fbpx

Henning Stærk - Dansearrangement

tor01feb20:00Henning Stærk - DansearrangementBilletpris: 300 kr. Siddende koncert med dansegulv20:00 ROTATIONEN, Havnegade 3, 4300 HolbækFÅ BILLETTER

Info

Dansk rockhistorie – i levende live!

Efter at have fejret sit 57-års jubilæum i 2022 er Henning Stærk nu klar med comebackalbummet ”Big Boss Man”, der udkom i foråret 2023!

Det er Henning Stærk’s første album siden udgivelsen af ”Old time rocker” fra 2009.

Og selvom dåbsattesten udkom i 1949, forhindrer det ikke Henning Stærk i – med manér – at fortsætte sin ‘Never Ending Tour’ i 2023 sammen med sit velspillende band og til glæde for sit store og trofaste publikum.

Første single indspillet i 1967

Henning Stærks første single kom allerede i 1967 – for mere end 50 år siden. Den var på 7” vinyl, som var datidens medie.

Landevejen blev hans skæbne

Siden Henning Stærk begyndte at spille, har det altid været kontakten med publikum og livekoncerterne, der har været ledestjerne for hans vej. Selv efter mere end 3.000 koncerter glæder han sig, hver gang han skal afsted. Og der skal meget til at holde ham fra det. Efter 58 år på landevejene er bentøjet selvfølgelig lidt slidt. Men stemmen fejler ikke noget. ”Et liv med rock’n’roll er ikke skånekost. Og mange i min generation – mig selv inklusive – har været hårde ved sig selv. Men lysten til musikken og den magi, der opstår, når man spiller en koncert for et medlevende publikum, holder mig i gang”, siger han. Derfor fortsætter tourbussen ufortrødent med at rulle. ”Lysten til at spille er stadig fuldstændig intakt. Og med årene er jeg blevet stadigt gladere for at spille lige nøjagtig den musik, jeg holder allermest af”, siger Henning Stærk.

2 x 45 min

____

Der er mulighed for at købe koncertmenu på Hotel Sidesporet.
Spisningen starter kl. 18.00 og foregår som Social Seating.
Pris pr. person kr. 250,-

Døren til spisning åbner kl. 17.30

Billettyper
Billetter med spisning er siddepladser ved nummererede borde forrest i lokalet.
Billetter uden spisning er siddepladser ved nummererede borde efter billetter med spisning.

Koncertmenu
Forret: Marineret Tun, topping og brød
Hovedret: Langtidsstegt oksekød, sæsonens grønt, kartoffel og sovs

 

Mere

Tid

(Torsdag) 20:00

Sted

ROTATIONEN

Havnegade 3, 4300 Holbæk

Titel

Go to Top