fbpx

Moonjams 40-års jubilæum som live-band (DANSEARRANGEMENT)

fre04okt20:00Moonjams 40-års jubilæum som live-band (DANSEARRANGEMENT)Billetpris: 375 kr. Dansearrangement med siddepladser20:00(GMT+02:00) ROTATIONEN, Havnegade 3, 4300 Holbæk

Info

Fejr Moonjams 40-års jubilæum som live-band på deres AnniversaryTour

Det hele begyndte tilbage i sommeren 1984, da de første Moonjam-sange så dagens lys. Nogle af de allerførste sange, herunder saxofonhittet “Sarai”, lever stadig i bedste velgående den dag i dag!

Moonjam opstod i kølvandet på Sneakers, da Morten Kærså havde en række sange, der ventede på at blive ført ud i livet. Allerede i 1984 begyndte Moonjam at optræde rundt omkring i det københavnske bymiljø, og debuterede tilsyneladende til Pinsekarnevallet, hvor bandet spillede tre aftener i træk foran Mortens legendariske lejlighed i Skt. Peders Stræde.

Gaden, Strædet, med lejligheden på nummer 30, som virkelig var epicentret for Sneakers-universet, blev også startpunktet for Moonjam. Morten boede på nummer 30, indtil politiet bogstaveligt talt måtte bære ham ud to år senere, da området skulle gennemgå byfornyelse, og hovedkvarteret skulle rives ned.

I 2022 blev Moonjam endelig løsladt fra det ufrivillige kollektive fængsel, som vi alle stadig husker med blandede minder. Siden da har Moonjam-firkløveret, bestående af Bobby Ricketts, Rasmus Kærså, Maibrit Olesen og Morten Kærså, været på en sand optur. De har spillet for fyldte sale og på spækkede udendørsscener med en kalender fyldt til bristepunktet med en sprudlende blanding af koncerter i alle størrelser.

I 2024 er Moonjam SÅ klar igen! Efter næsten to års finjustering er firkløveret klar til at fejre 40 år som live-band OVERALT igen – og det inkluderer JER! Kom og fejr denne milepæl sammen med os!

 


Der er mulighed for at købe koncertmenu på Hotel Sidesporet.

Spisningen starter kl. 18.00 og foregår som Social-seating.
Pris pr. person kr. 250,-

Døren til spisning åbner kl. 17.30

Billettyper
Billetter med spisning er siddepladser ved nummererede borde forrest i lokalet.
Billetter uden spisning er siddepladser ved nummererede borde efter billetter med spisning.

Koncertmenu
Forret: Soyamarineret tun, topping og brød
Hovedret: Langtidsstegt oksecuvette, sæsonens grønt, kartoffel og sovs

Mere

Tid

4. oktober 2024 20:00(GMT+02:00)

Sted

ROTATIONEN

Havnegade 3, 4300 Holbæk

Other Events

Get Directions

Go to Top