fbpx

marts, 2020

13mar20:00Pest over provinsen IIHEAVY METAL PÅ ROTATIONEN

Info

Vi gentager succesen fra sidste, hvor Sidesporet sammen med heavymetal.dk arrangerede en Heavy Metal koncert med tre bands…

Hexis tekst + sang:

Dansk/italienske Hexis spiller en brutal blanding af hardcore og doom-inspireret black metal. Bandet har eksisteret siden 2010, men har allerede spillet over 600 koncerter over hele verden!

Se video

Servants of the Horde tekst + sang:

Servants of the Horde er et upcoming blackcore band fra Kalundborg. De er et helt nyt navn på den danske metalscene, men de viser masser af potentiale!

Se video

Xenoblight…

er et dansk ekstrem metal band fra Silkeborg, karakteriseret af en intens og knusende atmosfære, der duellerer med et apatisk og melankolsk lyrisk univers.

Selvom bandet er et relativt nyt skud fra starten af 2017, brugte Xenoblight omhyggeligt året på at skrive deres første skive. I slutningen af året tog bandet til SolnaSound Recording i Stockholm med Simon Johansson (Wolf/Memory Garden) og Mike Wead (King Diamond/bibleblack) bag knapperne, for at optage deres debut plade ”Procreation” som udkom 8. februar 2018.

Bandet nu klar til at løslade deres musik til verden og spille enhver scene der kan holde til den kæbeknusende lyd der er Xenoblight, hvilket lod til at resonere med Danmark og juryen ved Wacken Metal Battle 2018 som sendte bandet til finalerne ved Wacken Open Air 2018 hvor de tog 4 pladsen hjem imod 28 internationale finalister.

Tid

(Fredag) 20:00

Sted

ROTATIONEN

Havnegade 3

Billet

Dørene til koncerten åbnes kl. 19.00. Hvis koncerten ikke er udsolgt, kan der købes billetter - online indtil 20 minutter før koncerten – eller i døren.

Det er en stående koncert.

Pris 200,00 DKK

Hvor mange billetter? -1 +

Pris i alt 200,00 DKK

Information

Dørene til koncerten åbner kl. 19.00. Dette er en MOBILBILLET (kan også printes).