jazzvals og latin til pop, viser og ballader. Helle Nerup Band er smuk, indlevende vokal, lækre korklange, længselsfuld, dansende melodica, fede guitar- og keyboardsoloer og insisterende rytmer, alt sammen bundet sammen af historier.

Deltag i Sammenholdet: Invitér dine venner, familie og alle musikelskere til denne begivenhed og skab minder sammen med talentfulde kunstnere.

______

Der er mulighed for at købe koncertmenu på Hotel Sidesporet.

Spisningen starter kl. 18.00 og foregår som Social Seating.
Pris pr. person kr. 250,-

Døren til spisning åbner kl. 17.30

Billettyper
Billetter med spisning er siddepladser ved nummererede borde forrest i lokalet.
Billetter uden spisning er siddepladser ved nummererede borde efter billetter med spisning.

Koncertmenu
Forret: Røget laks, topping og brød
Hovedret: Medaljon af Svinefilet, sæsonens grønt, kartoffel og sovs

Mere

Tid

12. September 2024 20:00(GMT+02:00)

Sted

ROTATIONEN

Havnegade 3, 4300 Holbæk

Other Events

Get Directions

Go to Top