fbpx

Fru Jensen Band

fre28jun16:00Fru Jensen BandKONCERT PÅ HØKEREN - GRATIS ADGANG16:00(GMT+02:00) Høkeren - Holbæk Havn

Info

’Fru Jensen Band’ har en historie, der strækker sig 25 år tilbage, hvor Dorthe og Benny var med til at starte bandet ’Fru Jensen’. Bandet var opkaldt efter Dorthe, der med sin dejlige stemme var det naturlige midtpunkt. Dorthe havde en musikalsk fortid i cabaretgruppen ’De hårde Hvidevarer’ og  ’Hotline’, og Benny havde spillet trommer tilbage fra de vilde pigtrådsdage i tresserne, bl.a. amtsmestrene i beatmusik ’Old Heart Seven’ (1968) og amtsmestrene ’Why Not’ (1969).

 

I 2009 blev bandet efter en længere pause gendannet – nu under navnet ’Fru Jensen Band’, og bl.a. med Ole som guitarist. Ole har spillet i forskellige bands siden starten af 70’erne, herunder de to Holbækbands ’OleBoleBand’ og ’Instant On’.

Senest er Allan kommet med på bas. Han har som Benny også spillet siden de glade 60’ere, så det er fire musikere, der har været i gang i mange år.

Bandets fyldige bagkatalog bærer tydeligt præg af ønsket om at spille glad musik fra de gode perioder i 60’erne og fremefter…. dansk og engelsk, pop og rock, country, blues og disco.

 

Som det fremgår, har der været udskiftninger undervejs, men den nuværende besætning har spillet sammen siden 2015 – stadig med Dorthe på en dejlig vokal.

 

Besætning:

Dorthe Jensen           Keyboard, guitar, vokal, kor.

Allan Enggaard          Bas, vokal.

Benny Plambeck       Trommer, kor.

Ole Danielsen            Guitar, vokal, kor.

 

Mere

Tid

28. juni 2024 16:00(GMT+02:00)

Sted

Høkeren - Holbæk Havn

Other Events

Get Directions

Titel

Go to Top