fbpx

Mette Olsen (Koncertforedrag) - Knæk Cancer Holbæk

ons09okt20:00ons22:15Mette Olsen (Koncertforedrag) - Knæk Cancer HolbækBilletpris: 250 kr. Siddende Koncertforedrag20:00 - 22:15(GMT+00:00) ROTATIONEN, Havnegade 3, 4300 Holbæk

Info

Holbækkeren Mette Olsen har efter to omgange alvorlig højstadie kræft skrevet musik tekster og foredrag for at bringe håb videre til andre i samme situation.
Sammen med sit dygtige band leverer Mette et overflødighedshorn af musik tekster og personlige fortællinger om sit eget forløb med at overleve kræft.
Er du selv ramt af sygdom, er du pårørende, kender du én eller er du professionel i
sundhedssektoren, så er der garanti for, at alle kommer hjem med noget efter dette
koncertforedrag.

Foredragsholder Mette Olsen udtaler: ”Det tager tid at ”lande” i en kræftdiagnose, og det kan være svært at acceptere at man (måske) er dødeligt syg. Men accepten fører ofte frem til håbet og troen på, at man selv og familien kan komme godt igennem, hvad det så end betyder for den enkelte.” Efter koncertforedraget er der mulighed for at stille spørgsmål til Mette, der åbent og ærligt giver svar.

Overskud doneres direkte til Knæk Cancer i Holbæk. Alle penge og donationer til Knæk Cancer i Holbæk bliver doneret videre til den landsdækkende Knæk Cancer indsamling, som kulminerer med det store TV-transmitterede Knæk Cancer Show den 26. oktober 2024.
Gruppen bag foreningen Knæk Cancer i Holbæk – med tovholder Michael Skovgaard i spidsen – er sammen med en stor gruppe Ambassadører og frivillige, arrangører af mange spændende events, som alle har til formål at donere penge til Knæk Cancer i Holbæk. En stribe events, hvoraf nogle allerede er afviklet, bliver løbende afholdt i hele Holbæk Kommune frem mod det store landsdækkende Knæk Cancer show.

 


Billettyper:

  • Billet med koncertmenu = siddepladser ved nummererede borde forrest i lokalet. Bordnummer får I oplyst ved ankomst.
  • Standard = siddepladser ved nummererede borde bagerst i lokalet. Bordnummer får I oplyst ved ankomst.

Koncert med dine venner:

  • Hvis I har købt jeres billetter samlet, vil I automatisk blive placeret sammen.
  • Hvis I har købt billetter på flere forskellige ordrenumre, men ønsker at sidde sammen, så send en mail til rotationen@sidesporet.dk. I bedes oplyse de ordrenumre der ønsker at sidde sammen.

Koncertmenu på Hotel Sidesporet (Social Seating):

2-retters menu á 250,-dkk
Forret: Soyamarineret tun, topping og brød
Hovedret: Langtidsstegt oksecuvette, sæsonens grønt, kartoffel og sovs

  • Ankomst på hotellet mellem kl. 17:30-18:00
  • Middagen bliver serveret kl. 18:00
  • Allergener skal meldes på mail til rotationen@sidesporet.dk senest dagen forinden. I bedes oplyse ordrenummer.
  • Middagen vil som udgangspunkt blive serveret i vores gårdlokale, men man kan blive placeret i alle lokaler på hotellet.

Mere

Tid

9. oktober 2024 20:00 - 22:15(GMT+00:00)

Sted

ROTATIONEN

Havnegade 3, 4300 Holbæk

Other Events

Get Directions

Go to Top