fbpx

Loud Tiger

fre22mar20:00Loud TigerBilletpris: 250 kr. Siddende koncert20:00(GMT+01:00) ROTATIONEN, Havnegade 3, 4300 Holbæk

Info

Tigeren larmer igen
- nye brøl fra LOUD TIGER

Hun har skrevet sange for kæmpe stjerner. Været på verdensturné. Boet i London og LA i 11 år. Hendes stemme og sangskrivning er fra absolut øverste hylde, og alligevel kender du hende muligvis ikke. Men det kommer du til. Mød Viktoria Siff aka LOUD TIGER.

Alicia Keys. Macy Gray. 5 Seconds of Summer, Medina og Christopher.

Med LOUD TIGER er det nemt at name-droppe. Hun har på mange måder gjort dét, alle musikalske venner og kolleger drømmer om: Skrevet sange med de ’rigtige’, haft pladekontrakten, skaffet sig netværket, verdensturnéen, lytterne og har levet af at spise kirsebær – eller i hvert fald skrevet sange – med ’toppen af poppen’ i USA og England.

”Jeg er på mange måder en hustler og en ’all by myself-type’. Jeg startede som artist i London. men da min første udgivelse som sangskriver for en anden artist gik top 5 i UK, tog det al fokus. Jeg blev headhuntet til jobbet som vocalcoach for 5 Seconds of Summer og kom på 5-stjernet verdensturné og endte med at blive i Los Angeles, hvor jeg måtte sparke døre ind”.

Og dét gjorde hun så. Hun fik hurtigt sponsorship af Billboards nummer 1-producer, og det var ikke ualmindeligt, at en artist som Macy Gray kom forbi med whisky og joints – klar til at skrive en sang. Sammen skrev de nummeret Witness, som Loud Tiger efterfølgende sang kor på i Earth, Wind and Fire’s studie.

Nu er hun heldigvis hjemme i andedammen igen. Som artist og med nye sange, et nyt album og en forårsturné på vej, 100.000 månedlige lyttere på Spotify og et navn på nogle af de største americana-playlister på Apple Music US.

”Jeg elsker at skrive sange for andre og hjælpe dem med at fortælle deres historier. Men der er noget magisk over at få lov til at synge mine egne sange.

Swimming Upstream, første single fra kunstnerens kommende album, er et glimrende eksempel. En sang, der fortæller om at turde gå den modsatte vej end den oplagte og i øvrigt ta’ de tæsk, der følger med. Nærværende, indlevende, stærk, følsom, melankolsk og energisk.

”Jeg skriver hvad jeg tænker og synger som jeg føler. Det er sjæleligt og nødvendigt, og jeg vil hellere sparke end tie,” fortæller Viktoria Siff, som blev sparket ud af pigekoret, fordi hun larmede lidt rigeligt … selvfølgelig.


Der er mulighed for at købe koncertmenu på Hotel Sidesporet.

Spisningen starter kl. 18.00 og foregår som Social Seating (vil man sidde sammen med nogen, man ikke har købt billet sammen med, kontakt da Hotellet hurtigst muligt på tlf. 59442919 eller mail info@sidesporet.dk).

Koncertmenu
Forret: Rødbederimet torsk med topping & brød
Hovedret: Spoleben med sæsonens grønt, kartoffel & sovs
Pris for koncertmenu: kr. 250,-
Døren til spisning åbner kl. 17.30

Billettyper

Billetter med spisning: Placeres efter bordplan forrest i lokalet (vil man sidde sammen med nogen, man ikke har købt billet sammen med, kontakt da Hotellet hurtigst muligt på tlf. 59442919 eller mail info@sidesporet.dk)
Billetter uden spisning: Placeres efter bordplan (vil man sidde sammen med nogen, man ikke har købt billet sammen med, kontakt da Hotellet hurtigst muligt på tlf. 59442919 eller mail info@sidesporet.dk)

Mere

Tid

22. marts 2024 20:00(GMT+02:00)

Sted

ROTATIONEN

Havnegade 3, 4300 Holbæk

Other Events

Get Directions

Titel

Go to Top