fbpx

Jan Glæsel & Rumers Corner ”MovieNight”

tor22feb20:00Jan Glæsel & Rumers Corner ”MovieNight”Siddende koncert på Rotationen20:00(GMT+01:00) ROTATIONEN, Havnegade 3, 4300 HolbækUDSOLGT

Info

Jan Glæsel og Rumors Corner – MovieNight – De Allerstørste Filmhits

Rumors Corner er et hold af af de absolut bedste musikere og sangere i landet, som Jan Glæsel har samlet helt tilbage i 2015. Som en udfordring startede Rumors Corner med at lave månedlige tema-koncerter rundt om i København på hverdage – koncerter, hvor vi udover musikken også fortalte historien bag den. Jan Glæsel valgte at kalde det for musikalsk storytelling – eller Knyt & Lyt koncerter, hvor det forventes af publikum at lytte efter både musik og historier, som fortælles imellem numrene. Siden 2015 har Rumors Corner opbygget et fast publikum, så igennem årene har opbygget et fast og dedikeret publikum.

Dette koncept præsenterer nu på Rotationen/Sidesporet i Holbæk, og den første koncert bliver ‘MovieNight – De Allerstørste Filmhits’.

MovieNight – De Allerstørste Filmhits bliver en tidsrejse rejse til til den næsten uendelige liste af filmhits fra både 80’erne og 90’erne. Jan Glæsel & Rumors Corner kaster sig over de største klassikere fra tiden, lige fra James Bond til Footloose, Dirty Dancing, Back To The Future og en masse andre ikoniske filmhits.

 


Der er mulighed for at købe koncertmenu på Hotel Sidesporet

Spisningen starter kl. 18.00 og foregår som Social Seating.
Pris pr. person kr. 250,-

Døren til spisning åbner kl. 17.30

Billettyper
Billetter med spisning er siddepladser ved nummererede borde forrest i lokalet.
Billetter uden spisning er siddepladser ved nummererede borde efter billetter med spisning.

Koncertmenu
Forret: Marineret Tun, topping og brød
Hovedret: Langtidsstegt oksekød, sæsonens grønt, kartoffel og sovs

Mere

Tid

22. februar 2024 20:00(GMT+02:00)

Sted

ROTATIONEN

Havnegade 3, 4300 Holbæk

Other Events

Get Directions

Go to Top