fbpx

Nordisk Jul 2023

søn10dec20:00Nordisk Jul 2023Billetpris: 250 kr. Siddende koncert.20:00(GMT+01:00) ROTATIONEN, Havnegade 3, 4300 Holbæk

Info

Får du din julefavorit at høre? Har sopranen husket sine bjælder til afslutningsnummeret? Kan cellisten se ud af sine briller for hårlak? Har pianisten øvet sine fingre-brækkende Chopin-etuder?

Disse spørgsmål blafrer i luften efter sidste års koncert, hvor trioen Nordisk Jul charmerede og fortryllede publikum i Rotationen med nordisk melankoli, latter og guddommelig skønsang. I år gæster trioen igen Rotationen. Det bliver præcis ligesom sidste år, bare endnu bedre!

Nordisk Jul består af de tre musikere Else Torp, Tittit van der Pals og Charlotte Møller. Deres fælles kærlighed til nordisk folketone har bragt dem sammen om dette projekt, hvor hver deres virtuositet og personlighed kommer til udfoldelse

Else Torp er en kendt og elsket stemme, der har optrådt over det meste af verden som solist og medlem af Theatre of Voices. Siden 2016 har hun arbejdet sammen med Nick Cave and The Bad Seeds på CD, to film, video og live optræden med ‘Distant Sky’ i Royal Arena. Else Torp har medvirket i Den klassiske Musik-quiz på DR K og Babettes Gæstebud – en Karen Blixen middag v. Brødrene Price på DR1. Som sopransolist har hun sunget med bl.a. BBC Philharmonic, Sydney Symphony Orchestra, London Symphony Orchestra, DR Symfoniorkester og stået på et utal af scener over hele verden.

Charlotte Møller er en usædvanlig alsidig tangentspiller, virtuos på moderne klaver, fortepiano, orgel såvel som på cembalo. Hun startede på Holbæk Kommunale Musikskole og rykkede senere til konservatorier i København, Frankrig og USA. Hendes nysgerrighed over for genrer og klang-verdener har gjort det naturligt for hende at undersøge ALLE aspekter af musik, også opførelsespraksis og instrumentbygning. Hendes repertoire spænder fra barok til ny musik og crossover til improvisation over sange af Bob Dylan sammen med Dissing og Las Trio.

Tittit van der Pals er uddannet med diplomeksamen fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, Royal College i Manchester og Royal Scottish Academy. Med base i København har Tittit etableret sig som en særdeles aktiv og efterspurgt freelance-musiker. Hun spiller i, og er initiativtager til en række nyskabende ensembler såsom Forin Harp Trio og Trio Belle Epoque. Hun er kunstnerisk leder i Musikforeningen på Folke Bernadottes Allé.

– 2 x 45 min

 


 

Der er mulighed for at købe koncertmenu på Hotel Sidesporet.
Spisningen starter kl. 18.00 og foregår som Social Seating.
Pris pr. person kr. 250,-

Døren til spisning åbner kl. 17.30

Billettyper
Billetter med spisning er siddepladser ved nummererede borde forrest i lokalet.
Billetter uden spisning er siddepladser ved nummererede borde efter billetter med spisning.

Koncertmenu
Forret: Råmarineret kammusling, topping og brød
Hovedret: Andelår, sæsonens grønt, kartoffel og sovs.

Mere

Tid

10. December 2023 20:00(GMT+02:00)

Sted

ROTATIONEN

Havnegade 3, 4300 Holbæk

Other Events

Get Directions

Go to Top