fbpx

NANNA LARSEN & IVAN PEDERSEN

tor09nov20:00NANNA LARSEN & IVAN PEDERSENSiddende koncert på Rotationen20:00 ROTATIONEN, Havnegade 3, 4300 Holbæk

Info

2 Solister -2 køn -2 Generationer.

To Solister: En sand Legende i musikbranchen med over 1 mio. solgte albums i Skandinavien og en Grammy og topplacering på den Amerikansk Billboard, møder kvindelig singer-songwriter, med 3 soloalbums bag sig og flere hits på Japans Billboard-chart.

Hvad har så denne Boomer og en Generation X til fælles? Jo, en fælles forkærlighed for den amerikanske sangskrivertradition Folk-pop o gCountry ognoget så simpelt som hang til den gode, huskværdige melodi.Første single ”On The Other Side of Us”,sang vokalduoen live I TV2 ́s Go’morgen Danmark.

Nu er der vokset et par håndfulde sange ud af samarbejdet, løbende udgivet som singler med tilh. videoer som snarligt vil munde ud i et helt album. Sangerne stiller live op i en tæt, vellydende akustisktrioform, der lader vokaler og tekst stå sitrende og nærværende klart.

Som genrebetegnelse ville man kalde det Melodisk Americanaparallel med tonen, kendt fra Robert Plant og Alison Krauss ́ Raising Sands, her udvidet med en underliggende, afdæmpet, ”nordisk tonalitet”.

To køn, to voksne modpoler, spiller hinanden-og kompositionerne bedre og skaber nærværende tekster, om et levet voksenlivs uundgåelige kraftfelt mellem tab og taknemmelighed, en –og tosomhed.

Publikum:
“Han er fantastisk, synger så godt, så indlevet og med nerve.” Anita B. Sørensen
“Hun er fantastisk. Jeg ku ́ sidde en uge og høre på den kvinde” Lena Nystrøm

 

  • To sæt à 45 min

Mere

Tid

(Torsdag) 20:00

Sted

ROTATIONEN

Havnegade 3, 4300 Holbæk

Titel

Go to Top