fbpx

Nicklas Sahl Solo - Support CEVIL!

fre01mar20:00Nicklas Sahl Solo - Support CEVIL!siddende koncert på rotationen 20:00(GMT+01:00) ROTATIONEN, Havnegade 3, 4300 Holbæk

Info

OPLEV NICKLAS SAHL SOLO + SUPPORT  PÅ ROTATIONEN

Pris pr. billet: 350,-

Nicklas Sahl tager i 2024 på tour i hele landet med alle de velkendte sange som ’New Eyes’, ‘Planets’, ‘Four Walls’, ‘Standout Be Special’ og ‘Quit Sugar’, som du kender fra radioen, og som har manifesteret Nicklas Sahl som en af Danmarks stærkeste pop-artister.

 

”Det er ikke uden nerver, jeg tager på min første deciderede solo-turné. Det er en disciplin, som jeg har en del ærefrygt for. Der er ikke et band at gemme sig bag, eller nogen man kan kaste skylden på, hvis noget lyder mærkeligt. Samtidig glæder jeg mig virkelig meget til nogle magiske, intime aftener, hvor musikken kommer helt tæt på og ind til kernen af, hvad det er, jeg står for som sangskriver og musiker”, forklarer Nicklas Sahl.

 

2022 blev brugt på utallige koncerter med band i både Tyskland og Danmark og senest i år har Nicklas Sahl spillet i Tyskland ad tre omgange. Derudover spiller han tre udsolgte koncerter på Hotel Cecil i efteråret. De nye koncerter bliver fulgt af en helt ny sang, ’Get Me Up’. Nicklas Sahl fortæller om sangen:

”Ordene til “Get Me Up” nærmest fløj ud af munden på mig, uden, jeg rigtig nåede at tænke over, hvad jeg var i gang med at skrive. Sangen handler om, hvordan jeg indså, at jeg midt i helt klassisk hjertesorg og livsretningsløshed ikke på egen hånd magtede opgaven om, at få løftet mig op af det hul, jeg var godt i gang med at grave mig selv længere ned i. Jeg måtte finde modet til at være åben omkring min sårbarhed og finde støtte og omsorg hos familie og venner. Det er bestemt ikke noget, jeg synes er nemt, men har efterhånden indset vigtigheden af, at bede om hjælp, når livet uundgåeligt tester én i ny og næ”.

SUPPORT CEVIL

Det er ikke uden jubel at vi nu kan afsløre at CEVIL også indtager scenen samme aften og sætter en stemning før Nicklas Sahl stiller sig på scenen og på magisk vis tager på med på en musikalsk rejse.

Bag kunstnernavnet CEVIL står den 23-årige Cecilie Vahle fra Djursland. Den unge – nu Københavnbaserede – sanger, sangskriver og producer har siden barnsben skrevet sange og tilbragt utallige timer i øvelokalet på loftet af forældrenes stald, opslugt af musikkens mange facetter. Det var hendes egen nysgerrighed, der endelig drev hende til at kaste sig ud i den næste fase af sin kreative løbebane; med en tom kalender efter sin endte gymnasietid i 2020, begyndte hun at producere musik. Hver dag tilbragte hun al sin tid i musikprogrammet Logic, og på trods af den stejle læringskurve fik hun – ved hjælp af sin stædighed og naturlige musikalitet – sat gang i egne musikproduktioner, der skulle vise sig at danne grundlag for CEVIL.

 

Drevet af en drøm og en omgangskreds i den københavnske musikbranche, varede det ikke længe før behovet for at rykke tættere på storbyen opstod; i 2022 flyttede CEVIL til København for at komme tættere på musikken. Det var her, hun mødte Birk Storm (PRISMA, Nicklas Sahl, Laura Ziani), som hurtigt blev en tæt sparringspartner.

I dag har den unge kunstner fundet sin hylde og for første gang både tid og mulighed for at gå efter drømmene og ambitionerne omkring sit eget projekt – helt uden at skulle gå på kompromis med noget eller nogen. Med frie tøjler og en samarbejdspartner, der opmuntrer hende til at se bort fra konventionelle normer, står CEVIL klar til at dele den musik, der altid har boet et sted inden i hende.

 

CEVIL debuterede i efteråret 2023 med sin hudløst ærlige single “Don’t Speak”, der i en anbefaling fra GAFFA blev beskrevet som: “Listig vocoder, stille strenge og en stensikker vokal der taler direkte ind i tidsånden og cementerer hende som en kunstner, vi næsten ikke kan vente med at høre endnu mere fra.” Siden har den unge musiker udgivet sit andet udspil i form af den melankolske “What You Came For”.

Med sin kompromisløse popmusik, der har et snert af retro- og hyperpop, trækker CEVIL inspiration fra mange forskellige afkroge af musikkens verden. Fra St. Vincent til HAIM og Caroline Polachek kredser CEVILs inspirationskilder særligt om den antifabrikerede lyd, der oser af integritet: En integritet, der også tydeligt skinner igennem CEVILs eget katalog.

 


 

Der er mulighed for at købe koncertmenu på Hotel Sidesporet.

Spisningen starter kl. 18.00 og foregår som Socialseating.
Pris pr. person kr. 250,-

Døren til spisning åbner kl. 17.30

Billettyper
Billetter med spisning er siddepladser ved nummererede borde forrest i lokalet.
Billetter uden spisning er siddepladser ved nummererede borde efter billetter med spisning.

Koncertmenu
Forret: Rødbederimet Torsk, topping og brød
Hovedret: Braiseret Spoleben, sæsonens grønt, kartoffel og sovs

Mere

Tid

1. marts 2024 20:00(GMT+02:00)

Sted

ROTATIONEN

Havnegade 3, 4300 Holbæk

Other Events

Get Directions

Titel

Go to Top