fbpx

Kaya Bruel synger Jomfru Ane Band

tor16jan20:00Kaya Bruel synger Jomfru Ane BandBilletpris:375 kr. Siddende koncert20:00(GMT+01:00) ROTATIONEN, Havnegade 3, 4300 Holbæk

Info

Kaya Brüel – Synger Jomfru Ane Band
– i Hjertevarm Fortolkning

I en følelsesmættet og personlig oplevelse fører Kaya Brüel publikum tilbage til rødderne af Jomfru Ane Band’s musikalske arv. Kaya synger med en dyb forståelse og kærlighed for sin mor, Sanne Brüel, og Sanne’s tvilling, Rebecca Brüels, ikoniske
sange.
I hendes akustiske fortolkninger bliver publikum inviteret ind i erindringer fra barndommens dage, hvor tonerne blev skabt ved klaveret i hjemmet. Fra det legendariske Sweet Silence studie til koncerter landet over, genopliver Kaya de uforglemmelige øjeblikke, hvor tvillingerne Brüel, med deres smukke og stærke stemmer, satte tonen som frontfigurer i det samfundskritiske og populære rockband.

Hendes nærvær og nære forhold til materialet bringer historierne bag sangene til live, og Kaya deler minder fra tiden, hvor hun lå på en sofa og nynnede med under indspilningerne.
Koncerten med Kaya Brüel og hendes nøje udvalgte orkester lover en unik rejse gennem Jomfru Ane Band’s musikalske univers. Med Kayas stemme som den nærmeste arvtager og formidler bringes publikum tilbage til en svunden tid, hvor
musikken spillede en afgørende rolle i det store verdensbillede.
Du vil kunne se frem til en aften med stadig alt for aktuelle sange om krig og kærlighed, præsenteret med Kayas unikke stemme og musikalitet, der skaber en rørende forbindelse mellem fortiden og nutiden.

 


Billettyper:

  • Billet med koncertmenu = siddepladser ved nummererede borde forrest i lokalet. Bordnummer får I oplyst ved ankomst.
  • Standard = siddepladser ved nummererede borde bagerst i lokalet. Bordnummer får I oplyst ved ankomst.

Koncert med dine venner:

  • Hvis I har købt jeres billetter samlet, vil I automatisk blive placeret sammen.
  • Hvis I har købt billetter på flere forskellige ordrenumre, men ønsker at sidde sammen, så send en mail til rotationen@sidesporet.dk. I bedes oplyse de ordrenumre der ønsker at sidde sammen.

Koncertmenu på Hotel Sidesporet (Social Seating):

2-retters menu á 275,-dkk

Forret: Rødbederimet laks, topping og brød
Hovedret: Svinefilet, sæsonens grønt, kartoffel og sovs

  • Ankomst på hotellet mellem kl. 17:30-18:00
  • Middagen bliver serveret kl. 18:00
  • Allergener skal meldes på mail til rotationen@sidesporet.dk senest dagen forinden. I bedes oplyse ordrenummer.
  • Middagen vil som udgangspunkt blive serveret i vores gårdlokale, men man kan blive placeret i alle lokaler på hotellet.

Mere

Tid

16. januar 2025 20:00(GMT+02:00)

Sted

ROTATIONEN

Havnegade 3, 4300 Holbæk

Other Events

Get Directions

Go to Top