fbpx

Las Nissen - BIG HOUSE

tor10okt20:00Las Nissen - BIG HOUSEBilletpris: 300 kr. Siddende koncert20:00(GMT+02:00) ROTATIONEN, Havnegade 3, 4300 Holbæk

Info

LAS NISSEN – BIG HOUSE

Feat. Frank Hasselstroem (The Savage Rose)

Kendt fra Dissing & Las og The Savage Rose er den prisbelønnede guitarist og sangskriver Las Nissen nu klar mit sit tredje soloudspil BIG HOUSE. En samling sjælfulde, stærke sange komponeret ved flyglet i kunstnerens egen stue, omgivet af børn, hund og hverdag på godt og ondt, som vi alle kender det, og som her flyder ind og ud af musikken som toner fra livet.

Oplev Las Nissen på scenen i Rotationen for første gang fremføre sange fra sit nye album sammen med sublime keyboard- og trombonespiller Frank Hasselstroem, også kendt fra The Savage Rose.

Tag med Las på en musikalsk tur rundt i det store hus og barndomshjem, hvor alt musikken er blevet til – og sat fri. I det store hus i udkanten af København er der højt til loftet, store vinduer, og en lidt ustyrlig have, og netop sådan opleves musikken også. Helt tæt på, levende, smuk og skrøbelig og samtidig letsindig og helt, helt sin egen. Med referencer til Bowie, Stones, The Beatles og Harry Styles og trækkende på en lang karriere på vejene sammen med store danske navne som Povl Dissing og Annisette, flyder musikken fra Las Nissens vokal, klaver og guitar som en insisterende og eksperimenterede leg med friheden til at skabe og leve, som man vil. Til at sige ja. Lige nu. Lige her.

Kom og vær med 10. oktober på Rotation i Holbæk.

 


 

Billettyper:

  • Billet med koncertmenu = siddepladser ved nummererede borde forrest i lokalet. Bordnummer får I oplyst ved ankomst.
  • Standard = siddepladser ved nummererede borde bagerst i lokalet. Bordnummer får I oplyst ved ankomst.

Koncert med dine venner:

  • Hvis I har købt jeres billetter samlet, vil I automatisk blive placeret sammen.
  • Hvis I har købt billetter på flere forskellige ordrenumre, men ønsker at sidde sammen, så send en mail til rotationen@sidesporet.dk. I bedes oplyse de ordrenumre der ønsker at sidde sammen.

Koncertmenu på Hotel Sidesporet (Social Seating):

2-retters menu á 275,-dkk
Forret: Soyamarineret tun, topping og brød
Hovedret: Langtidsstegt oksecuvette, sæsonens grønt, kartoffel og sovs

  • Ankomst på hotellet mellem kl. 17:30-18:00
  • Middagen bliver serveret kl. 18:00
  • Allergener skal meldes på mail til rotationen@sidesporet.dk senest dagen forinden. I bedes oplyse ordrenummer.
  • Middagen vil som udgangspunkt blive serveret i vores gårdlokale, men man kan blive placeret i alle lokaler på hotellet.

Mere

Tid

10. oktober 2024 20:00(GMT+02:00)

Sted

ROTATIONEN

Havnegade 3, 4300 Holbæk

Other Events

Get Directions

Go to Top