fbpx

Franck White

fre26jul16:00Franck WhiteKONCERT PÅ HØKEREN - GRATIS ADGANG16:00(GMT+02:00) Høkeren - Holbæk Havn

Info

Franck White & Christian Frank

En koncert med Franck White er et møde med en gennemrutineret og stilsikker bluesmusiker, der med sin udtryksfulde vokal og sit virtuose mundharpespil er helt unik på den danske livescene.

Samtidig vil man opleve hvordan Franck White og hans guitarist Christian Frank åbenhjertigt inddrager publikum i deres mangeårige venskab og fælles interesse for bluesmusikken. De har spillet sammen siden 1993 og det fornemmer man tydeligt, når de fortæller om deres oplevelser. Samtidig stråler det musikalske overskud ud af dem, når de fremfører deres fortolkninger af de kendteste bluessange af bl.a. Ray Charles, John Lee, Howlin Wolf og Muddy Waters.

 

Franck White – Vokal/mundharpe

Franck White og hans bluesmakker Christian Frank har bluesmusikken tilfælles, men derudover er det to meget forskellige musikere, der nu i snart 30 år har rejst Danmark tyndt for at give koncerter.

 Franck White spiller ikke blues,- han ER ”The Blues!! Det er man ikke i tvivl om, når man ser ham på en scene og når man hører hans fortolkninger af de gamle blues klassikere. Franck er 100% selvlært, bor i en lille landsby udenfor Horsens og har viet sit liv til at at præsentere den tidlige bluesmusik.

 

Christian Frank – guitar

Francks ven og medmusiker gennem de seneste mange år, guitaristen Christian Frank, bor i Brønshøj, er konservatorieuddannet, og har en række jazzudgivelser i eget navn på CV´et og er i det hele taget en musiker der stilistisk spænder meget bredt.

Ikke desto mindre spiller han blues med en intens nerve og stort musikalsk overskud, og danner dermed et både lydhørt og stilsikkert modspil til Franck White.

www.franckwhite.dk

 

Mere

Tid

26. juli 2024 16:00(GMT+02:00)

Sted

Høkeren - Holbæk Havn

Other Events

Get Directions

Titel

Go to Top