fbpx

Hit Orchestra (DANSEARRANGEMENT)

fre01nov20:00Hit Orchestra (DANSEARRANGEMENT)Billetpris: 325 kr. Dansearrangement20:00(GMT+01:00) ROTATIONEN, Havnegade 3, 4300 Holbæk

Info

Landet mest eksklusive party orkester!

Festen koger, dansegulvet gynger, og publikum skråler med på hit efter hit. Hit Orchestra er ét af Danmarks mest anerkendte og hotte orkestre og ikke uden grund. De mestrer alle opgaver og leverer altid en personlig og nærværende performance udover det sædvanlige–et liveshow i absolut topklasse!

Hit Orchestra fyrer op under festen med egne fortolkninger af de største danse hits gennem tiden. Hvad enten der er tale om Award-shows, festivaler, landsstævner, store firmafester, internationale events eller private arrangementer, tager de publikum med på en uforglemmelig musikalsk tidsrejse fuld af fest, show, ”syng med” og dans. Med deres sprudlende energi og musikalitet, når de langt ud over scene kanten. Det er den ægte vare!

På scenen står nogle af landets dygtigste og mest rutinerede musikere og sangere, som ved siden af Hit Orchestra alle spiller med bands og artister af øverste skuffe. Sammen har de skabt orkestret, hvis eneste mål er at give publikum en uforglemmelig festaften! Også er Louise Moe selvfølgelig i front.

Hit Orchestra har ageret backingband for et hav af landets allerstørste artister–her i blandt Tobias Rahim, Peter A.G., Andreas Odbjerg, Rasmus Seebach, Michael Falch, Lars Lilholt, Medina, Sanne Salomonsen, Shaka Loveless, Drew Sycamore, Lis Sørensen, L.I.G.A, Rugsted/Kreutzfeldt, Joey Moe mfl.–og gør en dyd ud af, at give publikum en uforglemmelig aften.

Hit Orchestra spiller musik, fordi de ikke kan lade være. Derfor kan de løfte et hvert publikum og ethvert arrangement!

 


Billettyper:

  • Billet med koncertmenu = siddepladser ved nummererede borde forrest i lokalet. Bordnummer får I oplyst ved ankomst.
  • Standard = siddepladser ved nummererede borde bagerst i lokalet. Bordnummer får I oplyst ved ankomst.

Koncert med dine venner:

  • Hvis I har købt jeres billetter samlet, vil I automatisk blive placeret sammen.
  • Hvis I har købt billetter på flere forskellige ordrenumre, men ønsker at sidde sammen, så send en mail til rotationen@sidesporet.dk. I bedes oplyse de ordrenumre der ønsker at sidde sammen.

Koncertmenu på Hotel Sidesporet (Social Seating):

2-retters menu á 275,-dkk

Forret: Koldrøget laks, topping og brød
Hovedret: Svinekæber, sæsonens grønt, kartoffel og sovs

  • Ankomst på hotellet mellem kl. 17:30-18:00
  • Middagen bliver serveret kl. 18:00
  • Allergener skal meldes på mail til rotationen@sidesporet.dk senest dagen forinden. I bedes oplyse ordrenummer.
  • Middagen vil som udgangspunkt blive serveret i vores gårdlokale, men man kan blive placeret i alle lokaler på hotellet.

Mere

Tid

1. November 2024 20:00(GMT+02:00)

Sted

ROTATIONEN

Havnegade 3, 4300 Holbæk

Other Events

Get Directions

Go to Top