fbpx

Melanie Dekker (CAN)

søn24nov20:00Melanie Dekker (CAN)Billetpris: 275 kr. Siddende koncert20:00(GMT+01:00) ROTATIONEN, Havnegade 3, 4300 Holbæk

Info

Melanie Dekker, sangskriver fra Vancouver, Canada, er en født entertainer – forførende charmerende med den fascinerende dybe stemme og den særprægede rytmiske guitar stil. Melanie har gennem en årrække turneret i Europa og hendes turneplan fortæller at hun er kendt utroligt mange steder.

Dekker’s imponerende stil spænder fra klassiske folkemusik-pop ballader til rock-popsange, hendes stemme ændrer sig fra blød til bedrøvet til forførende råhed.

Lyden – stemningen – smelter i øret som chokolade gør på tungen.

Melanie Dekker har flair for øjeblikket, hun er god til at servere levende godbidder, en absolut delikatesse for ørerne. De autentiske sange om kærlighed og livet vækker følelser og længsler, – det hele kædes sammen af en smilende fortællende publikumsvant sangerinde.

Mange kender sikkert en af hendes sange, nemlig ”Boomerang ”, den har Alex Nyborg Madsen været flittig til at spille. Et par andre ørehængere er ”Hippie” og ”Until The Wind Stops Blowing in Denmark”.

Hun har de optrådt 3 gange på Skagen Festivalen, spillet for fulde koncerthuse rundt i Danmark og Tyskland og denne sommer var de desuden opvarmningsband for Bryan Adams i Ulm, Tyskland.

www.melaniedekker.com

______

Der er mulighed for at købe koncertmenu på Hotel Sidesporet.

Spisningen starter kl. 18.00 og foregår som Social Seating:

Pris pr. person kr. 275,-

Døren til spisning åbner kl. 17.30

Billettyper:

Billetter med spisning er siddepladser ved nummererede borde forrest i lokalet.

Billetter uden spisning er siddepladser ved nummererede borde efter billetter med spisning.

Koncertmenu:

Forret: Koldrøget laks, topping og brød

Hovedret: Svinekæber, sæsonens grønt, kartoffel og sovs

Mere

Tid

24. November 2024 20:00(GMT+02:00)

Sted

ROTATIONEN

Havnegade 3, 4300 Holbæk

Other Events

Get Directions

Titel

Go to Top